Jeg har testet hundrevis av reiseladere, og dette er min nye favoritt

0
9
Satechi 145W USB-C 4-Port GaN reiselader

Satechi 145W USB-C 4-Port GaN travel lader

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktige ting

Satechis nye 145W USB-C 4-porter GaN-lader er en av de kraftigste reiseladerne du kan kjøp. Adapteren kommer med flere internasjonale plugger slik at du kan bruke den hvor som helst på planeten. Den er perfekt hvis du ikke har noen eldre USB-A-enheter å lade.

Som en hyppig reisende, har jeg ofte følt at utstyret jeg brukte på veien var et kompromiss, og manglet allsidigheten, kraften eller kvaliteten til utstyret jeg la igjen hjemme eller på kontoret. Behovet for å balansere vekt og global kompatibilitet påførte alltid begrensninger og begrensninger.

Også: 10 små 'hverdagsbære' verktøy og dingser jeg har på nøkkelringen min

Men Satechis nye 145W USB-C 4-Port GaN (galliumnitrid) reiselader har endret spillet for meg. Det er den beste laderen jeg eier, og overgår selv det beste tilbudet fra Apple.

Se på Satechi

De siste årene har Apple 140W MacBook Pro-laderen vært min stift på reise. Det tillot meg å lade MacBook Pro på høyeste hastighet, samt lade en powerbank, som igjen drev alle de andre enhetene mine.

Dette oppsettet var funksjonelt og fungerte bra, men det hadde sine ulemper, inkludert nødvendigheten av å pare laderen med en universaladapter for å imøtekomme ulike internasjonale vekselstrømuttak. 

Men ikke mer.

Funksjoner

Strømuttak

Adaptere inkludert

1 x USB-C-port brukt – opptil 140W
2 x USB-C-porter brukt – opptil 100W
3 x USB-C-porter brukt – 65W/30W /45W eller 100W/25W/20W
4 x USB-C-porter brukt – 65W/30W/25W/20W opptil 145W totalt
USA (standard), Storbritannia, EU og AU

Det kompromissløse valget

Satechi-laderen, kompakt og sammenlignbar med Apples standard 140W som følger med MacBook Pro, har fire USB-C-porter. Den er også utstyrt med en smart strømfordelingsfunksjon som gir en maksimal effekt på 145W.

Satechis 145W USB-C-lader vs Apples 140W MacBook Pro-lader

Satechis 145W USB-C-lader vs Apples ;s 140W MacBook Pro-lader

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

To av portene bruker Power Delivery 3.1-teknologi, som hver kan gi opptil 140 W strøm individuelt. Enheten justerer utgangseffekten intelligent basert på hvilke porter som er i bruk og de tilkoblede enhetene. krav. De resterende to portene, som støtter Power Delivery 3.0, kan hver levere opptil 45W når de brukes enkeltvis.

Også: Hva er GaN? Alt du trenger å vite om galliumnitrid-basert ladeteknologi

I testene mine oppfylte alle stikkontakter sine nominelle utgangseffekter uten problemer, enten de brukes enkeltvis eller i kombinasjon.

< p>Uansett hva du trenger å lade, har denne enheten deg dekket.

GaN og Graphene = Vinnende kombinasjon

En av fordelene med ladere som går over til GaN-teknologi er at disse nye transistorene lar enheten kjøre mer effektivt, noe som igjen betyr mindre varmeutvikling.

Satechi har en tilleggsfunksjon for å opprettholde kjøligheten: bruken av grafen som en termisk isolator. Dette innovative materialet regulerer aktivt varmespredningen, og forhindrer at laderen blir mer enn mildt varm. Faktisk, under testene mine, forble enheten behagelig varm, og ble aldri varm, selv mens den leverte maksimal nominell effekt over lengre varighet.

Også: De beste GaN-laderne du kan kjøpe akkurat nå

strong>

En reiselader ville ikke vært komplett uten allsidigheten til å tilpasse seg forskjellige strømuttak, og denne inkluderer fire utskiftbare internasjonale adaptere (EU/AU/UK/US), supplert med en mesh-bærer bag for den ultimate bekvemmeligheten mens du reiser.

ZDNETs kjøpsråd 

Jeg skulle si at 145W Satechi er en av de beste reiseladere jeg har ;har testet, men det ville være løgn. Dette er den beste reiseadapteren – som er enda bedre – jeg har testet. Det eneste forbeholdet her er at alt jeg tar med meg når jeg er på reise kan lades med USB-C, og jeg trenger ikke lenger en eldre USB-A-port når jeg lader. Du kan være annerledes, så ha det i bakhodet. 

Utenfor det, enten du måler denne reiseladeren på effekt, temperatur eller kompatibilitet over hele verden, Satechi 145W USB-C 4 -Port GaN reiselader vinner uten tvil.