Min favoritt bærbare lader for iPhone er 30% rabatt akkurat nå

0
9
Sabrina Ortiz/ZDNET

Hva er avtalen?

Akkurat nå kan du få Ankers Qi2 MagGo Power Bank med 31 % rabatt, noe som bringer den ned til $48, et flott prispunkt for den pålitelige og allsidige kraftbanken. 

Hvorfor denne avtalen er ZDNET-anbefalt

Når du er ute og reiser, kan det være upraktisk å finne en stikkontakt for å lade telefonen eller ha løse ledninger som dingler fra en bærbar lader. Ankers Qi2 MagGo Power Bank (6,6K), løser dette problemet og inkluderer en praktisk bonusfunksjon for iPhone-brukere. 

MagGo Power Bank ved å utnytte Qi2-teknologien festes sikkert på baksiden av kompatible Android- og Apple-telefoner med en batterikapasitet på 6,6K mAh som kan lade de fleste telefoner opptil én gang. 

Også: De beste strømbankene: Anker, Apple, og flere sammenlignet

Se på Amazon

Snap-on-designen til strømbanken eliminerer behovet for irriterende ledninger, slik at du kan fortsette å holde telefonen så komfortabelt som du vanligvis ville gjort uten å forstyrre aktivitetene dine. Den er også liten nok til å passe i håndflaten.

Anker MagGo Power Bank Sabrina Ortiz/ZDNET

Fra testene mine, det som plasserer denne kraftbanken fremfor andre dyktige på markedet, som Ankers Nano 22.5W Power Bank, i tillegg til Qi2-kompatibiliteten, er dens sammenleggbare design. 

Også: De beste MagSafe-batteripakkene: Ekspert undersøkt og vurdert

Powerbanken kan åpnes for å fungere som et solid stativ for tilpassbare visningsvinkler. Dette er praktisk for hverdagslige oppgaver som å se meldinger når du jobber uten å ta telefonen, FaceTime-anrop og strømme video. 

Sabrina Ortiz/ZDNET

Apple-brukere får enda en bonus — Standby-modus. Siden Apple ga ut funksjonen på iOS 17, har jeg ikke vært i stand til å bruke den fordi jeg ikke lader telefonen min på noen ladestativ. Men med denne kraftbanken prøvde jeg funksjonen og likte å ha en smart skjerm på skrivebordet. 

Standby-modus iPhone Sabrina Ortiz/ZDNET

Tilbake til hvorfor vi er her for — ladingen. Telefonen min gikk fra 45 % til 100 % på en og en halv time. For full åpenhet brukte jeg det på samme måte som jeg pleier, svarte på tekstmeldinger, telefonsamtaler og til og med ta pauser i sosiale medier i dommedag. 

Etter å ha fulladet batteriet, var det fortsatt en bar med juice igjen på powerbanken, noe som kunne ha hjulpet meg med å toppe meg senere på dagen. Jeg ble så imponert at jeg valgte å ta med denne kraftbanken til CES, hvor den blir satt på den ultimate prøven.

MagGo Power Bank selges for $69,99, som er $40 mindre enn Apple MagSafe Pack selges i detalj. for før den sluttet å selges på nettet, og Apple-motparten inkluderte ikke den sammenleggbare stativfunksjonen. Med den nåværende Amazon-avtalen kan du kjøpe den for $48. 

ZDNETs kjøpsråd

Hvis du vil ha en trådløs strømbank som sikkert festes til telefonen din og som ikke vil bryte banken, er MagGo Power Bank (6,6K) et solid alternativ. Den har akkurat nok kapasitet til å lade opp telefonen én gang, noe som for en gjennomsnittlig dag sannsynligvis er alt du trenger. 

Men hvis du vet at telefonbruken din krever at du lader telefon flere ganger om dagen, kan det være lurt å investere i en powerbank med mer batterikapasitet, en mAh større enn 6,6K.  

Når vil denne avtalen utløpe?

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er opptatt av å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbud for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.