De beste billige hodetelefonene i 2024: Eksperttestet

0
9

Hodetelefoner er en stift i det daglige tekniske arsenalet ditt, og et par pålitelige over-ear-hodetelefoner er din beste venn på din daglige reise. Men mange eksperter' toppvalg kan koste deg oppover $600. Noen av de beste hodetelefonene fra Sony, Bose eller Apple har fortsatt en prislapp på $330+, selv med høye sesongrabatter.

  Likevel er det mange andre rimelige alternativer for alle typer lyd entusiast, så fortsett å lese for å finne noen av de beste budsjettbevisste hodetelefonene fra fan-favorittmerkene, som tilbyr fantastisk kvalitet uten den høye prislappen. 

Hva er de beste billige hodetelefonene akkurat nå?

Mitt favorittvalg for rimelige hodetelefoner er Monoprice BT-600ANC, og jeg elsker dem for deres imponerende byggekvalitet, sterke ANC og batterilevetid hele dagen. BT-600ANC har støyreduksjon på nivå med det du kan få fra Sony og Bose, og designen deres er moderne, sterk og praktisk. 

De beste billige hodetelefonene i 2024

Monoprice BT-600ANC

De beste billige hodetelefonene totalt sett

Monoprice BT-600ANC-hodetelefonene liggende på et skrivebord Jada Jones/ZDNET

Pros & Ulemper Fordeler Robust konstruksjon Imponerende støyreduksjon Fantastisk batteri Imper Ingen følgeapp One-size -passer alle lyd Flere detaljer

Monoprice BT-600ANC tekniske spesifikasjoner: Vekt: 10 oz. | Batterilevetid: 40 timer (ANC av) | Bluetooth: Ja (5.0) | Multipoint: Ja

Monoprice BT-600ANC-hodetelefonene er perfekte for folk som leter etter utrolig effektiv støydemping til en lav pris. Disse hodetelefonene kan hjelpe med å blokkere støy på kontoret, studiehallen, tog, fly eller andre offentlige steder.

Monoprice BT-600ANC leverer en kraftfull, bass-forover lyd som de fleste tilfeldige lyttere vil like . Designet deres ligner veldig på Sonys WH-1000XM4-hodetelefoner, og har en solid konstruksjon, polyuretanskinndetaljer og store, ovale øreklokker.

Disse hodetelefonene har de beste støyreduserende egenskapene av alle hodetelefonene jeg har testet på denne listen. Monoprice sier at BT-600ANC kan kansellere opptil 35dB støy, noe som vil eliminere støy som et løpende kjøleskap, lav hvisking i umiddelbar nærhet og fjerntliggende trafikkstøy. Til sammenligning kan Apple AirPods Max redusere opptil 26 dB ekstern støy, og Sony WH-1000XM5 kan redusere opptil 30 dB ekstern støy.

Derimot. Monoprice BT-600ANC har ikke en følgeapp, så det er ingen måte å justere hodetelefonene på. EQ-innstillinger. Amazon-kunder anser mangelen på en følgeapp som den eneste ulempen med disse hodetelefonene.

Anmeldelse: Monoprice BT-600ANC

Se nå på AmazonSe nå hos Walmart flere kjøpsvalg

Soundcore Space One

Beste billige hodetelefoner for pendling

Soundcore Space One-hodetelefoner i himmelblå på et trebord Jada Jones/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Komfortabel Punchy bass Store, ovale øreklokker Imper Ingen bæreveske Grunne øreklokker Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Anker Soundcore Space One: Vekt: 9,3 oz.| Batterilevetid: 55 timer (ANC av) | Bluetooth: Ja (5.3) | Multipoint: Ja

Jeg anbefaler Soundcore Space One-hodetelefonene for alle som leter etter et par solide hodetelefoner for å ta på den daglige pendlingen eller på lange reisestrekninger. Space One vil best tjene alle som ønsker et rimelig par hodetelefoner som ikke sparer på funksjonene, inkludert adaptiv støyreduksjon.

Da jeg testet Soundcore Space One-hodetelefonene, fant jeg ut at de var et dyktig og komfortabelt par hodetelefoner til en lav pris – og som inkluderer noen programvarefunksjoner som til og med deres 400 dollar-kolleger mangler. For prislappen på $100 høres disse hodetelefonene bra ut. Med riktig utstyr kan du få tilgang til høyoppløselig lyd via en kablet eller trådløs tilkobling.

Space Ones byggekvalitet er godt laget for deres relativt lave pris. De myke og tykke pannebåndene og ørekoppputene tilbyr også mye komfort, og deres avslappede passform er optimal for timelang bruk. Best Buy-kunder er enige om at Space One er veldig komfortable, men deres svake støyreduserende teknologi er en stor ulempe.

Dessverre får du ikke en hardshell-veske å bære dem i for oppbevaring og beskyttelse. Til tross for komforten har Space One grunne øreklokker som kan forstyrre lydkvaliteten og kan forårsake ubehag for noen.

Anmeldelse: Anker SoundCore Space One

Se nå på Soundcore

Edifier WH950NB

Beste stilige billige hodetelefoner

Edifer WH950NB-hodetelefoner i elfenben på et trebord Jada Jones/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsElegant design Balansert lyd Lang batterilevetid Cons Lackluster companion app Ikke bra for taleanrop Flere detaljer < p>Edifier WH950NB tekniske spesifikasjoner: Vekt: 10,4 oz. | Batterilevetid: 55 timer (ANC av) | Bluetooth: Ja (5.3) | Multipoint: Ja

Edifier WH950NB-hodetelefonene vil tilfredsstille folk som leter etter et alternativ til Bose- eller Sony-hodetelefoner. WH950NB tilbyr et elegant design, tilgang til høyoppløselig lyd og effektiv støyreduksjon.

Edifier WH950NB-hodetelefonene tilbyr kvalitetslyd og et stilig design, med materialene som består av Oxford-duk, flanell og hardplast . Du får også en bæreveske i hardshell for oppbevaring. Da jeg testet WH950NB-hodetelefonene fant jeg ut at de hadde en naturlig, men full bassrespons. Amazon-kunder nyter lydkvaliteten, men advarer om at disse hodetelefonene ikke er for kritisk lytting.

WH950NB-hodetelefonene gir 55 timers lytting, Google Fast Pair, detaljerte EQ-innstillinger, flerpunktstilkobling og tilgang til Sonys LDAC Bluetooth-kodek. For $ 180 er de et rimelig alternativ for lyttere som søker god lydkvalitet og et par hodetelefoner som fungerer som et statement i deres hverdagsantrekk.

WH950NBs ledsager-app, Edifier Connect, er mer av en handleopplevelse enn en app for å tilpasse hodetelefonene dine. 

Anmeldelse: Edifier WH950NB

Se nå på Amazon

Sennheiser Accentum

Beste billige hodetelefoner for musikk

Et bilde av Sennheiser Accentum-hodetelefonene øreklokker Jada Jones/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Lett Lyd av høy kvalitet Ideles Tett passform Ingen hodetelefonkontakt Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Sennheiser Accentum: Vekt: 7,8 oz. | Batterilevetid: 60+ timer (ANC av) | Bluetooth: Ja (5.2) | Multipoint: Ja

Sennheiser Accentum er flotte hodetelefoner for spirende audiofile på et budsjett. De tilbyr klar og detaljert lyd, og du trenger ikke fancy utstyr og tilgang til andre Bluetooth-kodeker for høykvalitetslyd. Men hvis du leter etter sterke støyreduserende evner, er disse kanskje ikke noe for deg siden ANC er svakt. 

Sennheiser Accentum er et rimelig søsken til selskapets flaggskiphodetelefoner, Sennheiser Momentum 4, som vi elsker for deres klare, detaljerte og levende lyd. Accentums lydkvalitet er definitivt hodetelefonene. stort salgsargument, siden deres interne lydkomponenter er nesten identiske med Momentum 4.

Sennheiser Accentum-hodetelefonene kan være ubehagelige for personer med større hoder og ører. Gjennom testingen min fant jeg ut at hodetelefonene' små øreklokker og tett passform var ikke egnet for timer lang bruk. Best Buy-kunder er enige med meg her; hvis disse hodetelefonene er litt ukomfortable for deg i begynnelsen, vil de bli uutholdelige i løpet av noen timer.

Anmeldelse: Sennheiser Accentum

Se nå på Amazon

Sony WH-CH720N

Beste billige Sony-hodetelefoner h3> Sony WH-CH720N-hodetelefoner som ligger på en MacBook Jada Jones/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Lettvekts maratonbatteri Ideles Billig byggekvalitet Svak ANC Flere detaljer

Sony WH-CH720N tekniske spesifikasjoner: Vekt: 6,7 oz. | Batterilevetid: 50 timer (ANC av) | Bluetooth: Ja (5.2) | Multipoint: Ja

Hvis du alltid har ønsket et par av Sonys flaggskip WH-1000-seriens hodetelefoner for å oppleve Sonys signaturlyd og støyreduserende egenskaper, vil du like WH-CH720N. Disse hodetelefonene låner noe av XM5s beste lyd- og støyreduserende teknologi for å tilby en flott lytteopplevelse til en lavere pris.

WH-CH720N-hodetelefonene er lette og komfortable. Jeg brukte dem hele dagen uten tretthet i hode, nakke eller øre. Til tross for den lille rammen har disse hodetelefonene en bass-forover-lyd og gir en varm og full lydopplevelse. 

WH-CH720N har også Sonys DSEE-teknologi som forbedrer kvaliteten på komprimerte lydfiler, som de du lytter til på Spotify eller Apple Music. 

WH-CH720N-hodetelefonene har en plastisk konstruksjon, slik at de ikke føles som førsteklasses hodetelefoner. Du betaler for det som er inne i øreklokkene, ikke utenfor. Redditors sier at byggekvaliteten er den eneste store ulempen med disse hodetelefonene, men de innser at du må kutte kostnader et sted.

Anmeldelse: Sony WH-CH720N

Se nå på Best BuySe nå på TargetView nå på Crutchfield flere kjøpsvalg

Hva er de beste billige hodetelefonene?

Det kan være enkelt å velge et par hodetelefoner utelukkende fordi de passer inn i budsjettet ditt. Men det er viktig å vurdere noen få faktorer før du kjøper. Lyd er sterkt subjektiv og varierer fra person til person, og du vil ikke vite hvordan et par hodetelefoner høres ut før du prøver dem.

Men mitt favorittvalg for de beste billige hodetelefonene er Monoprice BT-600ANC for deres fulle bassrespons, skarpe lyd, høykvalitetsbygging og imponerende ANC. 

Vurder dine personlige brukssaker og velg hodetelefonene som passer best med livsstilen din. Det fine med hodetelefoner er at de kan vare i mange år, så når du har funnet det paret som passer best for deg, kan du holde på dem en stund.

Slik ser du hvordan alle hodetelefonene kommer inn denne listen står i forhold til hverandre.

< td>5.2

Hodetelefoner Pris Bluetooth-versjon Batteritid
Monoprice BT- 600ANC $100 5.0 40 timer (ANC av)
Soundcore Space One $100 5.3 55 timer (ANC av)
Edifier WH950NB $180 5.3 55 timer (ANC av)
Sennheiser Accentum $180 60+ timer (ANC av)
Sony WH-CH720N $150 5.2 50 timer (ANC av)

Hvilke er de beste billige hodetelefonene for deg?

Selv de beste billige hodetelefonene kan begynne å blandes sammen etter en stund. For å hjelpe deg med å finne de beste hodetelefonene for dine behov, vurder disse milde forslagene. 

< td>Svært detaljert og klar lyd uten behov for ekstra Bluetooth-kodeker eller fancy lydutstyr. Selv om disse hodetelefonene har tilgang til AptX-kodeker, trenger du dem ikke for å få mest mulig ut av Accentums lyd.

Velg disse hodetelefonene… Hvis du vil…
Monoprice BT-600ANC  Støydempende teknologi som kan overgå de store navnene i bransjen. For $100 kansellerer BT-600ANC støy like godt som hodetelefoner som er mye dyrere.
Soundcore Space One Fremtidssikre programvarefunksjoner til en lav pris. Space One tilbyr alle de beste programvarefunksjonene, noen av dem vil du ikke finne i hodetelefoner som er tre til fire ganger prisen.
Edifier WH950NB
< /td>

Et stilig par rimelige hodetelefoner. Vanligvis er ikke hodetelefoner i denne kategorien like stilige som de dyrere, men WH950NB er et unntak.
Sennheiser Accentum
Sony WH-CH720N Det som er nærmest Sonys flaggskiphodetelefoner til en fjerdedel av prisen. Disse hodetelefonene tilbyr noe av Sonys beste teknologi, men du trenger ikke å bruke alle pengene dine på et par.

Faktorer for vurdere når du kjøper billige hodetelefoner

Jeg testet mange over-ear hodetelefoner fra populære og mindre kjente merker. Bortsett fra å være mindre enn $200, vurderte jeg andre beregninger for å teste et par billige hodetelefoner, som lyd, komfort og brukstilfeller.

Pris: Mange populære hodetelefoner der ute er dyre og har en prislapp på $300+. Gjennom vår omfattende testing fant vi imidlertid mange hodetelefoner som gir gode resultater for $200 eller mindre. Lyd: Lyd er en subjektiv beregning, men det er interne lydkomponenter som påvirker lydkvaliteten, som driverstørrelse, membranmateriale, øreklokketykkelse og ørekoppmateriale. Disse faktorene varierer på tvers av hodetelefonene i denne listen, men hvert par leverer flott lyd som vil tilfredsstille både tilfeldige lyttere og spirende Hi-Fi-entusiaster.Komfort: Komfort er en annen subjektiv beregning, med tanke på at alle har forskjellige øre- og hodeformer og størrelser. Hvis du har større hode eller ører, bør du vurdere hodetelefoner med store, ovale øreklokker. Hvis du har mindre hode eller ører, bør du vurdere hodetelefoner med mindre øreklokker og et tettere hodebånd. Vi gjorde vårt beste for å inkludere et mangfoldig utvalg av hodetelefonstørrelser i denne listen for å få plass til så mange hode- og ørestørrelser som mulig.Brukstilfeller: Selv om de fleste vil ha hodetelefoner for å høre på musikk, bør du også vurdere hvor du vil bruke hodetelefonene dine mest. Hvis du bruker mesteparten av tiden din med hodetelefoner i rolige omgivelser, trenger du kanskje ikke sterk støyreduksjon. Hvis du planlegger å ta med deg hodetelefonene på lange reisestrekninger eller på din daglige pendling, bør du vurdere hodetelefoner som tilbyr effektive støyreduserende egenskaper. 

Slik tester jeg billige hodetelefoner

Jeg bruker mye tid på å bruke og teste hodetelefoner. Selv om de nyeste og beste hodetelefonene gir hype og spenning, er det noen som ikke ønsker å bruke hundrevis på hodetelefoner. For å imøtekomme disse menneskene tester jeg av og til hodetelefoner for mindre enn $200 for å teste effektiviteten deres sammenlignet med dyrere, vanlige forbrukerhodetelefoner.

For å oppnå dette vil jeg bruke rimelige hodetelefoner i støyende og stille omgivelser for å teste støyreduksjonen deres, bruke dem i timevis for å teste komforten deres, og prøve så godt jeg kan å tømme batteriet for å se hvor lenge det varer. Når det gjelder lyd, er det lett å si når noe høres virkelig dårlig ut. Men god lyd er svært subjektivt, og det er en beregning du til slutt må teste selv.

Høres alle billige hodetelefoner dårlig ut?

Det er mange rimelige hodetelefoner der ute som høres helt forferdelig ut. Lyden deres mangler bass, den høres fjernt og blikk ut og gir totalt sett en dårlig lydopplevelse. Men du bør ikke avskrive rimelige hodetelefoner, du trenger bare å vite hva du leter etter. Det finnes mange billigere hodetelefoner som har en robust, fyldig og behagelig lyd.

Du kan likevel ikke forvente så mye av billigere hodetelefoner som du kan forvente av avanserte hodetelefoner. Men du bør investere i et godt bygget par rimelige hodetelefoner, slik at du kan la de dyre babyene dine være hjemme.

Er 200 dollar mye for hodetelefoner?

Alles hodetelefonbudsjett er forskjellig fordi alles hodetelefonbehov er forskjellige. Noen mennesker er profesjonelle innen lyd og velger å kjøpe dyre hodetelefoner laget for å mikse og mastere musikk. Andre hører på musikk som en hobby og velger å investere i dyre hodetelefoner for å oppnå en lydopplevelse av høyere kvalitet. For disse menneskene er det verdt det å bruke tusenvis på hodetelefoner.

Imidlertid vil andre bare ha hodetelefoner for å blokkere verden rundt dem – det er det. Og denne gruppen mennesker vil sannsynligvis ikke bruke så mye på hodetelefoner, og det er greit. Denne listen er for disse menneskene. Det finnes andre anstendige hodetelefoner der ute for mindre enn $100, men du går inn i risikabelt territorium.

Jeg brukte $200 som pristak på denne listen fordi hodetelefoner i denne prisklassen kan ha imponerende interne lydkomponenter, holdbar byggekvalitet og ønskelige programvarefunksjoner.

Bør jeg kjøpe billige hodetelefoner eller dyre?

Selv om hodetelefonene i denne listen fungerer bra for sin lave pris, har hodetelefonprodusenter en tendens til å spare på det fysiske materialet for å gi deg tilgang til interne lydkomponenter av høyere kvalitet. Det eneste unntaket på denne listen er Monoprice BT-600ANC, men deres interne lydkomponenter er ikke like høy kvalitet som de rimelige hodetelefonene fra Sennheiser eller Sony.

Vanligvis er dyrere hodetelefoner laget av materialer som lær , klut, aluminium eller lammeskinn for å hindre at pannebåndet ryker og at øreklokkene ikke flasser og sprekker. Mange av hodetelefonene på denne listen bruker materialer som plast og syntetisk lær, som ikke vil vare så lenge.

Ved å tørke av øreklokkene, oppbevare hodetelefonene i et etui eller støvpose, og oppbevar hodetelefoner fra å bøye seg i unaturlige posisjoner, kan du få de billige hodetelefonene dine til å vare noen år til.

Finnes det alternative beste billige hodetelefoner verdt å vurdere?

Dette er ikke de eneste tilgjengelige alternativene for du. Hvis du leter etter hodetelefoner som er litt dyrere eller høyere kvalitet enn disse, her er noen alternativer i området $250 til $350.

Se på Best BuyView på AmazonView at Best Buy