De beste over-ear-hodetelefonene: Eksperttestet og anmeldt

0
22

Tro det eller ei, men å kjøpe et par hodetelefoner er et svært personlig valg. Hodetelefonene din bestevenn elsker og anbefalt til deg passer kanskje ikke bra for deg, og omvendt. Når du leter etter et par nye hodetelefoner, bør du vurdere hvilke funksjoner du setter mest pris på, enten det er lyd, design, støyreduserende styrke eller pris, og ta avgjørelsen derfra.

Jeg har testet mange hodetelefoner det siste året, og målet mitt er å utsette deg for mange alternativer for å hjelpe deg med å velge riktig par. Noen av hodetelefonene på denne listen er fra store navn som Sony og Bose, noen hodetelefoner koster nær 400 dollar mens andre knapt skraper 100 dollar, og noen hodetelefoner fjerner støy bedre enn andre. Fortsett å lese mens jeg hjelper deg med å finne ditt neste par daglige sjåfører.

Hva er de beste over-ear-hodetelefonene akkurat nå?

Mitt beste valg for de beste over-ear-hodetelefonene går til Bose QuietComfort Ultra på grunn av dens overlegne komfort, avanserte ANC og førsteklasses design. Disse hodetelefonene har en liste over fremtidssikre programvarefunksjoner, samtidig som de holder seg tro mot de viktigste funksjonene: sterk støydempende og komfort hele dagen.  

De beste over-ear-hodetelefonene i 2024

Bose QuietComfort Ultra

De beste over-ear-hodetelefonene totalt sett< /h3> Bose QuietComfort Ultra i hvit røyk Jada Jones/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Komfortabel Superior ANC Premium design Ideles Ikke ideell for utendørsaktiviteter Kort batteri for prisen Flere detaljer

Bose QuietComfort Ultra tekniske spesifikasjoner: Vekt: 8,96 oz (254 g) | Batteritid: 24 timer | Bluetooth:Ja (5.3) | Flerpunkt: Ja

Bose QC Ultra-hodetelefonene er flotte for folk som bruker mye tid på å jobbe ved et skrivebord eller på pendling. Deres ANC gjør en god jobb med å blokkere kontorpraten og den lave summingen fra et fly, tog eller bil. QC Ultras komfort hele dagen og allsidig bruk for uformell mobilspilling, se videoer, ta anrop og lytte til musikk gjør dem til de beste over-ear-hodetelefonene rundt om for folk som liker å ha ett par hodetelefoner de kan ta med seg hvor som helst . Reddit-brukere ser ut til å være enige med meg, ettersom en bruker sa at QC Ultra er veldig godt avrundet.

Bose QC Ultra-hodetelefonene er mine favoritthodetelefoner til hverdags, og jeg fullfører sjelden en arbeidsdag uten å ta på disse hodet mitt. Plysj polstring på øreklokkene, forbedret lydkvalitet og vanvittig effektiv støyreduserende teknologi setter disse hodetelefonene over resten.

Boses siste utgivelse satte det stille i QuietComfort, ettersom QC Ultra-hodetelefonene tar plassen for best støyreduksjon på denne listen. Det er ingen sus eller summing, og bare høylytte samtaler i umiddelbar nærhet vil skjære gjennom Ultras ANC. QC Ultras støyreduserende egenskaper er et stort høydepunkt, siden den er mer effektiv enn noen andre hodetelefoner fra Bose og er litt sterkere enn støyreduserende fra Apple og Sony.

For å gå enda lenger, er QuietComfort Ultra-hodetelefonene de beste du får fra Bose. Lydkvaliteten er klar, balansert og detaljert. Selvfølgelig er ikke lydkvaliteten like god som den du finner i et par audiofil-sentrerte forbrukerhodetelefoner som Sennheiser Momentum 4. Likevel er Boses QuietComfort Ultra-lyd definitivt fyldigere enn XM5-hodetelefonene og klarere enn AirPods Max.

Anmeldelse: Bose QuietComfort Ultra

Se nå på BoseView nå på Best BuyView nå på Amazon flere kjøpsalternativer

Sony WH-1000XM5

Beste over-ear-hodetelefoner for programvarefanatikere

Sony WH-1000XM5-hodetelefoner Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper ProsBest for pengene dine God lydkvalitet Imper ANC ikke den beste for prisen Middelmådig bærbarhet Flere detaljer

Sony WH-1000XM5 tekniske spesifikasjoner: Vekt: 249,5 g | Batteritid: 30 timer | Bluetooth: Ja (Bluetooth 5.2) | Multipoint: Ja

WH-1000XM5-hodetelefonene tilbyr alle premium-hodetelefonfunksjoner du kan tenke deg. Hvis du liker svært personlige hodetelefoner, er disse for deg. Hvis du vil ha et par hodetelefoner som har alt – og som gjør alt bra – vil du ha XM5.

Til tross for deres imponerende og omfattende interne lydkomponenter, forblir XM5 over-ear-hodetelefonene lette og komfortable for langvarig bruk. Mens Sonys hodetelefoner ikke er mitt beste valg for lydkvalitet eller støydemping, gir Sony deg god kvalitet rundt omkring. ZDNETs Matt Miller testet XM5-hodetelefonene, og kalte dem “i utgangspunktet perfekte” på grunn av deres enkle design, effektive ANC og komfort hele dagen.

Sonys XM5 over-ear-hodetelefoner har også en nyttig ledsager-app som er full av personaliseringsfunksjoner og fremtidssikre programvaremuligheter. XM5-hodetelefonene er svært populære, og det er med god grunn. Amazon-kunder er glade for XM5s batterilevetid, komfort, ANC og varme lyd.

Anmeldelse: Sony WH-1000XM5

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Walmart flere kjøpsvalg

Sennheiser Momentum 4

Beste lydkvalitet for over-ear-hodetelefoner

< img src="https://www.zdnet.com/article/1" width="640" height="360" fetchpriority="low" alt="Sennheiser Momentum 4 trådløse hodetelefoner mot rød murstein" height="0" width="0" title="De beste over-ear-hodetelefonene: Ekspert testet og anmeldt" /> Jada Jones/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Overlegen lyd Marathon batteri Nedeler Svak ANC Middelmådig portabilitet Flere detaljer

Sennheiser Momentum 4 tekniske spesifikasjoner: Wåtte: > 10,3 oz (292 g) | Batteritid: 60 timer | Bluetooth: Ja (5.2) | Flerpunkt: Ja

Sennheiser Momentum 4 er de perfekte hodetelefonene for alle som liker å ta høykvalitetslyd på farten. For ikke å nevne, deres 60-timers batterilevetid betyr at du kommer deg gjennom uken eller gjennom en dager lang tur inn og ut av flyplasser uten å måtte lade dem.

Sennheisers Momentum 4 over-ear-hodetelefoner er det beste trådløse alternativet for lyttere med et trent øre. Sennheiser er kjent for sitt lydutstyr på profesjonelt nivå og implementerte sin lydteknologi av høyere kaliber i et par forbrukerhodetelefoner.

Momentum 4 topper lett Apple, Bose og Sony i lydavdelingen, men faller absolutt bak alle tre i støyreduserende kategori. For trådløse hodetelefoner leverer Momentum 4 utrolig klar og detaljert lyd og tilbyr svært spesifikke EQ-innstillinger på en fembånds equalizer.

Jeg anbefaler disse hodetelefonene for trådløs lytting hjemme eller for folk som liker å være oppmerksomme på omgivelsene mens de pendler, reiser eller jobber i offentlige rom. Da jeg testet disse hodetelefonene, fant jeg ut at Momentum 4 var effektive til å blokkere de nedre tonehøydene av støyende lyder, som en gressklipper eller et kjøleskap som går, men de høyere tonehøydene til disse lydene vil komme forbi disse hodetelefonene. < /p>

Men jeg fant også ut at ANC ikke forringer Momentum 4s lydkvalitet, noe som er veldig vanlig med andre ANC-aktiverte hodetelefoner.

Anmeldelse : Sennheiser Momentum 4

Se nå på Best Buy

Apple AirPods Max

Beste over-ear-hodetelefoner for Apple-brukere

AirPods Max på en Apple Store, fanget av iPhone 15 Pro Max Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper ProsOverlegen ANC Unik og stilig design Spatial Audio Imper Dyrt begrenset programvarefunksjon Flere detaljer

< strong>Apple AirPods Max teknologiske spesifikasjoner: Vekt: 13,6 oz (384,4 g) | Batteritid: 20 timer | Bluetooth: Ja (5.0) | Flerpunkt:Nei, men kobles til flere Apple-enheter 

Apple AirPods Max er de beste hodetelefonene for Apple-fanatikere. Hvis nettbrettet, smarttelefonen, TV-en og hver dings i mellom er laget av Apple, er disse for deg. Deres sømløse integrasjon med Apple-enheter gjør dem enkle å bruke, men maskinvare- og programvarebegrensninger kan frustrere ikke-Apple-brukere.

Hvis du er dypt forpliktet til Apples økosystem og ønsker å beholde det slik, vil du ha AirPods Max. Lydkvaliteten er fantastisk, og Apples Transparency Mode er lett den beste av alle hodetelefonene på denne listen. AirPods Max støyreduksjon er overlegen Sonys XM5 over-ears og følger tett etter Bose QuietComfort Ultra.

Men når det gjelder funksjonalitet, er AirPods Max ikke de beste du vil finn — med mindre du stort sett har Apple-enheter. 

Til å begynne med har AirPods Max ingen native EQ-innstillinger, og deres nesten fem år gamle Apple H1-brikke lar dem være uten de oppdaterte programvareinnstillingene som finnes i AirPods Pro (2. generasjon), som Conversation Awareness og Adaptiv lydkontroll.

Du kan sømløst pare AirPods Max til mer enn to enheter, noe Apple holder over andre hodetelefoner med to-enheters flerpunktstilkobling. Likevel vil sømløs sammenkobling ikke fungere med AirPods Max med mindre de kobles til andre Apple-enheter. Skulle du koble AirPods Max til en Android- eller Windows-enhet, vil du ikke få Spatial Audio, slitasjedeteksjon eller tilgang til en virtuell assistent.

Hårdvaremessig har AirPods Max ingen hodetelefonkontakt eller en USB-C-port for kablet lytting. Du får den overlegne AAC-kodeken når den er paret via Bluetooth til Apple-enheter og standard SBC-kodeken når den er paret med enheter som ikke er fra Apple. Mangelen på lydporter betyr også at du må holde dem oppladet, spesielt hvis du sannsynligvis vil gå ned med den korte 20-timers batterilevetiden.

Omtale:  Apple AirPods Max

Se nå på B&H Photo-VideoView nå på AppleView nå på Amazon flere kjøpsalternativer

Skullcandy Crusher ANC 2

Beste over-ear-hodetelefoner for basselskere

Skullcandy Crusher ANC 2 på toppen av en stein river Jada Jones/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Overlegen bass Marathon batterilevetid Komfortable øreklokker Imper Bass kan være vanskelig å temme Tung Svak ANC Flere detaljer

Skullcandy Crusher ANC 2 t< strong>ech-spesifikasjoner: Vekt: 11,7 oz (332 g) | Batteritid: 60 timer | Bluetooth: Ja (5.2) | Multipoint: Ja

Skullcandy Crusher ANC 2 er de beste hodetelefonene for de som liker et intenst basskick når de hører på musikk. Jeg anbefaler også disse til folk som bruker hodetelefoner for å se spillstrømmer eller filmer på farten. Den dype bassen deres vil få deg helt oppslukt av det du ser på.

Skullcandys Crusher ANC 2 er utstyrt med Skullcandys patenterte Crusher Bass-teknologi som leverer bass du kan høre og føle. Hvis du liker alt som er med bass, vil du garantert finne mye moro i Crusher ANC 2. Crusher Bass kan imidlertid være vanskelig å erobre, og det kan bli for mye for de fleste. < /p>

Amazon-kunder beskriver Crusher ANC 2s bass som “killer”," "gal," "intens," og noen ganger “uutholdelig.” Jeg kan være enig; da jeg brukte Crusher ANC 2-hodetelefonene, gjorde jeg den feilen å utnytte Crusher-bassen, noe som ga meg en umiddelbar hodepine.

Til tross for det takler Crusher ANC 2 lavfrekvente lyder veldig bra, og den generelle lydkvaliteten er god. På høye nivåer vil Crusher Bass forvirre en sangs høyere frekvenser og vil overvelde deg med sanger som allerede er basstunge. Du må finne sweet spot i EQ-innstillingene for å få mest mulig ut av disse, så vær forberedt på å leke med lyden i noen minutter.

Crusher ANC 2s følgeapp er lastet med programvare, inkludert Spotify Tap, stemmeassistenter og mer. Den eneste programvarefunksjonen Skullcandy utelater fra disse hodetelefonene er slitasjedeteksjon.

Samlet sett er ikke Skullcandy's Crusher ANC 2 ditt førstevalg hvis du leter etter et par praktiske hverdagshodetelefoner. De er klumpete, og bassen kan gå ut av hånden. Crusher Bass-funksjonen vil imidlertid gjøre film- og videotitting morsommere enn du kan forestille deg.

Selv om jeg ikke vil anbefale å trene i over-ear-hodetelefoner (mer om det nedenfor), kan jeg se hvorfor folk ønsker å trene i disse. Crusher ANC 2 kan nå og vakkert gjengi lavfrekvente lyder, og lyden deres er perfekt for å motivere deg til å løfte litt tung vekt eller gå på en intens løpetur.

Anmeldelse:  Skullcandy Crusher ANC 2

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Målrett flere kjøpsvalg

Audio-Technica ATH-M50xBT2< /h2>

Beste over-ear studiohodetelefoner

Audio-Technica ATH-M50xBT2-hodetelefoner i svart Jada Jones/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Overlegen balansert lyd Flott for kablet lytting Solid konstruksjon Ulemper Varmeoppbygging Tett passform Ingen ANC Flere detaljer

Audio-Technica ATH-M50xBT2 tech spesifikasjoner: Vekt: 10,6 oz (303 g) | Batteritid: 60 timer | Bluetooth: Ja (5.0) | Flerpunkt: Ja

Hvis du har et trent øre og liker en balansert og klar lyd, vil du nyte Audio-Technicas ATH-M50xBT2-hodetelefoner. For de som mikser og mestrer musikk, enten du lærer om musikkproduksjon på college eller driver en bedrift som krever at du fokuserer på lydredigering profesjonelt, bør du prøve disse.

Audio-Technicas ATH -M50xBT2-hodetelefoner er de mest enkle hodetelefonene du kan finne i en verden full av forvirrende knapper, kapasitive berøringskontroller og lange programvareoppdateringer. Hvis du ikke tror meg, kan du holde deg til kablet lytting og aldri koble disse hodetelefonene til enhetens Bluetooth og fortsatt få mest mulig ut av dem. Veldig retro. 

Imidlertid, “BT” er i produktnavnet, og deres Bluetooth-tilkobling er enkel og stabil. Bortsett fra moderne knappekontroller og Bluetooth-funksjoner, er BT2-hodetelefonene ikke mye forskjellig fra deres ATH-linje av etterfølgere fra tidlig på 2000-tallet. Da jeg testet BT2-hodetelefonene, satte jeg pris på deres enkelhet.

Disse hodetelefonene' 45 mm dynamiske drivere leverer en veldig balansert og klar lyd, ettersom de er studiohodetelefoner laget for å mikse og mestre lyd. BT2 kan definitivt fungere som “babyens første studiohodetelefoner” siden deres $200 prislapp er rimelig for hva du får. Amazon-kunder sier at BT2-hodetelefonene gir en flat, balansert og nøytral lyd, noe som gjør dem ideelle for kritisk lytting og lydredigering.

Du får AAC, LDAC og standard SBC Bluetooth-kodeker, og du kan lytte uten tap med en 3,5 mm hodetelefonkontakt. Du kan også bruke hodetelefonkontakten hvis du har lite batteri, men BT2 holder seg i 60 timer før batteriet dør.

Anmeldelse: < strong>Audio-Technica ATH-M50xBT2

Se nå på Audio-TechnicaSe nå på Amazon flere kjøpsvalg

Beats Studio Pro

Best over -ørehodetelefoner for økosystemer med blandede enheter

Beats Studio Pro-hodetelefoner i dyp brun på en brun skrivebordsmatte Jada Jones/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Overlegen interoperabilitet USB-C-lyd Flotte taleanropsmuligheter Ideles Ingen slitasjegjenkjenning Tett passform Dårlig byggekvalitet for prisen Flere detaljer

Beats Studio Pro t< /strong>ech spesifikasjoner: Vekt: 9,52 oz (270 g) | Batteritid: 40 timer | Bluetooth: Ja (5.3) | Flerpunkt: Ja

Du vil maksimere pengene dine med Beats Studio Pro hvis du har et økosystem med blandede enheter. De fungerer intuitivt godt med både Android- og Apple-enheter, og noen funksjoner er reservert for ett operativsystem og andre funksjoner for det andre operativsystemet. Hvis du vil ha et visuelt imponerende par hodetelefoner som er unikt kompatible med Android- og Apple-enhetene dine, er Beats Studio Pro noe for deg. 

Studio Pro støtter Android Fast Pair og iPhone-brukere kan tilkalle Siri handsfree. Bluetooth flerpunktsparing er tilgjengelig for Android-brukere, og Studio Pro kan intelligent og jevnt koble til flere Apple-enheter. Men hvis du har en Chromebook og en iPhone, kan du ikke sømløst bytte Studio Pros tilkobling mellom de to.

For iOS-brukere kan du legge til Studio Pro i 'Finn My' Nettverk. Du får også tilgang til Apples Spatial Audio-lydmodus med Apple-enhetene dine. Apple-brukere vil imidlertid ikke ha tilgang til USB-C kablet lytting eller kablet tapsfri lytting og vil gå glipp av EQ-innstillinger. Dette betyr også at de vil stole på Beats' direkte bass-forsterkede signaturlyd, siden det ikke finnes noen Beats-kompanjonsapp på iOS.

For Android-brukere kan du lade og lytte til Studio Pro mens de er koblet til smarttelefonen din via en USB-C-ledning. Med USB-C-lytting kan du låse opp lydmoduser som passer for spilling og filmtitting, samt tapsfri lytting.

Studio Pros lydkvalitet er god. Det er det beste fra Beats, men ikke det beste på denne listen. Hvis du har et par elskede Beats som trenger en oppgradering, gå med Studio Pro. Disse hodetelefonene er også komfortable, men hvis du leter etter store, ovale øreklokker, er disse ikke noe for deg. Deres sirkulære ørekoppform blander en passform over og på øret, noe jeg ikke var så begeistret for, og klemkraften deres er akkurat passe til å holde dem sikkert på hodet ditt.

Beats er kjent for den overdrevne basslyden, og Best Buy-kunder sier at den kunstige bassen er det som gjør disse hodetelefonene så gode. Hvis du liker Beats-merket og vil ha et par nye hverdagshodetelefoner, vil disse gjøre susen.

Anmeldelse: Beats Studio Pro

Se nå på Best BuySe nå på AmazonSe nå på Walmart flere kjøpsvalg

Anker SoundCore Space One

Beste budsjett over-ear-hodetelefoner

Soundcore Space One-hodetelefoner i himmelblå hengende fra et mursteinshjørne Jada Jones/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Gode kupp Komfortabel programvare Imper Ingen bæreveske ANC sliter med lave lyder Flere detaljer

Anker SoundCore Space One t ech spesifikasjoner: Vekt: 9,3 oz. | Batteritid: 55 timer | Bluetooth: Ja | Flerpunkt: Ja

Jeg anbefaler Soundcore Space One-hodetelefonene for alle som leter etter et par reservehodetelefoner for å ta på den daglige pendlingen eller på lange reisestrekninger. Jeg vil også anbefale dem til alle som vil ha et par rimelige hodetelefoner som ikke sparer på programvarefunksjonene.

Soundcore Space One-hodetelefonene er et kapabelt og behagelig par hodetelefoner som ikke vil bryte banken. Når det kommer til lyd, er Space One-lyden flott for prislappen på $100, men du bør ikke forvente lydkvalitet utenom denne verden. Best Buy-kunder sier at disse hodetelefonene er en god fangst for prisen, og noen anbefaler disse hodetelefonene for barn.

Til tross for det er byggekvaliteten deres overraskende godt laget for den rimelige prisen. Du vil sette pris på den fine konstruksjonen deres fordi du ikke får en hardshell-veske å bære dem i for oppbevaring og beskyttelse. Space Ones myke og tykke hodebånd og ørekoppputer ga meg mye komfort da jeg testet dem, og deres avslappede passform er optimal for timelang bruk. Imidlertid forstyrrer de grunne øreklokkene lydkvaliteten og kan forårsake ubehag for noen.

Space One har også mange av de samme programvarefunksjonene du finner i et par hodetelefoner på $400, som Sony XM5 over-ear-hodetelefoner. Slitasjedeteksjon, samtalemodus, EQ-innstillinger, programvare-til-maskinvare-snarveier og ANC er inkludert i Space One. Deres ANC er imidlertid ikke noe å skrive hjem om, siden det har vanskeligere for å blokkere de lavere tonehøydene av lyder som et kjøleskap, en AC-enhet eller en flymotor.

Anmeldelse : Anker SoundCore Space One

Se nå på Amazon

Hva er de beste over-ear-hodetelefonene?

Det er et ordtak som sier: “En manns søppel er en annen manns skatt.” Det er slik jeg føler om hodetelefoner. For hvert par i denne listen kan du finne anmeldere og forbrukere som sier at favoritthodetelefonene dine er søppel. Men for deg er de det beste siden oppskåret brød.

Det finnes ikke noe fasitsvar på dette spørsmålet, selv om jeg vet at jeg er her for å hjelpe deg med å bestemme hvilke hodetelefoner som er de beste og hvilken du bør bruke pengene dine på. Men husk at det ikke finnes noen hodetelefoner der ute som kan score 10 all-around.

Noen hodetelefoner er bedre til å redusere støy og har ikke den beste lyden, mens andre har lengre batterilevetid, men kanskje ikke er de mest behagelige å ha på seg i timevis. Så forhåpentligvis hjalp denne listen deg med å vurdere lydbehovene og -behovene dine, slik at du kan ta den beste avgjørelsen for det du ønsker.

Husk at å kjøpe de riktige hodetelefonene er en personlig avgjørelse, og du bør se etter et par som sjekker alle boksene dine fordi du sannsynligvis vil bruke hundrevis av dollar på dem. 

Denne tabellen gir en kort oversikt over viktige faktorer som pris, batterilevetid og om hodetelefonene har ANC. Du kan ofte finne alle disse hodetelefonene til en rabattert pris hele året, men det du ser nedenfor er standard listepriser.

td>

< td>Ja

 *Laveste pris i skrivende stund. Vær oppmerksom på at prisene kan variere basert på forhandler og tilgjengelige kampanjer, utsalg eller rabatter.

Hvilke over-ear-hodetelefoner er riktige for deg?

Det kan være forvirrende å prøve å velge mellom alle hodetelefonene der ute, så her er ZDNETs forslag for å hjelpe deg raskt å bestemme hvilken av våre utvalgte som passer best for dine behov.

Hodetelefoner< /strong> Pris Batteritid ANC< /td>
Bose QuietComfort Ultra $429 24 timer (18 med ANC og oppslukende lyd) Ja< /td>
Sony WH-1000XM5 $400 40 timer (30 med ANC) Ja
Sennheiser Momentum 4 $380 60+ timer (minst 60 med ANC) Ja
Apple AirPods Max $529 20 timer ( 20 med ANC) Ja
Skullcandy Crusher ANC 2 $220 60 timer (50 med ANC) Ja
Audio-Technica ATH-M50xBT2 $199 60+ timer Nei
Beats Studio Pro $349 40 timer (24 med ANC)
Soundcore Space One $99 55 timer (40 med ANC) Ja

< td>Hodetelefoner med all programvaren du kan tenke deg.

< /tr>

Velg disse beste over-ear-hodetelefonene…  Hvis du vil…
Bose QuietComfort Ultra Hodetelefoner med toppkomfort og støydemping.
Sony WH-1000XM5
Sennheiser Momentum 4 Hodetelefoner med lydkvalitet på profesjonelt nivå.
Apple AirPods Max Hodetelefoner som smelter sømløst inn i Apple-enhetens økosystem.
Skullcandy Crusher ANC 2 Hodetelefoner for å tilfredsstille behovet for tung bass.
Audio-Technica ATH-M50xBT2 Hodetelefoner med klar og skarp lydkvalitet.
Beats Studio Pro Hodetelefoner for å imøtekomme de forskjellige enhetens operativsystemer.
Soundcore Space One Hodetelefoner som gir deg mest mulig til en rimelig pris.

Faktorer du bør vurdere når du velger over-ear-hodetelefoner

For å finne de beste over-ear-hodetelefonene har jeg vurdert flere faktorer som også kan hjelpe deg med søket. Lyd er en svært subjektiv beregning, selv om den kan måles objektivt på diagrammer og grafer. Til tross for det er det en av de viktigste beregningene når du velger et par hodetelefoner.

Lyd:Evnen til riktig filtrering og fremheving av lyd er avgjørende i et par over-ear-hodetelefoner, spesielt når det gjelder støyreduksjon. Hodetelefonene i denne listen har interne lyddrivere som varierer fra 30 mm til 45 mm i diameter. Drivere er ansvarlige for å konvertere lydsignaler til lydbølger, og vanligvis, jo større driveren er, jo høyere blir hodetelefonene. Det er imidlertid mange interne komponenter som dikterer lydkvaliteten, og lydkvaliteten er subjektiv og varierer fra person til person.Komfort:Ingenting er verre enn et par over-ear-hodetelefoner som er for stramme, tunge eller varme. Vi prøvde alle hodetelefonene i denne listen og prøvde å finne de beste alternativene for å imøtekomme alles lydbehov. De fleste hodetelefoner er komfortable for timelang bruk. Andre kan imidlertid bare være egnet for kortvarig bruk basert på hva du gjør, som å se en film eller redigere lyd.Batteri:Batterilevetiden er viktig for å sikre at hodetelefonene dine er klare når du trenger dem. På denne listen tilbyr Sony, Apple og Bose hodetelefoner med kortest batterilevetid, mens Sennheiser, Soundcore, Audio-Technica og Skullcandy tilbyr lengst. Sony-, Apple- og Bose-hodetelefoner har kortere batterilevetid fordi ANC er sterkere, og bonuslydfunksjonene kjører i bakgrunnen, noe som tar mer batteri. Kostnad: Budsjett er en bekymring for de fleste kjøpere, så vi handler for rimelige modeller som ikke vil bryte banken. Vi erkjenner imidlertid at noen mennesker ønsker å bruke ekstra penger på hodetelefoner i håp om at dyrere hodetelefoner vil levere høyere kvalitet på lyd, komfort og støyreduserende evner.

Hvordan jeg tester over-ear-hodetelefoner

Selv om lyd kan måles objektivt på diagrammer og grafer, varierer lydkvaliteten fra person til person. Når jeg tester hodetelefoner, inkluderer jeg min mening om lyden deres, men jeg bruker dem også i virkelige scenarier for å hjelpe deg bedre å forstå effektiviteten deres.

Jeg bruker hodetelefoner på kaffebarer, dagligvarebutikker, biblioteker og andre offentlige steder for å teste hvor mye av miljøet mitt jeg kan høre med støyreduksjon aktivert. Jeg bruker også hodetelefoner i timevis for å bestemme hvor behagelige de er å ha på.

Til slutt tester jeg et par hodetelefoner i minst to uker før jeg skriver om dem, siden din erfaring med et par kan i stor grad varierer fra dag én til dag 12.

Hva er de beste over-ear-hodetelefonene for å trene?

Det er min jobb å være ærlig med deg. Så med det i tankene vil jeg ikke anbefale over-ear-hodetelefoner for trening. Over-ear-hodetelefoner er rett og slett ikke bygget for strenge, anstrengende eller supersvette treningsøkter.

Forbrukerteknologiselskaper får produktene sine uavhengig testet for å motta en internasjonal standardisert IP-vurdering. De fleste over-ear-hodetelefoner har ikke en offisiell IP-klassifisering (ingress protection). Smarttelefonen din har sannsynligvis en IP68-klassifisering, noe som betyr at den er fullstendig beskyttet mot vann og støv. Denne høye vurderingen er grunnen til at du kan senke smarttelefonen din helt i vann i en kort periode, og den vil (forhåpentligvis) ikke pådra seg alvorlige skader. 

På den annen side, over-øret ditt hodetelefoner fikk mest sannsynlig ikke en formell IP-vurdering. Faktisk har ingen av hodetelefonene på denne listen en offisiell IP-klassifisering. Mangelen på en IP-vurdering betyr at selskapet ikke formelt testet hodetelefonene for støv eller vanninntrengning, noe som betyr at du bør anta at du har over-ører er ubeskyttet mot faste stoffer (støv) eller vannsprut, dråper og spray.

Mange over-ear-hodetelefoner, spesielt de med hybride eller aktive støydempende egenskaper, har høyttalere og mikrofoner på utsiden av øreklokkene. Vann kan lett passere gjennom åpningene som rommer høyttalerne og mikrofonene, noe som kan hindre enhetens ytelse.

Hvis du velger å trene i over-ørene eller bruke dem i regnet, kan svette eller regnvann skade ørekoppstoffet eller de interne lydkomponentene. Du risikerer også at vann siver inn i knappene eller samler seg på øreklokkene, noe som kan hindre knappene' funksjonalitet eller forstyrre eventuelle trykk-/sveipkontroller på øreklokkene. For ikke å nevne, vil du øke varmeoppbyggingen inne i øreklokkene hvis du velger å trene i over-ear-hodetelefonene dine, noe som kan gjøre dem ubehagelige å ha på seg.

Jeg foreslår at du investerer i et par ørepropper. for trening, som vanligvis har en IPX4-klassifisering eller høyere. Denne vurderingen gjør dem sprut- og svettebestandige og mer egnet for strenge treningsøkter.

Hva er over-ear-hodetelefoner?

Over-ear-hodetelefoner sitter rundt øret, i stedet for på eller i øret. De er designet for å gi en mer oppslukende lytteopplevelse ved å lukke øret fullstendig og blokkere ekstern støy. Øreklokkene på over-ear-hodetelefoner er også vanligvis store og polstrede, noe som gir komfort for langvarig bruk. 

Over-ear-hodetelefoner kommer i både kablet og trådløs versjon. De er vanligvis større i størrelse sammenlignet med andre typer hodetelefoner, og de foretrekkes ofte av audiofile, musikkprodusenter, kontorarbeidere, studenter og spillere – spesielt fordi noen av de avanserte modellene har aktiv støyreduksjon for å blokkere ut ytterligere. støy.

Hvilke over-the-ear-hodetelefoner er mest holdbare?

Sonys WH-1000XM5, Bose's QuietComfort Ultra, Soundcores Space One og Apples AirPods Max har alle god byggekvalitet og holdbarhet.

Apple og Soundcore inkluderer imidlertid ikke et hardt beskyttende etui i kjøpet, så hvis du er på reise, vil du ha disse hodetelefonene i nærheten av personen din for å unngå riper og riper.

Som Over-ear-hodetelefoner er mest komfortable?

Bose QuietComfort Ultra-hodetelefonene er de mest komfortable hodetelefonene på denne listen, ettersom øreklokkene og hodebåndet deres er polstret av et mykt, mykt proteinskinnmateriale. Jeg brukte QuietComfort Ultra-hodetelefonene i minst seks timer om dagen i en uke uten ubehag. 

Når det er sagt, Apples AirPods Max, Sonys WH-1000XM5 og Soundcore' s Space One er hederlige omtaler, siden øreklokkene har myk, tykk polstring som tåler en hel dags slitasje.

Finnes det alternative over-ear-hodetelefoner verdt å vurdere?

< p>Ja! Mens hodetelefonene oppført ovenfor er det vi anser som de beste over-ear-hodetelefonene, er det mange andre hodetelefoner på markedet som kan være verdt en ny titt. 

Se på Sony ElectronicsView på JBLView hos Bose