Få Amazon Fire TV Stick for bare $25 under Amazons store vårsalg

0
8
Fire

Få Amazon Fire TV Stick for bare $25. 

Amazon/ZDNET

Amazon Fire TV Stick er en strømmeenhet som forvandler TV-en din til en smart en ved å gi deg tilgang til favoritt-TV-programmene og -filmene dine fra topptjenester som Netflix, Hulu, HBO Max, Disney+, og Amazon Prime på ett sted på en skarp, lett å navigere plattform. 

Også: De 75+ beste Amazon Big Spring Sale-tilbudene live nå

Hvis du har lekt med å prøve ut en brannpinne i huset ditt, er dette et flott tidspunkt å sveipe opp denne klassiske modellen mens den fortsatt er 38 % rabatt på den vanlige prisen på $40, og sparer deg $15. 

fire-tv-stick

Amazon Fire TV Stick for $25 (spar $15)

$25 hos Amazon

Fire TV Stick lar deg nyte en levende HD-kinoopplevelse i din egen stue, og den er til og med utstyrt med Dolby Atmos-lydfunksjoner på utvalgte titler. 

Jeg tok denne Fire Stick i fjor under Prime Day-salget i juli, og det er mitt favorittteknologikjøp til dags dato, spesielt som en 20-åring mellom college og post-grad liv. Den opprinnelige prisen på $40 er ikke for mye av en demper på lommen, men å score dette for bare $25 fikk meg til å prøve det i fjor. 

Fire TV Stick er kompatibel med HD-TV-er, og selv om de fleste TV-er allerede er utpekt som smarte rett ut av esken, hjelper det å legge til en strømmeenhet til en hvilken som helst ikke-Fire-TV, for eksempel denne Fire Stick, å strømlinjeforme og heve seeropplevelsen din.  

Også: De beste TV-ene i 2024: Eksperttestet

Jeg synes å bruke Fire TV Stick gjør det mye enklere å administrere alle strømmetjenestene mine, og Fire OS er brukervennlig, selv for mine eldre familiemedlemmer. Jeg kan også bruke Alexa-stemmefunksjonene til å søke og starte innhold, samt kontrollere de andre smarte hjemmeenhetene mine. Det beste av alt er at Fire TV Stick har strøm- og volumknappen på én fjernkontroll. 

Og hvis du ønsker å komme deg opp fra det grunnleggende, akkurat nå er Amazon Fire TV Stick 4K på salg for bare $5 mer, og får også rabatt under vårsalget. Fire TV Stick 4K er det neste trinnet opp fra den klassiske Fire Stick, og tilbyr en 4K kinoopplevelse utstyrt med Dolby Vision og Dolby Atmos lydfunksjoner. 

Fire TV Stick 4K Max og Fire TV Stick Lite er også rabattert akkurat nå. 

Amazon Fire TV Stick 4K for $30 (spar $20)

Amazon Fire TV Stick 4K for $30 (spar $20)

$30 hos Amazon

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.