De 80+ beste Amazon Big Spring Sale-tilbudene

0
13

Amazon springer inn i den nye sesongen ved å kutte prisene på nettbrett, TV-er, hodetelefoner, robotstøvsugere, hjemmevarer og til og med populære Amazon-flaggskipprodukter, takket være detaljistgigantens store vårsalg-arrangement, som starter i dag.< /p>

Spar 30 % eller mer på toppprodukter fra merker som Apple, iRobot, Beats, Bissell, Anker og Shark. Nå er det perfekte tidspunktet for å gjøre litt vårrengjøring og shoppe ny teknologi til deg selv eller en du er glad i, plukke opp en ny gadget eller kjøpe noe du har sett på en stund. 

< p>Så sjekk ut de beste tilbudene vi har funnet under Amazons store vårsalg, og sørg for å sjekke tilbake hver dag frem til 25. mars — vi vil holde denne listen og ZDNET.com oppdatert med alle de beste tilbudene på tekniske produkter våre eksperter har testet og vil anbefale til deg. 

Beste Amazon Big Spring Sale-tilbud

Dyson V11 Plus Cordless Stick Vacuum: $443 (spar $277)Roborock S8 Pro Ultra Robot støvsuger og mopp: $1000 (spar $600)Blink hele hjemmesikkerhetspakken: $137 (spar $53)Amazon Fire HD 8 Kids Tablet: $100 (spar $50) Fire HD 8-nettbrett: $65 (spar $35)Amazon Fire HD 10-nettbrett: $105 (spar $75)Google Nest Cam med flomlys: $220 (spar $60)Anker 622 magnetisk batteripakke med stativ: $40 (spar $10 med kupong)Anker Nebula Capsule 3 projektor: $440 (spar $60 med kupong)TP-Link Deco Mesh WiFi-system: $122 (spar $68)Arlo Pro 5S 2K Spotlight-kamera: $159 (spar $91)Arlo Essential Spotlight-kamera (2-delt sett): $140 (spar $80) )Amazon Fire Max 11-nettbrett: $200 (spar $80)Sony WH-1000XM4-hodetelefoner: $248 (spar $100)Garmin Forerunner 255 GPS-smartklokke: $250 (spar $100)Jackery Solar Generator 1000: $1,209 med kupong på $1,24h< Amazon Big Spring Sale-tilbud etter merke 

Spar opptil 43 % på Anker-ladetilbehør Spar opptil 47 % på Roborock Robot Vacuums Wet and Dry Spar opptil 40 % på Eufy-hjemmesikkerhet Spar opptil 40 % på Blink-hjemmesikkerhet.Spar opptil 50 % på Samsung Galaxy-klokker, knopper og tilbehørSpar opptil 29 % på ulåste Google Pixel-smarttelefoner. Spar opptil 39 % på Dyson-støvsugere og luftrensere. Spar opptil 32 % på Shark Upright og Robot-støvsugere, rengjøringsmidler og mer. Spar opptil 17 % på Bose-hodetelefoner og -høyttalere. opptil 38 % på Sony-hodetelefoner, -høyttalere og hjemmekino.Spar opptil 21 % på PopSocket EssentialsSpar opptil 29 % på nettbrett fra Lenovo, Samsung og mer

De beste Amazon-teknologitilbudene 

Skjermen på Mint Pixel 8 på toppen av en grønn notatbok. Max Buondonno/ZDNET

Apple iPad 10th Gen og AppleCare+-pakke: $418 (spar $100)Amazon Echo Pop-høyttaler: $23 (spar $17)Amazon Echo Dot (5. generasjon) høyttaler: $35 (spar $15)Rocketbook Smart Planner og Notebook: $27 (spar $13)Google Pixel 8 ulåst smarttelefon 128 GB: $499 (spar $200)Amazon Fire HD 7-nettbrett: $70 (spar $40)Amazon Fire HD 10 Kids Tablet: $150 (spar $40)Samsung Galaxy Tab A9+-nettbrett: $220 (spar $50)Google Pixel-nettbrett med dockingstasjon : $449 (spar $151)Anker MagGo 3-1 Ladestasjon: $88 (spar $22)Anker Prime Power Bank bærbar lader: $125 (spar $55)Apple iPad 9. generasjon: $249 (spar $80)Anker MagGo Power Bank (6,6K): $48 (spar $22)Bose SoundLink Revolve Plus Series II-høyttaler: $229 (spar $100)Sony HT-S400 Sounbar med subwoofer: $198 (spar $102)Amazon Eero Mesh WiFi-ruter: $45 (spar $25)Anker Nebula Project Cosmos: $14,K4 Project Cosmos spar $550)TP-Link Deco AXE5400 WiFi Mesh System: $230 (spar $120)LG Sound Bar og Subwoofer S40Q: $127 (spar $70)

Beste Amazon-hodetelefontilbud

Bose QuietComfort Ultra-ørepropper Nina Raemont/ZDNET

Apple AirPods Pro (2. generasjon) USB-C: $189 (spar $60)Apple AirPods (2. generasjon): $99 (spar $30)Samsung Galaxy Buds 2: $80 (spar $70)Bose QuietComfort Ultra Noise Cancelling ørepropper: $249 (spar $51) Bose QuietComfort Ultra Noise Cancelling Hodetelefoner: $379 (spar $50)Sony Linkbuds S: $148 (spar $52)Sony WH-1000XM5-hodetelefoner: $328 (spar $72)Google Pixel Buds Pro: $139 (spar $61)Jabra Elite: $5 Wireless Ear spar $60) Jabra Elite 4 Active Wireless Earbuds: $90 (spar $30)Jabra Elite 10 Wireless Earbuds: $200 (spar $50)JBL Tune 230 Noise Cancelling Earbuds: $60 (spar $40)Soundcore by Anker Life Q560 Headphone: $ (spar $30)

Beste Amazon TV-tilbud 

Amazon Fire TV 55-tommers 4-serie 4K UHD smart-TV Maria Diaz/ZDNET

Insignia 55-tommers F30 Series LED 4K TV: $240 (spar $110)Insignia 50-tommers F30 Series LED 4K TV: $210 (spar $90)Insignia 24-tommers F20 Series HD 1080p Fire TV: $80 (spar $60) Q6 QLED 4K Smart TV: $600 (spar $300)Amazon Fire TV 40-tommers HD Smart TV: $179 (spar $71) Med PrimeAmazon Fire TV 50-tommers Omni Series 4K UHD Smart TV: $300 (spar $180) Med PrimeAmazon Fire TV Soundbar 2.0: $100 (spar $20)Amazon Fire TV Stick 4K: $30 (spar $20)Amazon Fire TV Stick: $25 (spar $15)Amazon Fire TV Cube: $115 (spar $25)

Beste Amazon robotstøvsuger tilbud < /h2>

Shark ION AV751 støvsuger et teppe. Beth Mauder/ZDNET

iRobot Roomba s9+ Støvsuger: $600 (spar $400)iRobot Roomba 692 Vakuum: $170 (spar $99)Ecovacs Deebot T20 Omni Robotstøvsuger og mopp: $699 (spar $401)Ecovacs Deebot N10 Pluss Robot Vacuum $350 og $380 Pro Ultra Robot Støvsuger og Mopp: $1000 (spar $600)Roborock Q5+ Robotstøvsuger: $380 (spar $320)Shark AV2501 AE AI Robot Vac: $350 (spar $300)Shark AV922 Robotstøvsuger: $2000 (Spar $280Best) tilbud 

lenovo-ideapad-chromebook-plus-main Cesar Cadenas/ZDNET

Lenovo IdeaPad 1 bærbar PC: $270 (spar $29)Samsung 15,6-tommers Galaxy Book3 Business Laptop: $620 (spar $380)Asus ROG Strix G15 Gaming Laptop: $750 (spar $200)Samsung 16-tommers Galaxy Book3 Pro Business Laptop: $1350 (spar $700)

Beste Amazon Kindle-tilbud 

Sidevisning av den nye 2022 Kindle Bilde: Allison Murray/ZDNET

Amazon Kindle Paperwhite : $160 (spar $30) Med PrimeAmazon Kindle Paperwhite Essentials-pakke: $208 (spar $50)Page turner for Kindle: $26 (spar $34)

Beste Amazon-spilltilbud 

En sølvblå Yeti-mikrofon ved siden av en åpen Apple MacBook Allison Murray/Blue Microphones/ZDNET< /figur>PlayStation 5-konsollpakke, Marvels Spider Man 2: $449 (spar $101)Nintendo Switch OLED med hvit Joy-Con, fornyet tilstand: $303 (spar $46)Logitech for Creators Blue Yeti USB-mikrofon: $90 (spar $40)JBL Quantum 400 Kablede gaminghodetelefoner: $50 (spar $50)Asus ROG Strix G16 16-tommers gaming-bærbar: $1700 (spar $300)

Beste Amazon-hjemtilbud 

Arlo Pro 5S Maria Diaz/ZDNET

Arlo Video Doorbell Trådløs: $68 (spar $132)Blink Outdoor 4 Floodlight Cam: $78 (spar $52)Google Nest Security Cam (2. generasjon): $80 (spar $20)Google Nest Indoor or Outdoor Security Cam: $140 (spar $40) Blink Outdoor 4 (4. generasjon) kamera: $65 (spar $35)Shark HV322 Rocket Deluxe Pro Corded Stick Vacuum: $150 (spar $100)Dyson V11 ekstra trådløs støvsuger: $428 (spar $172)Aquaoasis Cool Mist luftfukter: $30) Little Green Portable Carpet Cleaner: $98 (spar $26)Instant Vortex 6QT XL Air Fryer: $80 (spar $40)

Apple AirPods Pro (2. generasjon) med USB-C-lading

< h3>Spar $60

irpods- pro-2nd-gen Kayla Solino/ZDNET

Nåværende pris: $189 Opprinnelig pris: USD 249

ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner kalte disse de beste AirPods generelt for 2024, takket være deres skarpe lydkvalitet og oppgraderte USB-C-ladetilkobling. Hiner skrev at AirPods Pro 2 er den lettest å anbefale av de fire nåværende modellene av AirPods. 

“Det er fordi de passer til nesten alle typer ører, de er veldig behagelige å ha på, og de inkluderer alle de beste og nyeste funksjonene som Apple har å tilby i hodetelefoner. I tillegg får de et bonussett med nye funksjoner som en del av iOS 17-oppdateringen, som ikke kommer til noen av de andre AirPods." I tillegg er de tilgjengelige for $60 i rabatt foran Amazons vårsalg, og matcher prisene vi så i løpet av høytiden 2023. 

Mer: De beste AirPods du kan kjøpe

Se nå på Amazon

Anker 622 magnetisk batteri med stativ

Spar $10 med kupong

Anker 622 magnetisk batteri

Nåværende pris: $40 med kupong Original pris: $50

Hvis du er en som jobber mye med telefonen din, er det utrolig viktig å ha en batteripakke som du kan bruke både på farten og ved skrivebordet. Da den tidligere assisterende redaktøren for ZDNET, Christina Darby, testet ut denne Anker 622 magnetiske batteripakken, ga den henne og hennes iPhone-avhengige arbeidsflyt alt hun trengte i én enkelt pakke.

Anmeldelse: Denne Anker MagSafe-laderen tilbyr noe Apple ikke gjør

Med et enkelt magnetisk klikk kan denne batteripakken oppbevares i lommen, eller støttes opp ved hjelp av den solide magneten for å lage et stativ. I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for å lade telefonen og batteripakken separat, siden du kan lade begge deler samtidig når pakken er koblet til en strømkilde. Darby bemerket at batteripakken er lett og priset til under $60 sammenlignet med Apples tilbud.

Også: De beste MagSafe-batteripakkene: Eksperttestet

Se nå på Amazon

iRobot Roomba s9+ Vacuum

Spar $400

Roomba s9+ støvsuger på teppe. Beth Mauder/ZDNET

Nåværende pris: $600Opprinnelig pris: $1000

Roomba s9+ er hyllet som den beste robotstøvsugeren for kjæledyrhår av ZDNETs vakuumekspert Beth Mauder, og plukker opp mer enn bare hverdagslig skitt og smuss. 

Mauder sier at dette er Roombas kraftigste robotstøvsuger, ekspertdesignet i en D-form, slik at roboten kan passe inn i hjørnene av hjemmet ditt. s9+ tilbyr førsteklasses AI på innsiden som kan gjenkjenne sko, sokker, ledninger og mer. 

s9+ kommer med en automatisk tømningsbase som fungerer som en ladestasjon, så når roboten plukker opp alt skitt og rusk, blir den sugd rett inn i en lukket pose slik at den holder seg innestengt. Og fordi dette er en iRobot-enhet, kan Roomba s9+ pares med Braava jet m6 robotmopp for å rengjøre gulvene dine fullstendig. Akkurat nå kan du spare $400 på en av Roombas toppmodeller. 

Også: De beste robotstøvsugere fra 2024: Eksperttestet

Se nå på Amazon

Anker Nebula Capsule 3 miniprojektor

Spar $60 med kupong

Nebula Capsule 3 Sabrina Ortiz/ZDNET

Gjeldende pris: $440 Opprinnelig pris: $550

Capsule 3 kan enkelt holdes i hånden eller bæres i en ryggsekk, men den har en skjermstørrelse på opptil 120 tommer – på nivå med større utvalg på denne listen. Den har en konkurransedyktig 1080p-skjerm og 200 ANSI-lumen, og du kan se opptil 2,5 timer av favorittprogrammene dine, filmer. eller videoer eller lytt til ti timer med musikk på en enkelt lading. 

Mer: Jeg testet verdens minste projektor med Google TV, og det blåste meg bort

Den er også utstyrt med Nebulas intelligente miljøtilpasningsteknologi, som utfører automatisk keystone-korreksjon, autofokus, keystone-korreksjon og unngå hindringer på bare 3 sekunder, noe som gjør oppsett og bruk enkelt. 

Da ZDNETs Sabrina Ortiz testet ut Capsule 3, ble hun blåst bort med prosjektorfunksjonene i brusboksstørrelse. “Anker kaller Capsule 3 for en “Pocket Cinema”, " og beskrivelsen kunne ikke vært mer nøyaktig … Du vil ikke bli skuffet over lyd- eller videokvaliteten, og miljøtilpasningsteknologien gjør projektoren ekstremt fleksibel med tanke på plassering," hun skrev i sin anmeldelse fra 2024. 

Nåværende Nebula-brukere elsker den maksimale portabiliteten og den skarpe bildekvaliteten til Capsule 3. En kunde sa at den “gir en alvorlig kraft i en ganske bokstavelig talt halvliter størrelse pakke." Andre nåværende brukere bemerket at den eneste ulempen er at ladingen bare varer ca. 2,5 timer, noe som noen ganger ikke er nok til å komme gjennom visse filmer.

Se nå på Amazon

Blink Outdoor 4 Floodlight Camera (Wire Free)

Spar $52

Blink Outdoor 4 Floodlight Camera Maria Diaz/ZDNET
Gjeldende pris: USD 78Opprinnelig pris: USD 130

Denne Blink Wired Floodlight er ZDNETs valg for den beste flomlys- og kamerakombinasjonen for et stramt budsjett. Hvis du prøver å sette opp et sikkerhetslys med dybdeovervåking i form av et sikkerhetskamera, kan denne kombinasjonen enkelt installeres i en koblingsboks.

Også: Jeg elsker Blinks Outdoor 4 Floodlight-kamera, og du kan ikke slå denne 40 % rabatten

Den største fordelen med denne kamera- og flomlyskombinasjonen er at du ikke trenger å betale for et ekstra månedlig abonnement hvis du ikke vil ha det, siden du kan legge til en separat Blink Sync-modul for lokal lagring. Da ZDNETs Maria Diaz testet Blink flomlyskamera i sitt eget hjem, elsket Diaz den enkle funksjonaliteten og installasjonen.

"Etter å ha brukt Blink Outdoor 4 Floodlight Camera i omtrent en uke, er jeg glad for å kunne har funnet en pålitelig løsning på problemet med den mørke siden av hagen min," Diaz skrev i sin anmeldelse. 

.Også: De beste utendørs sikkerhetsflomlysene: Testet og anmeldt

Se nå på Amazon

Amazon Fire Max 11-nettbrett

Spar $80

fire-max-11-3 Jason Cipriani/ZDNET

< strong>Gjeldende pris: USD 200 Opprinnelig pris: USD 280

Fire Max 11 er Amazons nyeste og beste nettbrett hittil. Den kjører fortsatt Fire OS, noe som betyr at du mister tilgangen til noen av Googles apper og tjenester. Amazons egen App Store har imidlertid mange av de samme appene som vanlige Android-enheter har tilgang til – inkludert Netflix, Facebook og Spotify.

Fire Max 11 har en 11-tommers skjerm, 4 GB minne og 64 GB lagringsplass med støtte for 1 TB microSD-kortlagring, og akkurat nå kan du spare $80 på modellen. 

Anmeldelse:  Amazon Fire Max 11: Enkelt det beste Fire-nettbrettet til nå

ZDNET-bidragsyter, Jason Cipriani, gikk hands-on med Amazon Fire Max 11 og sa at det er “lett det beste Fire Tablet Amazon har laget ennå.” Max 11 produktivitetspakke gir alt du trenger for å få litt arbeid gjort på det lille og rimelige nettbrettet, så lenge arbeidet ditt kan gjøres i Microsofts pakke med apper og tjenester, eller på nettsteder som fungerer riktig med Amazons Silk Browser ," skrev han.

Mer: De beste nettbrettene i 2024: Eksperttestet

Se nå på Amazon

Sony WH-1000XM4-hodetelefoner

Spar $100

sony-wh-1000xm4-2.jpg Matthew Miller/ZDNET

Nåværende pris: $248Opprinnelig pris: $348

Sony WH-1000XM4 er forgjengeren til en av ZDNETs favoritthodetelefoner vi har skrevet mye om, WH-1000XM5. Vi har plassert  WH-1000XM5  på toppen av så mange beste lister for sin eksepsjonelle støydempende, heldagskomfort, sterke batterilevetid, flotte mikrofoner og, fordi den er Sony, nydelig lyd. Men XM5-hodetelefonene er dyre, og det eldre XM4-paret tilbyr lignende funksjoner for mindre. Akkurat nå kan du kjøpe et par for en ekstra $100 rabatt, og få et førsteklasses hodetelefoner for under $250. 

Mer: De beste hodetelefonene du kan kjøpe 

"Sony har en vinner her og har levd opp til forventningene," Matt Miller skriver i sin anmeldelse av Sony-hodetelefonene. Sony WH-1000XM4-hodetelefonene deler lignende funksjoner som komfort og lyd, men tilbyr en litt annerledes hodetelefondesign (WH-100XM4 er mer justerbar) og er mye billigere. Så hvis du vil oppleve de fantastiske lydene til Sony, men prøver å strekke lønnsslippen litt lenger, velg WH-1000XM4 fremfor WH-1000XM5. Hodetelefonene tilbyr 30 timers batterilevetid, en driverstørrelse på 40 mm og Bluetooth 5.0. 

Mer: Sony WH-1000XM4 anmeldelse

Se nå på Amazon

Anker MagGo 3-1 trådløs ladestasjon

Spar $22

Anker MagGo trådløs ladestasjon Anker

Nåværende pris: $88Original pris: $110

Hvis du&apos Jeg er på markedet for et kompakt, trådløst og reisevennlig ladeoppsett (eller bare noe for å dempe ledningene hjemme) — dette er det. Denne ladestasjonen ble avslørt på CES 2024, og har en kompakt formfaktor, en som kan sammenlignes med en kortstokk, samtidig som den kan lade flere enheter samtidig med imponerende hastighet. 

Også: Jeg fant en Qi2-ladestasjon som kan gjøre alt (og Apple-brukere vil elske det)

Anker MagGo Wireless Charging Station utnytter Qi2-teknologi festes på baksiden av iPhone og leverer 15W rask lading. I tillegg har den en uttrekkbar arm for å stille inn Apple Watch og en pute for AirPods, eller andre ørepropper som er kompatible med trådløs lading. 

Da ZDNETs Sabrina Ortiz testet den tidligere i år, økte den iPhone 14 fra 40 % til 60 % på bare 30 minutter – mens hun fortsatte å bruke den. Ortiz fant også ut at laderen jevnt og jevn ladet flere enheter relativt jevnt når 3-1 lading ble brukt. 

Verifiserte kunder liker sammenleggbarheten og lademulighetene til Anker MagGo 3-1. De nevner at den er bærbar og fungerer bra. Noen brukere opplevde imidlertid en svak magnetisk forbindelse eller syntes det var for dyrt for det den ga. Og hvis du ikke trenger en multilader, eller ikke eier en Apple Watch, kan du sannsynligvis hoppe over denne.

Se nå på Amazon

Hvordan valgte vi disse tilbudene?

ZDNET skriver kun om tilbud vi ønsker å kjøpe — enheter og produkter vi ønsker, trenger eller vil anbefale. Ekspertene våre så etter avtaler som var minst 20 % rabatt (eller nesten aldri er på salg), ved å bruke etablerte prissammenligningsverktøy og sporere for å finne ut om avtalen faktisk er på salg og hvor ofte den faller. 

Vi har også sett gjennom kundeanmeldelser for å finne ut hva som betyr noe for ekte mennesker som allerede eier og bruker tilbudene vi anbefaler. Våre anbefalinger kan også være basert på vår egen testing – i tillegg til omfattende undersøkelser og sammenligningskjøp. Målet er å gi de mest nøyaktige rådene for å hjelpe deg å handle smartere. 

Når vil disse avtalene utløpe?

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av en avtale, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com. 

Hvor lenge varer Amazons store vårsalg?

Amazon tilbyr betydelige salg og rabatter under deres store vårsalgsarrangement, som varer fra 20. til 25. mars 2024, men vi har allerede sett store besparelser dukke opp, selv før vårbegivenheten. 

Hvilke typer tilbud kan jeg finne under Amazon Big Spring-salget?

Amazon sa at kunder i USA kan finne tilbud på sesongbaserte varer som:

Opp til 50 % rabatt på utvalgte skjønnhetsprodukterOpptil 50 % rabatt på utvalgt sports- og friluftsutstyrOpptil 40 % avslag på utvalgte hjemmeprodukterOpptil 40 % avslag på utvalgte vårklær. Vårsalg?

Nei, du trenger ikke å være Prime-medlem for å handle dette salgsarrangementet. Alle kunder kan handle Amazon Big Spring Sale, selv om Prime-medlemmer vil ha spesiell tilgang til utvalgte eksklusive tilbud, som du finner på amazon.com/bigspringsale. 

Hvis du ;Er du ikke et Prime-medlem ennå, kan du bli med nå i forkant av kickoff av det store vårsalget for å begynne å få medlemsfordeler som gratis frakt, underholdning, eksklusive besparelser og mer.