De beste solformørkelsesbrillene i 2024

0
13

Enten du bor under den direkte banen til 2024-formørkelsen eller du reiser for å se den, trenger du spesielle solformørkelsesbriller for å observere hendelsen trygt. Du må sørge for at brillene, søkerne og annen optikk er ISO-kompatibel for UV- og IR-strålingsbeskyttelse, slik at du ikke ved et uhell blir solbrent i øynene. Heldigvis er det mange rimelige alternativer på markedet for soloobservasjon, formørkelsesfester og klasserom. 

Hva er de beste solformørkelsesbrillene akkurat nå?

Celestron EclipsSmart 3-delt sett er de beste solformørkelsesbrillene. Ikke bare får du et par holdbare plastvernebriller, men du får også et fotografifilter for smarttelefonen eller DSLR-kameraet og et 32-siders hefte med tips og informasjon for å få den beste seeropplevelsen for solformørkelse. Du kan fortsette å lese nedenfor for å finne ut mer om Celestron 3-delers sett samt mine andre valg for de beste solformørkelsesbrillene. 

De beste solformørkelsesbrillene i 2024

Celestron EclipsSmart 3-delt sett

De beste formørkelsesbrillene totalt sett

< figur>Et par Celestron formørkelsesbriller, fotofilter , og hefte på en grå bakgrunn Celestron/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Rimelig fotofilter inkludert Slitesterk plastramme Ideles Kun ett bildefilter inkludert Ingen mengdekjøpsalternativer Flere detaljer

Celestron EclipsSmart 3-delt settfunksjoner: Type:< /strong>Vernebriller | ISO-kompatibel: ISO 12312-2 

Celestron EclipsSmart 3-delt sett er et utmerket, rimelig alternativ for ikke bare å se formørkelsen i sanntid, men også for fotograferer det. Du får et par vernebriller med en slitesterk plastramme og ISO 12312-2-kompatible linser, samt et filter som kan brukes med smarttelefonen eller DSLR-kameraet og et 32-siders hefte full av tips for å forbedre seeropplevelsen din med formørkelse.

Verifiserte kundeanmeldelser fra Best Buy og B&H Photo er begge enige om at Celestron 3-delers sett gir god valuta for prisen og er holdbar nok for reiser til visningsfester eller solo observasjonssteder.

Se nå på Best BuySe nå hos B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

Helioclipse 12-pack

Beste budsjett solformørkelsesbriller

Et dusin Helioclipse-briller og deres boks på en grå bakgrunn Helioclipse/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Svært rimelig Flere pakkestørrelser ISO-kompatibel UndelerKan ikke resirkuleres regelmessig Tåler ikke våte forhold Kan ikke overleve første kontakt med svært små barn Flere detaljer

Helioclipse 12-pakningsfunksjoner: Type: Engangsbriller | ISO-kompatibel: ISO 12312-2 

Enten du er vertskap for en solformørkelsesfest eller en lærer som ønsker å få formørkelsesbriller til klasserommet ditt, er Helioclipse 12-pakken et nesten perfekt alternativ. Den inkluderer 12 formørkelsesbriller i kartongstil med ISO-kompatible linser og er rimelig nok til å frita deg for skyld når de blir resirkulert, kastet eller etterlatt. De er også tilgjengelige i en pakke med 25 eller 50 deler for større folkemengder eller skolearrangementer. 

Bekreftede anmeldelser på Amazon elsker at Helioclipse-brillene er så rimelige og passer overraskende godt for å være det. enkelt designet.  

Se nå på Amazon

Celestron EclipsSmart 10×25

Beste kikkert for å se solformørkelsen

Et par Celestron EclipsSmart 10x25 kikkert på en grå bakgrunn Celestron/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Slitesterk design 294-graders FOV ISO-kompatibel Kompakt størrelse Ideles For farget for daglig bruk Flere detaljer

Celestron EclipsSmart 10×25 funksjoner: Type: Kikkert | ISO-kompatibel: ISO 12312-2 

Hvis du vil ha noe som skal vare lenge, reise godt og la deg se omtrent hvilken som helst solbegivenhet du vil observere, er Celestron EclipsSmart 10×25 kikkert et godt alternativ. Glasslinsene er tonet for å overholde ISO 12312-2 sikkerhetsretningslinjer for blokkering av UV- og IR-stråling. Det brede, 294-graders synsfeltet hjelper deg raskt å finne solen eller andre objekter du vil observere. Den inkluderer også en hendig reiseveske for oppbevaring og transport. 

Verifiserte anmeldelser fra Amazon og B&H Photo er enige om at 10×25 kikkerten er av god kvalitet til prisen, og gir rikelig med øyebeskyttelse samtidig som den er kompakt og lett nok for reiser. 

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Walmart flere kjøpsalternativer

Celestron EclipsSmart 50 mm teleskop

Beste teleskop for å se formørkelsen

Et Celestron EclipsSmart 50 mm teleskop på en grå bakgrunn Celestron/ZDNET

Pros & Ulemper ProsForenklet oppsettprosess Inkludert solcellesøker Lettvekt for reiser Stativ inkludert Imper For farget for bruk om natten Mer Detaljer

Celestron EclipsSmart 50 mm teleskopfunksjoner: Type: Teleskop | ISO-kompatibel: ISO 12312-2 

Celestron EclipsSmart 50 mm-teleskopet er ikke bare flott for å se solformørkelsen, men også for helårsbruk av astronomi-entusiaster. Objektivet er belagt med ISO 12312-2:2015-kompatibel film for å blokkere UV- og IR-stråling, og den vedlagte solsøkeren gjør det enkelt å finne og sentrere solen for optimal visning uten å måtte se direkte på den. Den inkluderer også et aluminiumstativ for bedre stabilitet på ujevnt underlag og er rimelig nok til å være et startnivåalternativ for alle som bare blir interessert i rom- og romrelatert vitenskap. 

Verifiserte kundeanmeldelser på Amazon fremhever Celestron 50 mm-teleskopets enkle oppsettsprosess og lette design som gjør det perfekt for ikke bare nybegynnere, men også for reiser til arrangementssteder. 

Se nå på AmazonView nå på Best BuySe nå hos B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

Phillips Welding OTG-briller

Beste sveisebriller for å se formørkelsen

Et par sølv Phillips Welding OTG-briller på en grå bakgrunn Phillips Welding/ZDNET

Pros & Ulemper Fordeler Øyebeskyttelse av høy kvalitet Justerbar hodestropp Tøyomfatning for komfort og fuktighetsabsorpsjon Ideleger Dyrt for solcellevisning Ikke slagfast Flere detaljer

Phillips Welding OTG briller funksjoner: Type: Sveisebriller | ISO-kompatibel: ISO 12312-2 

I en klemme kan du bruke sveisebriller, briller og masker for å se en solformørkelse. Imidlertid er ikke alle sveiselinser skapt like. Phillips Welding OTG-brillene er garantert ISO 12312-2-kompatible for visning av solformørkelser samt blokkering av opptil 99 prosent av UV- og 97 prosent av IR-stråling for å beskytte deg mot lysbueglimt under sveising samt direkte observasjon av solen under en formørkelse. Okularet har en justerbar hodestropp og stoffomringning for demping og for å absorbere fuktighet for å forhindre at linsen dugger. 

Verifiserte kundeanmeldelser på Safety Glasses USA og Phillips Welding-nettstedet berømmer OTG-brillene for deres dype linsefarging og justerbare passform.

Se nå på Safetyglasses USA

Hva er de beste solformørkelsesbrillene?

Mitt valg for de beste solformørkelsesbrillene er Celestron EclipsSmart 3-delt sett. Ikke bare får du et flott par slitesterke vernebriller i plast, men du får også et spesielt filter til bruk med smarttelefonen eller DSLR-kameraet for fotografering av formørkelse samt et 32-siders hefte med tips om hvordan for å få den beste seeropplevelsen. Settet er ISO-kompatibelt for øyebeskyttelse mot UV og infrarød stråling samt fotografering av formørkelse. 

< td>

ISO 12312-2

Beste solformørkelsesbriller

Beste pris

ISO-kompatibel

Optikktype strong>

Celestron EclipsSmart 3-delt sett

$25

ISO 12312-2

Plastbriller

Helioclipse 12-pakning

$10

ISO 12312-2

Cardstock-briller

Celestron EclipsSmart 10×25 kikkert

$43

ISO 12312-2

Kikkert

Celestron EclipsSmart 50 mm teleskop

$110

Teleskop

Phillips Welding OTG-briller < /p>

$55

ISO 12312-2

Sveiselinser

Hvilke solformørkelsesbrille er de riktige for deg?

De fleste som ønsker å få et glimt av 8. april 2024-formørkelsen, vil være mer enn fornøyd med en av de mange rimelige kartglass-alternativene som er tilgjengelige online og i butikk. De er ISO-kompatible og billige nok til å ikke være til bry hvis de blir revet opp eller slengt etter én gangs bruk. 

Men hvis du er en astronomi-entusiast, kan det være lurt å investere i høykvalitetsoptikk som kikkerter eller teleskoper for helårsvisning av himmelske hendelser og objekter samt formørkelsen.&#xA0 ;

Kjøp disse beste solformørkelsesbrillene…

Hvis du trenger…

Celestron EclipsSmart 3-delt sett

Et kvalitets, rimelige par formørkelsesbriller. EclipsSmart 3-delt kit fra Celestron inkluderer også et filter for bruk med kameraer samt et 32-siders hefte med informasjon.

Helioclipse 12-pakning

Et budsjettvennlig bulkalternativ for solformørkelsesbriller. Helioclipse tilbyr briller i pakker med opptil 50 deler, noe som gjør det til et godt valg for å se på fester og klasserom.

Celestron EclipsSmart 10×25

En kikkert for å se solformørkelsen. Linsene til 10×25 Celestron-kikkerten er tonet for å møte ISO-sikkerhetsstandarder, og har en kompakt design for enkel reise.

Celestron EclipsSmart 50 mm teleskop

Et teleskop for å se solformørkelsen. Celestron 50 mm EclipsSmart-teleskopet er ISO-kompatibelt for observasjon av formørkelse, og inkluderer et spesielt søkerskop for å justere synsvinkelen uten å måtte se direkte på solen.

Phillips Welding OTG-briller

Et par sveisebriller for å se formørkelsen. Phillips Welding OTG-brillene har skygge 14-linser samt ISO-kompatibilitet for MIG-, TIG- og ARC-sveising samt visning av formørkelse.

Faktorer du bør vurdere før du kjøper solformørkelsesbriller

Når du handler etter solformørkelsesbriller og andre optikkalternativer, er det noen ting du bør huske på før du kjøper: 

Pris: Med mindre du er en astronomi-entusiast eller semi-entusiast -profesjonell "eclipse chaser," du trenger ikke å slippe en formue på fancy optikk som kikkerter eller teleskoper. Så lenge de ultrabillige formørkelsesbrillene er ISO-kompatible, er det best å spare penger og gå med dem. Resirkulering:Cardstock-formørkelsesbrillene kan ikke resirkuleres regelmessig. Sjekk med ditt lokale bibliotek eller resirkuleringssenter for å finne ut hvordan du best kaster engangsglass eller skadede briller. Sikkerhet: Alle solformørkelsesbriller og sveisebriller bør være i samsvar med ISO 12312-2 for UV- og IR-strålebeskyttelse. ISO-samsvarserklæringer skal være enkle å finne på selve brillene eller emballasjen. Hvis du ikke finner informasjon om sikkerhetssamsvar, er det best å finne et annet merke. 

Hvordan valgte jeg disse solformørkelsesbrillene?

Mens jeg undersøkte måter å se 2024-formørkelsen på en sikker måte, holdt jeg disse kriteriene i bakhodet: 

Overholdelse av ISO-sikkerhet: Alle solformørkelsesenheter (delvis eller total) eller sveisebriller du vil bruke for å se formørkelsen, bør overholde ISO 12312-2 sikkerhetskrav for blokkering av UV- og IR-stråling og øyebeskyttelse. Enkelt -av-bruk:Ingen ønsker å famle rundt med kompliserte enheter under en hendelse som en gang i livet, som en total solformørkelse. Hvert alternativ på denne listen ble valgt på grunn av sin enkelhet og brukervennlighet. Flerbruksenheter: Jeg valgte kikkert- og teleskopalternativer for astronomi-entusiaster som kanskje vil se andre himmelobjekter og hendelser hele året eller er "eclipse chasers" som trenger pålitelig, flerbruksoptikk som kan reise godt. 

Når er solformørkelsen i 2024?

Solformørkelsen vil finne sted 8. april 2024. Mexicos stillehavskyst vil være det første nordamerikanske stedet som opplever totaliteten rundt klokken 11:07 PDT. 

Hvor kan jeg se 2024 solformørkelse?

Steien til 2024-formørkelsen over USA starter sør i Texas, nær Dallas kl. 12.30 CDT og slutter i nord i Maine ca. kl. 16.30 EDT. Denne banen er den eneste måten å se helhetsbegivenheten på, selv om du kanskje kan se solen dempe hvis du bor nær stien. 

NASA har gitt et detaljert kart og tidslinjeoversikt over 2024-formørkelsen, slik at du kan se om du bor i den direkte banen, eller om du trenger å gjøre noen reisearrangementer i siste liten.

Vil det være totalt. mørke under 2024-formørkelsen?

Ifølge NASA vil formørkelsen 8. april 2024 ha en totalbegivenhet. Dette betyr at det vil være en periode under formørkelsen hvor det vil være nesten fullstendig mørke i omtrent fire og et halvt minutt (som er dobbelt så lang som totalen av 2017-formørkelsen).  

NASA har en rask guide for hva du kan forvente under både delvise og totale formørkelser, samt tips for hvordan du oppdager visuelle fenomener som Baily's Beads og skyggebånd. 

Hva er en formørkelse helhet?

Når noen sier at en formørkelse vil ha en "totalitet" det betyr at det vil være en periode hvor solen er fullstendig skjult av månen, noe som vil skape noen øyeblikk med totalt mørke som ligner på en nattehimmel. I løpet av denne tiden vil du ikke bare kunne se solens korona rundt månen, men du kan også se noen av de klareste stjernene. 

Kan jeg bruke sveisebriller eller maske for å se formørkelsen?

Sveisebriller, briller og masker er et flott alternativ i en klemme for å se en total eller delvis solformørkelse. Det er imidlertid et par ting du må sjekke før du kjøper: 

Linsene skal ha en beskyttende fargetone mellom 12 og 14 på OSHA-øyebeskyttelsesfaktaarket, som blokkerer en betydelig mengde både UV- og IR-stråling for å beskytte øynene dine mot ekstremt sterke blink under MIG-, TIG- og ARC-sveising (og tillater bare nok lys gjennom for sikker observasjon av delvise eller totale formørkelser). Brillene/brillene/maskene bør også ha en riktig passform, enten over reseptbelagte eller vernebriller eller under en hjelm, for å unngå utilsiktet skade eller skade på sveiseutstyret ditt.

Hvordan kan jeg vite formørkelsen min. briller er trygge?

Når du ser på solformørkelsesbriller, kikkerter, teleskoper eller til og med sveisemasker og vernebriller, vil du forsikre deg om at det et sted på selve enheten eller emballasjen er kompatibel med ISO 12312-2-krav for blokkering av UV- og infrarøde stråler. 

The American Astronomical Society har en praktisk veiledning for hvor du kan se etter informasjon om ISO-kravene samt produkter du bør unngå når du handler etter eclipse glasses. 

Flere måter å se 2024-formørkelsen på

Se på WalmartView på AmazonView på Amazon