Den beste smarte ringen for treningsjunkies slår Ouraen på 4 viktige måter

0
21

Ultrahuman Ringwidth Nina Raemont/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Ultrahuman Ring Air er merkets første inntog i det smarte ringområdet, og den er tilgjengelig for $350, ingen abonnement kreves. Ringen er flott for både hardcore treningsentusiaster og rekreasjonsmosjonister som ønsker å bruke helsen sin data for å optimere velværerutinene deres. Appens brukergrensesnitt kan forbedres for enklere tilgang til daglige loggingsfunksjoner. 

Ultrahuman Ring Air er en av de hotteste nye smartringene på markedet, med funksjoner og datainnsamling som går et skritt utover Oura for enkeltpersoner som ønsker å optimalisere helsen sin. Jeg testet en ved siden av Oura Horizon-ringen den siste måneden, og hadde begge på meg døgnet rundt, samtidig som jeg logget alt fra morgenkaffen til cocktailene mine sent på kvelden. Det er nok å si at Ultrahuman-ringen vil begeistre folk som er oppgitt til deres helse og kondisjon.

Også: Jeg prøvde Samsung Galaxy Ring og den slår Oura på to meningsfulle måter

Mens Oura tilsynelatende appellerer til omtrent alle som ønsker å investere i en smart ring, er Ultrahumans tilbud, selv om det er mer nisje, uten tvil bedre. Hvis Oura-ringen er nabojenta, er Ultrahuman Ring Air den Silicon Valley-baserte Bitcoin-gruve-naboen som drikker Soylent. Men selv om den vil sette hardcore fitnessentusiaster på rett vei, vil denne ringen også hjelpe alle, selv rekreasjonsmosjonister, med å optimalisere kroppen til en tee.   

Se på Amazon

I motsetning til Oura-ringen, som krever et månedlig abonnement på $6, er Ultrahuman Ring Air abonnementsfri. Ultrahuman kommer i matt grå, matt svart, sølv og gull. Av alle de smarte ringene jeg har testet, er den den desidert tynneste, mest diskrete og upretensiøse. I tillegg har den mattgrå finishen ikke ripet opp eller anløpt etter en måneds bruk, noe jeg ikke kan si om de andre smarte ringene med skinnende metallfinish. 

Også: De beste smarte ringene: Eksperttestet og gjennomgått 

Fra det øyeblikket du våkner til det øyeblikket du sovner, sender Ultrahuman deg varsler om hvordan du får mest mulig ut av tilgjengelig energi og kroppsklokke. Med all denne vitenskapelige innsikten i kroppen min kunne jeg ikke unngå å føle at jeg hacket helsen min – eller lekte Gud. 

Innen en time etter at jeg har våknet, pinger Ultrahuman meg om mine “resterende adenosinnivåer”. Min hva? Jeg måtte slå det opp også. Adenosin er det naturlig forekommende kjemikaliet som er assosiert med våkenhet. Det forteller meg å utsette inntak av sentralstimulerende midler som koffein til rundt to timer etter at jeg har vært våken for å skylle adenosin ut av systemet mitt og øke effekten av koffein på energinivået mitt. Det minner meg også om å utsette meg selv for sterkt lys eller trene i dette vinduet hvis jeg vil ha tidligere leggetid og oppvåkningstid. 

I løpet av dagen får jeg ping som dette. Ultrahuman forteller meg når mitt tillatte vindu for stimulerende midler, vinduet der jeg kan innta koffein uten at det forstyrrer søvnen min, nærmer seg slutten. Ikke bare det: den forteller meg også hvor mye koffein det er i visse sentralstimulerende midler, hvor lenge de vil forbli i systemet mitt, og om de overskrider koffeininntaket i vinduet mitt. 

Som dag fortsetter, det pinger meg å strekke på bena og når den ideelle leggetiden for en tilstrekkelig natts søvn ville være. Alt dette beregnes basert på mine oppvåkningstider, søvn- og restitusjonsdata. 

Også: Oura smartringens strålende nye funksjoner overgår til og med titanfinishen< /strong>

Ultrahuman Ring Air måler hjertefrekvens, hudtemperatur, hjertefrekvensvariabilitet (HRV) og hvilepuls for å bestemme data for søvn, restitusjon og bevegelse. Den måler også VO2 Max, eller hvordan kroppen bruker oksygen under trening. 

Ultrahuman presenterer alle disse dataene i et lettfattelig format gjennom en app, med poengsum (og forklaringer) for de tre store: søvn, bevegelse og restitusjon. For eksempel, da jeg fikk en søvnscore på 95, fortalte den meg at jeg sovnet raskere og sov i det meste av hviletiden. I takt med min høye søvnscore, fikk jeg en restitusjonsscore på 90, og teksten fortalte meg at poengsummene mine var i god form, så jeg "kanskje ønsker å presse litt mer mot dine kognitive og fysiske kondisjonsmål." På en dag da søvnscore var 49 og restitusjonsscore 64, instruerte appen meg om å gå en lang tur og prøve en “ikke-søvn dyp hvileøkt” på dagtid.

Ultrahuman Ring Air mot skyline Nina Raemont/ZDNET

Andre helsedata, som HRV, VO2 Max og hvilepuls, spores og dag-for-dag-data samles og vises gjennom grafer med daglige, ukentlige og månedlige trender – avbildet med grønne og røde indikatorer.  Alle disse datapunktene kommer med forklaringer på hva hver indikator betyr om ens generelle helse, og belyser kompleksiteten til dem.

En annen helsefunksjon Ultrahuman-ringen tilbyr er matlogging, som utnytter ChatGPT-drevet AI-matinnsikt. Jeg logger maten jeg spiser i løpet av dagen, og Food Optimization AI gir det den kaller cyborg-innsikt – nei, egentlig – om hvordan jeg unngår glukosetopper når jeg spiser visse matvarer. Da jeg logget på en pose potetgull, fortalte den meg om å pare chipsene med ost eller annet protein, som et hardkokt egg, for å bremse opptaket av glukose. Den fortalte meg også å drikke vann før og etter å ha spist chipsene og ta en rask spasertur etter å ha spist dem for å senke den glykemiske responsen min. Selv om jeg sjelden tok dette rådet, ser jeg på dette som en nyttig funksjon for trenings- og kostholdsbesatte personer som ønsker å få optimalisert kosthold og helsedata. 

Også: 

xA0;Oura Ring-brukere kan nå synkronisere data med Strava — her er hvordan du slår det på

Du kan selvfølgelig også logge treningsøkter, noe jeg gjorde ofte mens jeg trente til halvmaraton. Ringen oppdager imidlertid ikke automatisk at du trener, hvis den blir ulogget. Jeg håper Ultrahuman forbedrer dette i fremtidige oppdateringer. Jeg likte at jeg kunne se kartet over hvor jeg løp, gjennomsnittspulsen min, makspulsen min, kaloriene jeg forbrente og gjennomsnittlig tempo. I tillegg viser den treningssonene mine også, noe som er essensielt for å spore lange løpeturer. 

Den siste funksjonen som gjør denne ringen ideell for treningsjunkies er Discover-fanen som tilbyr videotimer for alt fra pilates og vekttrening til HIIT og yoga. Det er tilgjengelige podcaster for meditasjon og lydlandskap for å sovne. 

Ultrahuman Ring Air holdes i en hånd Nina Raemont/ZDNET

Du kan bruke ringen i omtrent fem dager før batteriet dør. Da jeg testet batteriet sammenlignet med Oura, ladet jeg begge til 100% på en tirsdag ettermiddag og ventet for å se hvor lenge hvert batteri ville vare gjennom vanlig slitasje og aktivitet. Søndag morgen var Oura-ringen på 7 % og Ultrahuman Ring Air på 6 %. Jeg vil imidlertid merke meg at Ultrahuman-ringen blir varm å ta på etter lading. 

Også: De beste treningsringene< strong> 

I neste oppdatering av Ultrahuman Ring Air vil jeg gjerne se appens brukergrensesnitt forbedres. Det kan ta noen notater fra Ouras app, som tilbyr søvn, beredskap, spenst og aktivitet på toppen av en hjemmefane som samler disse dataene på bunnen. Ultrahumans bunnfaner inkluderer hjem, metabolisme, soner, Discover og en profilseksjon med bare ben. Jeg vil også gjerne se en mer tilgjengelig loggingsfunksjon som du ikke trenger å rulle helt ned i appen for å bruke til mat, treningssporing, vekt og mer.

ZDNET kjøper råd

Så hvem bør kjøpe denne ringen? Jeg kan forestille meg at alle som er oppgitt til trenings- og helsemålinger vil få full bruk av Ultrahuman Ring Air. Og gitt hvor ofte søvnvarigheten og søvn- og restitusjonsresultatene mine fra Ultrahuman etterlignet Ouras, ville jeg ikke vært redd for å kalle dette en abonnementsfri Oura-dupe med konkurrerende data og batterilevetid.   

Til syvende og sist imponerte Ultrahuman Ring Air meg. Med et slikt nytt produkt er det spennende å se hvordan det har tatt steget opp til å bli en konkurransedyktig fitness-smartring som akkurat er nisje nok til å samle ut et publikum av hengivne treningsfreaks, men med datapresentasjon, helsemålinger og AI-forslag som kunne imøtekomme den gjennomsnittlige Joe like godt.