Denne 2 TB Samsung 990 Pro M.2 SSD-en får 32 % rabatt under Amazons store vårbegivenhet

0
11
2 TB Samsung 990 Pro Series PCIe Gen4 NVMe M. 2 SSD Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Ønsker du å gi PC-en din litt av en oppgradering fordi den føles litt treg, eller du får lite lagringsplass? 

Også: < strong>Det er dag to av Amazons store vårsalg: Handletilbud på TV-er, hodetelefoner, mobiltilbehør og mer

Hvis du har laget en PC de siste årene, er sjansen stor for at du kan utstyre den med en superrask M.2 SSD-stasjon. Og disse stasjonene blir ikke mye raskere enn  2 TB Samsung 990 Pro M.2 SSD Akkurat nå kan denne hentes for $169, som er $80 av den vanlige børsnoterte prisen på $249.

Samsung 990 PRO-serien – 2TB SSD (Lagre) $80)

Samsung 990 PRO Series – 2TB SSD (Spar $80)

$169 hos Amazon

Dette er en av de raskeste M.2-kjøringene som finnes. Den har sekvensielle lese- og skrivehastigheter på opptil 7 450/6 900 MB/s, er 40 %-55 % raskere enn Samsung 980 Pro, og maksimerer ganske mye ytelsen til PCIe 4.0-arkitekturen. 

Og siden den pakker 2 TB lagringsplass, bør det ta en stund før du fyller den opp.

Også: Få Samsungs Odyssey G7-spillmonitor med nesten 50 % rabatt under Amazons store vårsalg

Å montere en M.2-stasjon på en PC som for øyeblikket bruker SATA SSD-er, vil gi deg et ytelsesløft som ;er som natt versus dag, og hvis du fortsatt kjører med harddisker, vil ytelsesøkningen forvirre deg og øke produktiviteten som ingenting annet.

Jeg har montert over et dusin Samsung 990 Pro M.2 SSD kjører inn i systemer i år alene uten et eneste problem, og kan trygt si at til denne prisen vil disse SSD-ene ikke vare lenge, så grip din mens du kan.