Disse Alexa-aktiverte smartbrillene får $40 i rabatt under Amazons store vårsalg

0
12
Amazon Echo Frames= June Wan/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Starter på $230 under Amazons ;s store vårsalg, Amazon Echo Frames (3. generasjon) er en naturlig måte for brillebrukere å kontrollere sitt smarte hjem, kommunisere med venner og familie og lytte til lyd hvor som helst og når som helst. Den nyeste modellen har en lettere konstruksjon, lengre batterilevetid, forbedrede høyttalere og nye kontroller det tar litt tid å venne seg til.
Selv om Alexa i ørene dine ikke er noen ChatGPT-stemmeassistent, er den i stand til å svare på generelle spørsmål og fullføre de fleste smarthusoppgaver.

Overskriften til denne artikkelen kunne ha gått mange veier — jeg hadde på meg Amazons Echo Frames på en flyplass og TSA stoppet meg ikke eller disse smarte brillene lot meg ta samtaler med CES-hender- gratis – men jeg tok et oppgjør med "Alexa i ansiktet" fordi det er brukssaken de fleste sannsynligvis vil ha for de nyeste smarte brillene fra Amazon. Det er ikke så rart som det høres ut, jeg lover. 

Også: Alexa har nettopp fått tre nye generative AI-ferdigheter – her er hvordan du prøver dem< /p>

Siden disse er selskapets tredje generasjon Echo Frames, har Amazon laget for det meste iterative oppdateringer — bygget er lettere, batteriet varer lenger, og det er visstnok mer bass — samtidig som de forblir tro mot brillene' opprinnelige formål: Gi deg en direkte (og naturlig) kommunikasjonsvei med Amazons populære stemmeassistent, Alexa. Og akkurat nå rabatterer Amazon Echo Frames med $40, og reduserer prisen på disse brillene til $230 gjennom sitt store vårsalg. 

Også: Her er de beste tilbudene fra Amazons store vårsalg 

Du kan selvfølgelig gjøre andre ting med brillene også, som jeg' Du finner detaljer i min to-ukers beretning om bruk av Echo Frames nedenfor.

Se på Amazon

I hierarkiet av smarte briller kan du tenke på Echo Frames som startnivåparet, ideelt for brukere som vil ha noe diskret, men med akkurat nok teknologi til å klø opp den forbrukerkløen. Jeg har brukt noen for mange par smarte briller det siste året, og disse fra Amazon er kanskje de mest normale av dem alle. Det er en god ting, som jeg lærte under flyturen til CES i begynnelsen av januar.

Også: Amazon avslører måten å caste video til Fire TV og Echo Show 15

Jeg ønsket å teste både Echo Frames og Meta Ray-Ban under turen, og gikk gjennom de vanlige sikkerhetsundersøkelsene og fant meg selv å stoppe to ganger fordi de kamerautstyrte Meta-brillene mine så mistenkelige ut. Ingen stilte spørsmål ved Echo Frames, som, selv fra nært hold, ser ut som et vanlig par plastlagde resepter. (Eller kanskje ingen forventet at jeg skulle ha to par smarte briller. Jeg er ikke sikker.)

Amazon Echo Frames 3rd Gen

Meta Ray-Ban (til venstre) har et innebygd kamera og er merkbart tykkere og tyngre enn Amazon Echo Frames (til høyre).

June Wan/ZDNET

Tro mot Amazons ord, føles Echo Frames veldig lette i ansiktet, med mesteparten av vekten fordelt på sidene av rammene, hvor høyttalerne, knappene og andre små komponenter er lagret. De gummierte spissene på endene av brillene hjelper absolutt med passformen, selv om jeg har funnet det vanskeligere å brette glassene etter å ha justert dem. 

Mens brillene enkelt oppbevares i den medfølgende bærevesken, hvis de ikke er foldet sammen, oppstår det problemer når du må lade dem. Fordi, i motsetning til Meta Ray-Bans USB-C-bæreveske, er det en ny egen ladedokkingstasjon for Echo Frames, og å justere de trådløse ladespolene med de på brillene kan være ganske dumt. Du må enten tvinge brillene inn i åpningen — noe som føles som noe du ikke vil gjøre med briller — eller kollapse og sette dem inn akkurat. Ni av 10 ganger gjør jeg alternativ én.

Når det gjelder funksjonalitet, har ikke Echo Frames multimodale AI-kameraer innebygd i dem som Meta Ray-Ban eller projiserer visuelle overlegg som XR-briller. I stedet kan de streame Bluetooth-lyd, ta anrop og sende tekstmeldinger, lese varsler og kommunisere med Alexa-støttede smarthusenheter, slik som telefonen eller smarthuben din normalt ville gjort. Igjen, briller på nybegynnernivå – og det er ikke en dårlig ting.

Også:  Metas $299 Ray-Ban smarte briller kan være den mest nyttige gadgeten jeg har; har testet hele året

Selv om huset mitt ikke er like smart som min ZDNET-kollega Maria Diaz, likte jeg å bruke Echo Frames til å slå av og på forskjellige smartbrytere, noe som reddet meg fra å måtte gå bort til telefonen og bruke en app når den lader på kjøkkenet eller på nattbordet mitt. Skalaen til Alexa-kompatible enheter er stor nok til at jeg kan lage kommandoer for å sikre min tre år gamle august-inngangslås også.

Amazon Echo Frames 3rd Gen

Den samme “Alexa” wake word brukes for kommandoer.

June Wan/ZDNET

I tillegg til de smarte funksjonene, har jeg også likt å høre på podcaster og ringe under kveldsturene mine. Kanskje er det muligheten til å lytte til lyden min på enheten mens jeg holder deg oppmerksom på omgivelsene mine, eller det faktum at høyttalerne på Echo Frames favoriserer mellom- og høyfrekvensene mer enn de bassaktige, oppslukende lavene. Det er nok litt av begge deler. Takeaway er at brillene er flotte for lydspor med kun vokal og passer for alt flerlags.

Også: 10 grunner til at Apple Vision Pro i hemmelighet er strålende

Til slutt skulle jeg ønske at knappe-navigeringen ikke var så komplisert, men siden jeg hovedsakelig bruker talekommandoer for å få ting gjort, gjorde ikke behovet for å trykke på frem- eller bakknappen for å godta og avslå ting (eller dempe mikrofonen). plager meg så mye. Hvis du kommer fra et eldre par Echo Frames, må du trene opp muskelminnet ditt ettersom berøringsstripen og sveipebevegelsene ikke lenger er lenger.

ZDNETs kjøpsråd

< p>Til en listepris på $270 (men for øyeblikket rabattert til $230 under Amazons store vårsalg), er ikke Echo Frames (3. generasjon) nødvendigvis priset for å konkurrere. Listeprisen er bare $30 mindre enn Metas mer dyktige Ray-Ban-smartbriller. 

Men det er to store ting som Amazons briller har for seg: Alexa integrasjon og design. Smarthusentusiaster vil absolutt høste fordelene av å ha en kontroller som de kan bruke til enhver tid (med en batterilevetid som kan vare hele dagen), og førstegangskjøpere av smarte briller vil finne disse mye mindre skremmende enn de med mini innebygde projektorer og kameraer. I tillegg vil du ha en mindre sjanse for å bli stoppet av TSA.