En av favoritthodetelefonene mine er til salgs hos Amazon for den laveste prisen noensinne

0
10
Beskriv hva som vises på bildet. Jada Jones/ZDNET

Hva er greia?

Soundcore Space One-hodetelefonene er til salgs hos Amazon for første gang siden utgivelsen i fjor sommer. Disse hodetelefonene selges vanligvis for $100, men er nå i salg for $80.

Hvorfor denne avtalen anbefales ZDNET

Å ha et par pålitelige over-ear-hodetelefoner er like viktig som å ha en pålitelig smarttelefon eller bærbar datamaskin. Alle drar på jobb, reiser, pendler, studerer eller liker å ha en solo jam-session, og de riktige hodetelefonene kan bare forsterke disse opplevelsene. I tillegg fortjener alle å føle seg kule og tech-forward når de bruker over-ear-hodetelefonene.

Også: De beste over-ear-hodetelefonene: Eksperttestet og anmeldt

Men i disse dager kan forbrukerteknologiske produkter være alt eller ingenting. Du hoster enten opp hundrevis av dollar for å ha det beste av det beste eller betaler mindre for å ha mindre funksjonell, mindre estetisk tiltalende teknologi av lavere kvalitet. Likevel har alle en indre Goldilocks som vil ha noe midt i mellom – og det er vanskelig å finne. 

Du kan ha et par fasjonable hodetelefoner av god kvalitet med luksusfunksjoner for kun $100. Enda bedre, Soundcore Space One-hodetelefonene er et rimelig par over-ear-hodetelefoner som høres bra ut, ser stilige ut og tilbyr noen funksjoner som et par hodetelefoner på $400 utelater.

Se på Us.soundcore

Soundcore Space One-hodetelefonene kommer ett år etter at Soundcore ga ut Space Q45-hodetelefonene, som er populære for sine imponerende funksjoner for aktiv støyreduksjon (ANC), til tross for deres prislapp på 150 dollar. Men Space One-hodetelefonene har bedre ANC, et slankere utseende og forbedret mikrofonytelse sammenlignet med forgjengeren.

Også: Ikke betal for mye for støyreduserende hodetelefoner når dette paret på $60 høres så fantastisk ut

For et par $100 hodetelefoner er alt med Space One-hodetelefonene imponerende. Disse boksene bruker adaptiv støykanselleringsteknologi for å oppdage støyforstyrrelser rundt deg for å eliminere dem. Og de gjør en anstendig jobb med å blokkere klikkelyder, for eksempel å skrive på et tastatur eller å klikke på en mus.

Dronelyder, som kjøleskap, gressklipper, AC-enhet eller summingen fra et fly, kan snike seg forbi Space Ones ANC, men å skru volumet høyre over 50 % eliminerer dette problemet. 

Space One-hodetelefonene leverer fyldig bass, mellomtoner som ikke er hule, og diskant som er hyggelig og tydelig uten å stikke hull i trommehinnene. Disse hodetelefonene gir ikke den dypeste bassen, så hvis du ikke liker boomy, kraniumvibrerende bass, er disse boksene noe for deg.

Da jeg hørte på “Part II (On The Run) " av Beyoncé og Jay-Z, basslinjen var klar nok til å holde meg i sporet, men den manglet den dype støtet som får meg til å føle en sang i beinet. Likevel forblir mellomtonene klare og naturlige, mens diskanten er stødig nok til å få frem små detaljer i sangen uten å høres skingrende ut.

Soundcore Space One-hodetelefoner i himmelblå hengende fra et mursteinshjørne Jada Jones/ZDNET

Space One-hodetelefonene er det siste innen Soundcores Space-utvalg, og navnet deres passer til designet, siden disse hodetelefonene har en elegant atmosfære i det ytre rom. Soundcore har blandet matte overflater med kromdetaljer, og den himmelblå fargen jeg prøvde styrker den galaktiske følelsen.

Space One-øreklokkene er laget av polyuretanskinn, og de er mer sirkulære enn de er ovale, som gir en blanding av en over- og en passform på øret, og lener seg mer mot på øret. 

I stedet for å ha en langstrakt oval ørekoppform som Bose QuietComfort 45-hodetelefonene, kan de sirkulære Space One-ørekoppene presse ørene litt for stramt. Jeg brukte Space One-hodetelefonene i intervaller på to timer, og tok dem deretter ut en kort stund for å lindre øretrettheten.

Men du trenger mange pauser før batteriet gir seg, siden du kan trekke ut 55 timers spilletid med disse hodetelefonene med ANC av. Med ANC på, vil Space One-hodetelefonene henge med deg i 40 timer, og bare fem minutters lading kan gi deg fire timers spilletid.

Dessuten: Sennheisers budsjetthodetelefoner høres overraskende bra ut for meg, men det er ett problem

Nå, la oss komme inn på ekstrafunksjonene Space One gir deg at noen hodetelefoner dobles, tredobles , og firedoble deres pris vant ikke. For det første er Soundcore Companion-appen et svært omfattende knutepunkt for EQ-preferansene dine. I appen kan du opprette en Custom HearID, som ber deg om noen få spørsmål før du oppretter en skreddersydd EQ-innstilling basert på svarene dine.

I tillegg tilbyr Soundcore-appen 22 EQ-forhåndsinnstillinger som justerer Space One EQ-innstillingene for å levere den beste lyden basert på hvilken musikk du hører på. 

For eksempel vil Pop EQ-innstillingen forsterke diskanten og mellomtonene mens du reduserer bassen litt, og Hip-Hop-innstillingen vil øke bassen, senke diskanten og øke mellomtonene litt. Disse ekstremt skreddersydde EQ-innstillingene kommer ikke med Bose 700-hodetelefonene, som vil koste deg $380.

Space One-hodetelefonene er utstyrt med Wearing Detection, som er en funksjon som setter musikken på pause når de merker at du har tatt dem av hodet og spiller musikk når du setter dem på igjen. Dette er en funksjon du ikke vil ha med Beats Studio Pro, som selges for $350.

Også: De beste støyreduserende øreproppene: Eksperttestet og anmeldt

Easy Chat kan aktiveres i Soundcore-appen og vil senke volumet på musikken din når Space One-hodetelefonene registrerer stemmen din, da de antar at du prøver å ha en samtale med noen. 

Deretter vil Space One-hodetelefonene forsterke den andre personens stemme, slik at du kan høre dem bedre, alt uten å fjerne boksene dine. Du vil ikke finne denne funksjonen i AirPods Max, til tross for deres prisantydning på $550.

Det er bare én reell klage jeg har på disse hodetelefonene: bærevesken — eller bæreposen, bør jeg si. Dette er litt kjedelig og er ikke en direkte kritikk av hodetelefonene, men å ha en praktisk bæreveske bidrar til opplevelsen – og det er noe som mangler i Space One.

Utilpasset bæreevne. etuier som gjør de dyrebare hodetelefonene dine utsatt for skade, som AirPods Max-dekselet, gir deg ikke et trygt sted å oppbevare enheten din. Hardshell-deksler (min preferanse) har en tendens til å komme med dyrere hodetelefoner, men et mykt deksel med glidelås vil fortsatt yte Space One mer rettferdighet enn snorvesken de kommer med.

ZDNETs kjøpsråd

Alt i alt er Space One-hodetelefonene flotte, tatt i betraktning deres lave prislapp. Jeg vil anbefale disse hodetelefonene for folk som ikke vil ha de mest fancy og dyre hodetelefonene, men som heller ikke vil selge seg korte med billige. 

Soundcore Space One-hodetelefonene vil ikke være for imponerende for audiofile, men de vil gi den gjennomsnittlige lytteren alt de leter etter i et par hodetelefoner av god kvalitet. Hvis du vil at pengene dine skal strekke seg så langt de kan for et par hodetelefoner, kan du hoppe på Space One.