Hvordan se Microsofts Surface and Windows AI-arrangement i dag (og hva du kan forvente)

0
11
Sabrina Ortiz/ZDNET

Det har gått to år siden Microsoft lanserte  Surface Pro 9 eller Surface Laptop 5. Endelig ser selskapet ut til å være klar til å lansere etterfølgende modeller under dagens maskinvare- og AI-arrangement. 

Microsofts Surface and Windows AI-arrangement vil begynne kl. 9.00 PDT/12.00. ET. Arrangementets nettside beskriver det som, “Avancere den nye æraen av arbeid med Copilot”," antyder fokus på bedriftstjenester. Det blir en digital begivenhet denne gangen, noe som betyr at det ikke vil være noen personlig komponent med pressen eller offentligheten, og alle vil ha det beste (virtuelle) setet i huset. 

Også: OpenAIs GPT-butikk er full av løfter – og spam

Hvis du er interessert i å se begivenheten live, kan du følge livestrømmen på begivenhetens nettside på Microsofts nettsted. Det ser ut til at Microsoft ikke kommer til å streame live på YouTube for denne begivenheten, men det er verdt å se på plattformen når tiden er inne, bare for å være sikker. 

Siden den første teaseren er den eneste ekstra detaljen Microsoft delte på nettsiden denne korte beskrivelsen: "Sett inn her for det siste innen skalering av AI i miljøet ditt med Copilot, Windows og Surface." 

Som tittelen og beskrivelsen antyder, forventer ZDNET et stort fokus på generativ AI på arrangementet, hvor selskapet vil avsløre sine siste AI-oppdateringer til Windows 11 og Copilot, sannsynligvis knyttet til lanseringen av ny Surface-maskinvare.

De virkelige stjernene i showet vil imidlertid være den etterlengtede Surface Pro 10 og Surface Laptop 6. Disse lanseringene vil markere Microsofts første bærbare datamaskiner i AI-PCens tid. De bærbare datamaskinene vil bli markedsført som AI-PCer fordi de har maskinvare for bedre å støtte nye generative AI-verktøy og funksjoner.

Også: 'Materielt bedre' GPT-5 kan komme til ChatGPT allerede i sommer

Du kan forvente at Surface Pro 10 og Surface Laptop 6 vil ha neste generasjons prosessorer for mer robust støtte for å kjøre AI-applikasjoner og omgå trenger å sende data til skybaserte AI-servere, en viktig funksjon ved AI-PCer. Rapporter viser at de nye bærbare datamaskinene først vil ha de nyeste Intel Core Ultra-prosessorene og deretter Snapdragon X Elite-baserte prosessorer i en andre forsendelsesbølge . Disse oppgraderingene bør gi de bærbare datamaskinene en stor ytelsesfordel i forhold til forgjengerne.

Hvis du ikke kan stille inn på direktesendingen, vær ikke bekymret. ZDNET vil dekke arrangementet, så sørg for å se på alle de siste kunngjøringene, oppsummeringene og analysene.