Jeg fant en Qi2-ladestasjon som kan gjøre alt, og den har 25 % rabatt på Amazons store vårsalg

0
13
width= Sabrina Ortiz/ZDNET

ZDNETs viktigste ting

Akkurat nå kan du få Ankers MagGo 3-i-1 ladestasjon med 25 % rabatt som en del av Amazons store vårsalg, og du sparer $28, en god del for denne one-stop-stasjonen for alle dine ladebehov. 

Hvis du befinner deg i den inngjerdede hagen som er Apples økosystem, eier du sannsynligvis en iPhone, Apple Watch og AirPods med stolthet og glede. Hvis det er tilfelle, er denne ladestasjonen for deg. Anker MagGo trådløs ladestasjon pakker alt du kan ønske deg i en ladestasjon i en kompakt pakke. Den beste delen: Den er til salgs for $82 akkurat nå. 

Etter å ha testet den i en måned, er jeg veldig imponert over 3-i-1 formfaktoren, som – – for det meste – kompromitterer ikke ladehastigheten.

Også: Det beste MagSafe-tilbehøret i 2024: Testet og anmeldt

Anker MagGo trådløs ladestasjon utnytter Qi2-teknologi for å feste seg på baksiden av iPhone og leverer 15W hurtiglading. I tillegg har den en uttrekkbar arm for å stille inn Apple Watch og en pute for AirPods, eller andre ørepropper som er kompatible med trådløs lading. Men vent, det er mer.

Se på Amazon

Anker sier at ladestasjonen kan levere en ultrarask lading, og drive en iPhone 15 Pro fra 0 % til 20 % på omtrent 15 minutter og en Apple Watch fra 0 % til 47 % på 30 minutter, så jeg setter disse påstandene på prøve .

Enten jeg ladet én eller tre enheter, la jeg merke til at enhetene ladet med samme hastighet som da jeg vanligvis hadde dem koblet til de respektive veggladerne. Selvfølgelig var den nøyaktige ladehastigheten til enhetene mine avhengig av forskjellige faktorer, for eksempel hvor mange som ladet samtidig, og om enheten hadde null prosent batteri.

For å vise et eksempel på ladeevnen gjorde jeg en rask 30-minutters ladetest av iPhone 14, som gikk fra 40 % til 60 %. Det er verdt å merke seg at i løpet av den tiden fortsatte jeg å bruke telefonen min som vanlig, inkludert FaceTiming og bla gjennom TikTok. 

Også: Våre favoritt Nomad-telefondeksler, ladere og Apple Klokkebånd har 20 % rabatt akkurat nå

Begge disse aktivitetene ble hjulpet av Ankers innebygde, justerbare telefonstativ som går opp til 65 grader for ideell visning på bord. Det leder meg til ladestasjonens beste funksjon – designet. Ladestasjonen – som kommer i to elegante farger, hvit og svart – er liten og kompakt når den er helt sammenslått, noe som gjør den perfekt for reiser.

Anker MagGo Ladestasjon Sabrina Ortiz/ZDNET

Den veier bare 6,9 ​​gram , så den vil ikke tynge arbeidsvesken eller kofferten din, og kan effektivt erstatte de tre laderne og kablene du ellers ville måtte pakke til iPhone, AirPods og Apple Watch.

Også : Jeg testet dette virale PopSocket-alternativet, og det er bedre på alle måter

I tillegg til ladestasjonen er det eneste andre du trenger å ta med deg en USB-C-kabel og adapter med høy effekt, som begge følger med i esken. Anker-adapteren oppnår maksimalt 40W, så alt som er det samme eller høyere ville være ideelt.

ZDNETs kjøpsråd

Hvis du ser på deg selv som en Apple-fan – eller bare en stor fan av trådløs lading av alle dine mobile enheter – vil Ankers nye MagGo-ladestasjon garantert passe godt. I motsetning til større 3-i-1-stativ, er denne ladestasjonen sammenlignbar i størrelse med en Apple Magic Mouse, noe som gjør den perfekt for reiser. Selv om billettprisen kan virke høy, er den relativt konkurransedyktig i markedet, med ladestasjoner som vanligvis koster i overkant av $150

Når vil disse avtalene utløpe?

Tilbudene kan selges -ut eller utløper når som helst, selv om ZDNET forblir forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av en avtale, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com. 

Hvor lenge vil Amazons store vårsalg vare?

Amazon tilbyr betydelige salg og rabatter under deres store vårsalgsarrangement, som varer fra 20. mars -25, 2024, men vi har allerede sett store besparelser dukke opp, selv i forkant av våren.