Kjøp en Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition for $30 i rabatt under Amazons store vårsalg

0
12
Kindwhitepriority=

Få en Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition i salg nå.' xA0;

Amazon/ZDNET

Selv om jeg elsker de fysiske bøkene mine, kan jeg ikke nekte for at det er praktisk å bære alle favoritthistoriene mine på et enkelt nettbrett. Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition er $30 rabatt på Amazons store vårsalg denne uken, og kan dekke alle lesebehovene dine uansett hvor du går med tre forskjellige farger å velge mellom. 

Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition: $160 (spar $30)

Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition: $160 (spar $30)

$160 hos Amazon

Med 32 GB lagringsplass, dette nettbrettet ble laget med vilje for lesing, og med sin moderne design og 300 ppi blendingsfri skjerm, leser dette nettbrettet som ekte papir selv på de lyseste dagene.

Hvis du er noe som meg og ikke ser ut til å finne nok lesetid i løpet av uken, kan en enkelt lading med dette nettbrettet vare i opptil 10 uker (definitivt ingen unnskyldninger). Det er også godt å vite at du kan justere belysningen på skjermen for å gjøre den til en mer personlig leseopplevelse. 

Også: De beste Kindles akkurat nå

Dette nettbrettet vil lagre over tusenvis av titler for deg, men hvis det rett og slett ikke er nok for deg, kan du få tilgang til over 4 millioner e-bøker med tre måneder med Kindle Unlimited gratis med din kjøp (en verdi på USD 36).

ZDNETs Jason Cipriani anmeldte Kindle Paperwhite og skrev: “Hvis du velger å bruke litt mer for signaturutgaven, får du noen bemerkelsesverdige funksjoner innen trådløs lading og en lyssensor, noe som forbedrer enda mer på en allerede pålitelig erfaring."

Funksjonene til Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition inkluderer: 

Trådløs ladingAutojusterende lyssensorer32 GB lagringOpptil 10 ukers batteri med USB-C-ladingVanntett lesing

Totalt sett ser Amazon-kunder ut til å glede seg over lysstyrken, størrelsen, lesbarheten, batterilevetiden og portabiliteten til den digitale pakken. Men det er noen blandede meninger om kvaliteten, ladehastigheten og ytelsen til nettbrettet.

I tillegg til det kan dette være et flott alternativ for å nyte bøkene du elsker når du får sjansen til å sette deg ned og lese. Kindle-nettbrett erstatter kanskje ikke estetikken til en klassisk håndholdt bok for meg, men det kan hjelpe meg å øke lesetiden betydelig. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Amazons store vårsalg varer fra 20. til 25. mars 2024. 

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.