Denne Anker MagSafe-laderen tilbyr mer enn Apples til halve prisen akkurat nå

0
13
Kickstand on Anker MagSafe Christina Darby/ZDNET

En pålitelig MagSafe-batteripakke er et must i iPhone-tilbehørssamlingen din fordi den ikke bare gir deg batteriøkningen du trenger når du er på farten, men eliminerer også de irriterende ledningene som følger med vanlige bærbare ladere. 

< p>Også: Amazon Big Spring Sale: De 85+ tilbudene du kan handle nå

Hvis du er på markedet for en MagSafe-batteripakke eller kjenner noen hvis telefonens batteri alltid er lavt, trenger du Anker 622 MagSafe-laderen, og den får 18 % rabatt under Amazons store vårsalg.&#xA0 ;

Anker 622 MagSafe Charger

Anker 622 MagSafe Charger

Se nå på Amazon

Laderen er lett, tynn, lett å bære, har et sterkt magnetisk hold, og kan gi telefonen en rask batteriforsterkning med en 5000 mAh cellekapasitet som gir opptil 7,5 W maksimal effekt. 

< p>Som opprinnelig påpekt i ZDNETs anmeldelse, er den største fordelen at Ankers 622 MagSafe Charger tilbyr noe Apples ikke gjør – et stativ. 

Kickstand on Anker MagSafe Christina Darby/ZDNET

Stativet lar deg støtte telefonen komfortabelt for visning behov, inkludert FaceTime-samtaler, nettsurfing og videostrømming, mens du fortsatt får en lading. 

Også: Våre favoritttelefondeksler, ladere og Apple Watch-bånd fra Nomad er 20 % av akkurat nå

Til tross for at den har et stativ som Apple MagSafe-laderen mangler, har den et lavere prispunkt på $59, sammenlignet med $100-kostnadene til Apples. I dag er imidlertid Ankers 622 MagSafe Charger ytterligere 18 % rabatt, noe som setter laderen under $50, halve prisen av Apples.

Alle disse funksjonene ga til og med laderen en plass på ZDNETs beste MagSafe-batteripakkeliste for den mest allsidige batteripakken. Amazon Big Spring Sale finner kun sted i en begrenset periode, så du kan like godt dra nytte av avtalen nå. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.