Er du sertifisert med Adobe Creative Cloud? Denne pakken på $25 kan hjelpe

0
8
low

Denne Adobe Creative Cloud-sertifiseringspakken koster $25 til og med 24. mars. 

StackSocial

De fleste kreative som trives i den digitale tidsalderen er kjent med eller avanserte i et av Adobe Creative Cloud-programmene. Med en komplett pakke med innholdsformende verktøy som leder bransjer over hele verden, tilbyr Adobe en liga av teknologi som er høyt verdsatt.

For de med ekspertise som ønsker å vise det til potensielle arbeidsgivere, kan en sertifisering gå langt. For å forberede seg til en eksamen som vil gi et slikt godkjenningsstempel, er det verdt å studere opp ved å bruke en ressurs som The Alt-in-One Adobe Creative Cloud Suite Certification Course Bundle, som er til salgs for bare $25 (reg. $180) til og med 24. mars klokken 23:59. PT. 

Denne omfattende pakken inneholder ti kurs og totalt 73 timer med innhold på Adobe Creative Cloud-programmer, inkludert Premiere Pro, Lightroom, After Effects, Adobe Animate, Illustrator, Photoshop, Adobe XD UI UX Design og mer. 

Alt-i-ett Adobe Creative Cloud Suite-sertifiseringen Course Bundle

Alt-i-ett Adobe Creative Cloud Suite Certification Course Bundle

$25 på StackSocial

Et av de mest populære kursene, det komplette Adobe Premiere Pro CC-kurset: Nybegynner til avansert 2022 inneholder 77 forelesninger som er utformet for å hjelpe deg å forstå hvordan du redigerer med programmet. Den dekker det grunnleggende om å bygge en tidslinje, samt leksjoner om å lage grafikk, titler, overganger og til og med animasjoner. 

Ikke gå glipp av sjansen din til å spare på Alt-i-ett-en. Adobe Creative Cloud Suite-sertifiseringskurspakke,  på salg for bare $25 (reg. $180) til og med 24. mars kl. 23:59. PT.