Jeg bruker denne 12-i-1 elektriske skrutrekkeren hele tiden, og akkurat nå koster det bare $50 under Amazons vårsalg

0
14
HOTO elektrisk skrutrekker

HOTO elektrisk skrutrekker .

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Jeg bruker mye er en skrutrekker, og jeg fant ut at selv om det er vanskelig å slå et anstendig sett med tradisjonelle skrutrekkere — her er et flott sett fra Klein Tools som vil vare hele livet — det er tider da elektriske skrutrekkere kan ta belastningen av hendene og håndleddene mine. 

Også: Hvordan jeg ga bilen min AI-drevet nattsyn superkrefter

Jeg tror på grundig testing av verktøy, og en som jeg har testet hardt i over et år nå er den HOTO 3,6V trådløse 1500mAh elektriske skrutrekkeren, og dette har vist seg å være et verdig tillegg, og akkurat nå kan du hente dette for røverpris på $50 under Amazons store vårsalg. 

Se på Amazon

HOTO-tekniske spesifikasjoner for elektrisk skrutrekker

Roterende knott bytter skrutrekkeren mellom tre forskjellige dreiemomentinnstillinger Rask kjøring, takket være 220 RPM-motorEt massivt batteri på 1500 mAh gir ultralang utholdenhet, og når det er fulladet, kan det kjøre inn mer enn 1000 skruer før det må lades. Skrutrekkeren har en sirkulær LED-lampe uten skygge. , så du kan se hva du gjør. , topphåndtak i gummiUniversalt Type-C-ladegrensesnitt betyr at du ikke trenger en separat lader

Også: Denne bærbare batteristasjonen kan gi strøm til hjemmet ditt i 2 uker

I den ene enden av denne suverene skrutrekkeren er det en standard 1/4-tommers sokkel som tar de forskjellige bitene, og bak den er det en dreieknapp som slår skrutrekkeren av og på, og også bytter mellom tre momentinnstillinger. Det er også en sirkulær LED-lampe uten skygge, slik at du kan se hva du gjør, noe som er en fin detalj fordi det betyr at jeg ikke trenger å krangle med en lommelykt når jeg jobber i et mørkt område.

Roterende dreiemomentknapp med skyggeløst LED-lys

Dreiemomentknott med skyggeløst LED-lys.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

På den andre enden av skrutrekkeren er det en USB-C-port for lading av enheten – en fin touch fordi den fjerner behovet for en proprietær lader (jeg trenger ikke flere av dem i livet mitt).  

Også: Min favoritt elektriske skrutrekker for tunge jobber

I midten av verktøyet er kontrollene, som er omtrent som enkle som de blir. Det er en knapp for å skru en skrue inn, og en knapp for å skru ut en skrue.

HOTO elektrisk skrutrekker i aksjon

HOTO electric skrutrekker i aksjon.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Skrutrekkeren og bitene oppbevares i den anodiserte oppbevaringsboksen i aluminiumslegering som har et mykt topphåndtak av gummi. Hvis du vil ha mer enn dusin bits, har HOTO en versjon med 25 biter i en annen kasse for noen få dollar mer

Ta ut den elektriske HOTO-skrutrekkeren fra bærevesken i aluminium.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

De tre dreiemomentinnstillingene varierer fra kraftig nok til å sette sammen en PC-veske eller flatpakkemøbler (hvor du trenger ganske lav effekt), til kraftig nok til å sette opp et gjerde eller skru ned gulvbord. 

Det denne skrutrekkeren ikke tilbyr er en superskånsom innstilling for ting som elektroniske dingser, som denne skrutrekkeren kan være for kraftig for. Det er her en elektrisk presisjonsskrutrekker kompletterer HOTO-skrutrekkeren veldig bra (og denne er også på salg akkurat nå).

Også: Denne må-ha-skrutrekkeren har to kule skjulte triks

Bortsett fra mangelen på en super-skånsom innstilling, er den elektriske HOTO-skrutrekkeren med et dusin biter et godt valg – spesielt til dette lavere prispunktet. Min har allerede hatt godt over et års bruk nå, og har påtatt seg oppgaver som å sette sammen PC-kofferter, sette sammen flatpakkemøbler og bli misbrukt med å skru inn 6-tommers skruer inn i dør- og vindusrammer av plast, og det går fortsatt sterkt.& #xA0;

Det er mer enn betalt for seg selv!

Når vil denne avtalen utløpe?

Amazon tilbyr betydelige salg og rabatter  xA0;under deres Big Spring Sale-arrangement, som varer fra 20.–25. mars 2024, men vi har allerede sett store besparelser dukke opp, selv før vårarrangementet. 

Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.