Våre favoritt støyreduserende hodetelefoner får $50 i rabatt under Amazons store vårsalg

0
10
Bose QuietComfort Ultra lagt i kofferten deres Jada Jones/ZDNET

Hvis du er på markedet for et par hodetelefoner med flott lyd, suveren støydemping og komfort hele dagen, anbefaler ZDNET Bose QuietComfort Ultra-hodetelefonene. QuietComfort Ultra er vårt beste valg for over-ear-hodetelefoner, og de er i salg akkurat nå gjennom Amazons store vårsalg.

Vanligvis koster disse hodetelefonene $429, men du kan kjøpe dem for $379. QuietComfort Ultra er nyere enn Sonys WH-1000XM5 og Apples AirPods Max, noe som gjør deres rabatterte pris på $379 til en stjåling. Jeg bruker QuietComfort Ultra-hodetelefonene de fleste dager i uken når jeg jobber ved skrivebordet mitt, ser på filmer og hører på musikk.

Også: De beste Amazons store vårsalgstilbudene

Hvis du ofte reiser, pendler, jobber ved en pult, studerer i offentlige områder, eller bare trenger en stille stund borte fra den travle verden rundt deg, vil ikke Boses klassens beste aktiv støyreduksjon (ANC)-teknologi skuffe. Jeg har prøvd mange støyreduserende hodetelefoner, og ingen kan holde seg til QuietComfort Ultras ANC-teknologi, inkludert de fra Sony og Apple.

For ikke å nevne, Bose legger komforten i QuietComfort, som QuietComfort Ultra sport tykke, pustende vegansk lær polstrede øreklokker for optimal komfort. 

Bose QuietComfort Ultra for $379 (spar $50)

Bose QuietComfort Ultra for $379 (spar $50)

$429 hos Bose

Hvis du liker romlig lyd, debuterte Bose sin Immersive Audio-teknologi i QuietComfort Ultra-hodetelefonene. Denne teknologien lar deg gjøre hvilken som helst sang flerdimensjonal, uavhengig av strømmetjeneste eller lytteenhet. QuietComfort Ultra kan skilte med forbedret samtaleklarhet, avanserte Bluetooth-kodeker, sømløs Bluetooth-multipunktstilkobling og en intuitiv ledsager-app.

Deres stilige og holdbare aluminiumskonstruksjon betyr at de vil smelte sammen med ethvert antrekk du setter sammen og overleve noen korte fall når du er ute og reiser. QuietComfort Ultra har en 24-timers batterilevetid, som ikke er den lengste du finner. For meg gjør imidlertid måten disse hodetelefonene utmerker seg på i annenhver kategori opp for behovet for å koble til et par ganger i uken.

Også: Bose QuietComfort Ultra-anmeldelse: En rettmessig arving til ANC trone

Hvis du har hørt dårlige ting om Boses lydkvalitet, vil QuietComfort Ultra ombestemme deg. Disse hodetelefonene er de beste fra Bose, og tilbyr dyp, oppslukende bass og klare høyder som ikke er for gjennomtrengende. Jeg liker å høre på alle musikksjangre med disse hodetelefonene, og jeg ser jevnlig på filmer og hører på podcaster også.

Bose Music-appen inneholder mange personaliseringsfunksjoner som kan justere lyden din avhengig av hva du også lytter til. I tillegg tilbyr den tilhørende appen støyreduserende personalisering og innstillinger for å endre mikrofonkvalitet og vindreduksjon.

Hvis du leter etter hodetelefoner med en liste over fremtidssikre funksjoner, fornøyelig lyd, overlegen støyreduksjon , et stilig design og en vanvittig mengde komfort, vil du ikke angre på å investere i Bose QuietComfort Ultra.

Når vil denne avtalen utløpe?

Amazon tilbyr betydelige salg og rabatter under deres Big Spring Sale-arrangement, som varer fra 20. til 25. mars 2024, men vi har allerede sett store besparelser dukke opp, selv før vårarrangementet. 

Tilbud er underlagt selges ut eller utløper når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.