Kjøp en Surge Protector Wall Charger for $9 under Amazons store vårsalg

0
10
skjermbilde-2024-03-22-at-1-56-42-pm-removebg-preview.png

Få en 5-uttak overspenningsbeskytter vegglader med 4 USB-porter på salg nå.

Lvetek/ZDNET

Etter å ha flyttet inn i et nytt hjem, ønsker vi å sikre at vi reduserer så mye rot som mulig og spar plass i alle våre rom med flere kabler. 5-uttaks overspenningsbeskytter vegglader er på vår liste over nødvendigheter du kan kjøpe denne våren for å rydde opp i plassen og lade alle enhetene våre samtidig som den beskytter dem mot overspenninger eller pigger. 

Også: De 100+ beste Amazon Big Spring Sale-tilbudene du kan handle

Hvis du leter etter en praktisk og pålitelig måte å lade flere enheter på samtidig, vil denne veggladeren med 5 uttak gjøre nettopp det til en god pris. Denne USB-veggladeren vil beskytte dine ladede enheter, levere en anstendig ladehastighet, er kompatibel med mobiltelefoner, kameraer, bærbare datamaskiner, strømbanker og flere USB-enheter.

5-Outlet Surge Protector Vegglader med 4 USB-porter for $9 (spar $11)

5-uttak overspenningsbeskyttelse vegglader med 4 USB-porter for $9 (spar $11)

$9 hos Amazon

Funksjonene til Lvetek vegglader inkluderer : 

5 totalt strømuttak125 spenning Overspenningsbeskyttelse4 USB-porter15 ampere

Samlet sett har anmeldelsene for dette produktet vært positive bortsett fra at noen kunder sa at de ønsket at pluggen passet litt mer tett inn i veggen. Noen kunder anbefalte å fjerne uttaksplaten for å få den plugget helt inn og skru den fast, ellers kan det være en løs forbindelse. 

I tillegg er denne pluggen den perfekte løsningen å beholde du og jeg organiserte denne våren. Fordi ingenting er mer ubehagelig enn å se en haug med kabler stikke ut fra hvert hjørne av huset. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Amazons store vårsalg varer fra 20. til 25. mars 2024. 

Tilbud kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET forblir forpliktet å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.