Windows Server 2022 er til salgs for $40

0
14
windows-priority

Spar på et populært bedriftsserver-OS med denne avtalen på $40.

StackSocial

For de som ser på operativsystemer for selskaper og større selskaper, lurer du kanskje på hvordan du får den nyeste versjonen av populære programmer installert under budsjett. Med så mange dyktige operativsystemer der ute som er merket ned fordi de ikke er den nyeste modellen, er det verdt å se på hva som kan dekke dine behov uten å sprenge selskapets bankkonto. 

< p>For eksempel er dette Microsoft Windows Server 2022 Standard-systemet til salgs for bare $40 (reg. $1069). Det tiende Windows Server-operativsystemet fra Microsoft Corporation, dette verktøyet er utviklet for å kjøre forretningskritiske arbeidsbelastninger med avansert driftsstøtte og avanserte sikkerhetsfunksjoner. 

Microsoft Windows Server 2022 Standard

Microsoft Windows Server 2022 Standard

$40 hos StackSocial

Windows Server 2022 bruker en sikret kjerneserver for å filtrere ut trusler med flerlagsbeskyttelse. Dens avanserte sikkerhetsfunksjoner inkluderer også en raskere og sikrere kryptert HTTPS-tilkoblingsprotokoll, samt industristandard SMB AES 256-kryptering. Den bruker kjerneteknologiene til Windows Defender System Guard and Security for å legge til et robust beskyttelsesnett for å minimere fastvaresårbarheter og avanserte skadelige trusler. 

Windows Server 2022 er også utviklet for å støtte store og komplekse arbeidsbelastninger inkludert slike som SQL Server-operasjoner. Denne standard serverlisensen kommer med 48 TB minne, 64 sokler og 2048 logiske kjerner. Den bruker kraften til Windows Admin Center for VM-administrasjon og kan koble til Azure via Azure Arc. 

Tatt i betraktning det bredere spekteret av kompatibilitets- og sammenkoblingsalternativer med andre viktige Microsoft-programmer, denne 2022 Microsoft Windows Server viser seg som et dyktig og allment verdig alternativ for bedrifter som trenger en løsning i dag. 

Få dette Microsoft Windows Server 2022 Standard-systemet til salgs for bare $40 (reg. $1069).& #xA0;