Best Buy falt M1 MacBook Air til $649, og du kan fortsatt ta disse besparelsene

0
16
M1 MacBook Air

M1-versjonen av Apples ultralette MacBook Air.

Apple/ZDNET

For første gang noensinne selger Walmart Apple bærbare datamaskiner direkte, og for å markere anledningen tilbyr han et utrolig salg på den nye M1 MacBook Air for kun $699 fra og med i dag. Best Buy motarbeidet raskt den nye prisen med en enda bedre kjøpskostnad på $649 for en MacBook M1 med åpen boks.  

Dette er 2020-versjonen av Apples enormt populære bærbare serier som er lettere enn luften, som fortsatt har en kraft i dag med god batterilevetid, lyssterk skjerm og 8 GB minne, alt i den ultraportable og lette designen som serien er kjent. for.

Vi anmeldte M1 MacBook Air tilbake i 2020, og så igjen i 2022, og konkluderte med at fan-favoritt bærbar PC fortsatt holder seg som en solid mobil arbeidsstasjon med en rekke nyttige funksjoner.

Anmeldelse: M1 Macbook Air

m1-macbook-air.jpg

M1 MacBook Air for $649 (spar $350 på Best Buy)

Se nå på Best Buy macbook-air-m1-screen.jpg

M1 MacBook Air for $699 (spar $300 på Walmart)

$699 hos Walmart

Utstyrt med Thunderbolt 3 og USB 4, har den bærbare datamaskinen en stor styreflate, 13,3-tommers Retina-skjerm og 8-kjerners CPU som er kompatibel med en rekke ofte brukte arbeidsplassapper, inkludert Adobe Creative Cloud, Google Drive og Microsoft Office.

Til  $699 er dette den laveste prisen for M1-versjonen av MacBook Air som vi har sett. Så nå har du sjansen til å bruke disse besparelsene hvis du har sett på en MacBook Air, eller ønsker å kjøpe en ekstra, ultrabærbar bærbar datamaskin som supplement til en stasjonær eller mindre bærbar maskin.

Også: Fjorårets 15-tommers MacBook Air nådde akkurat en rekordlav pris, og jeg anbefaler den på det sterkeste

M1 MacBook Air ble først solgt for $999 da den ble utgitt, men Apple selger oppussede versjoner for $799, noe som gjør disse tilbudene enda bedre enn noe Apple tilbyr. 

M1 MacBook Air er tilgjengelig i tre forskjellige farger: gull, mellomgrå og sølv. Få tak i disse besparelsene mens du kan. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Walmarts nye partnerskap med Apple lar dem selge datamaskiner og bærbare datamaskiner direkte til kunder, en først for forhandleren. Som sådan er det ingen utløpsdato for M1 MacBook Air for $699, men de vil nesten helt sikkert ikke være på lager lenge til denne prisen. Tilsvarende har Best Buys pris på $649 potensial til å selge seg ut raskt også. 

Men, avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er opptatt av å finne, deling og oppdatering av de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.