Roborock S8 Pro Ultra er fortsatt til en all-time-lav pris under Amazons store vårsalg

0
16
ferie-plassholder-bilde Beth Mauder/ZDNET

Amazons store vårsalg skjer nå, og Roborock har satt ned prisen på sin nyeste og beste to-i-ett-robotstøvsuger og -mopp, Roborock S8 Pro Ultra, på både Amazon og Roborock-nettstedet. Noen ganger har vi sett Roborock senke prisen med $400, nærmere bestemt rundt Black Friday, men dette er den beste prisen hittil for Roborock S8 Pro Ultra. Hvis du har sett på en avansert maskin for å fjerne stresset med støvsuging og mopping, er det virkelig ikke noe bedre tidspunkt eller avtale. Men handle raskt — denne avtalen vil ikke holde seg.

Akkurat nå forblir den svarte versjonen av S8 Pro Ultra på lager på Amazon, og både de hvite og svarte iterasjonene er på lager hos Roborock'apos; sin nettside. 

Også: De beste Amazon Big Spring Sale-tilbudene du kan handle nå

S8 Pro Ultra er en selvrensende, selvtømmende, selvtørkende og selvpåfyllende maskin, noe som betyr at det er en helt håndfri rengjøringsopplevelse for deg. S8 Pro Ultra sørger for at gulvene mine ser fantastiske ut til tross for at jeg har en baby, to store hunder og en innekatt som stadig lager søl og kaster. Jeg har brukt over et halvt år med S8 Pro Ultra på å kjøre daglig gjennom hjemmet mitt, så når jeg forteller deg at jeg elsker det, mener jeg det.

Roborock S8 Pro Ultra (spar $600)

Roborock S8 Pro Ultra (spar $600)

Se nå på Roborock

Det er svært få robotstøvsugere som effektivt kan håndtere mengden hundehår som kommer inn i teppet mitt, og S8 Pro Ultra er en av dem. Med 6000 Pa sug kan du velge hvor mye sugekraft du trenger for hver jobb. Flisegulvet mitt trenger ikke maksimal kraft, men teppet mitt gjør det absolutt. Når du kobler all den kraften sammen med VibraRise 2.0 Mopping System, skinner flisgulvene mine på slutten av hver rengjøringsjobb.

Og du trenger ikke å bekymre deg for at tepper eller tepper blir våte. S8 Pro Ultra løfter moppehodet opp etter behov. DuoRoller Riser-børsten kan også løftes, noe som betyr at roboten er så effektiv som mulig når den reiser fra den ene enden av hjemmet til den andre for å fullføre en jobb. Dette er ikke en nødvendig funksjon, men en gjennomtenkt for å si det mildt.

Les anmeldelsen: Roborock S8 Pro Ultra: Denne 2-in -1 vakuum kan gjøre omtrent alt

Jeg elsker min Roborock S8 Pro Ultra, spesielt til denne prisen takket være denne avtalen. Den er avansert, dyktig, vedlikeholdsfattig og intelligent, som er en robotstøvsugeroppskrift for suksess. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Amazon'apos ;s store vårsalg er satt til å avsluttes 25. mars 2024. 

Men, avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele, og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.