Hvorfor jeg kjører med disse øreproppene på $80 i stedet for beinledningshodetelefoner

0
20
edifier-comfo-run5 Matthew Miller/ZDNET

ZDNETs viktige ting

The Edifier Comfo Run åpen- øresportshodetelefoner er tilgjengelig nå for $79,99. Headsettet gir 17 timers lytting, en sikker passform, en åpen øre-design for sikkerhet og IP55 støv-/vannbestandighet.
Spill av/pause-knappene kan være for små til å navigere for enkelte brukere.

Bone conduction headset tilbyr en måte å nyte musikk på samtidig som du opprettholder et høyt bevissthetsnivå for omgivelsene dine. Noen mennesker liker imidlertid ikke vibrasjonen forbundet med benledningsteknologien eller noen hodesett. lavere volum og bassnivåer. I det siste har vi sett flere hodetelefoner lanseres med en åpen øreformfaktor som ligner på benledningshodesett, men med tradisjonelle høyttalere rettet mot ørene dine.

Også: De beste sportsklokkene du kan kjøpe

Disse mer tradisjonelle hodesettene med åpent øre som ikke bruker beinledning, kan du finne for under $100 (eller til og med under $40). De siste par ukene har jeg trent med Edifier Comfo Run trådløse sportshodetelefoner som koster bare $80.

Se på Amazon

Jeg bruker fortsatt øreplugger som går inn i øregangene mine for aktive støykanselleringsopplevelser under flyreiser og når jeg vil fokusere mens jeg jobber på kontoret, men jeg løper og sykler bare med åpne øretelefoner. Benledningsteknologi plager meg ikke, men de fleste slike hodesett koster $150 til $250.

Også: Mine favoritt beinledningshodetelefoner for svømming har nettopp fått en stor lydoppgradering

Edifier Comfo Run er dekket av mykt silikonmateriale og et nakkebånd som ikke påfører noen betydelig kraft på nakken din. Headsettet passer komfortabelt over ørene og holder seg sikkert på plass mens du deltar i ulike treningsøkter. Jeg prøvde også Edifier Comfo Run med solbriller på og headsettet forble sikkert på plass. Headsettet er klassifisert for IP55 støv- og sprutmotstand, slik at du kan trene ute uten mye bekymring.

16,2 mm dynamiske drivere gir god lydytelse selv uten beinledningsteknologi. De store høyttalergrillene er rettet for å gi utmerket lydvolum, og med Edifier ConneX smarttelefon-appen kan du til og med slå på mer bass hvis det er din preferanse.

Smarttelefonappen kan også brukes til å starte skrittellerfunksjonaliteten, men siden den ikke kobles til Apple Health, Google Fit eller andre tjenester, fant jeg ut at denne muligheten var begrenset til de som bare vil bruke ConneX for skritttelling. Appen brukes også til å administrere eventuelle fastvareoppdateringer for headsettet.

edifier-comfo-run3 Matthew Miller/ZDNET

Denne formfaktoren har en stor fordel fremfor øreplugger: lengre batterilevetid. Edifier Comfo Run kan gi opptil 17 timers spilletid, noe som langt overgår noen batterilevetid for øreplugger på markedet. Den lader også ganske raskt med USB-kabelen og magnetkontakten. 15 minutters lading kan gi opptil fem timers avspilling.

Også: Disse hodetelefonene på $36 er mitt nye budsjettvalg når jeg trener

Fordi disse typene hodetelefoner er laget for trening, er telefonsamtaler generelt sett ikke et fokus, men de to mikrofonene og stråleformende algoritmer fungerte bra under testsamtalene mine. Du kan også bruke mikrofonene til å aktivere telefonen eller se stemmeassistenten, noe som kan være nyttig for å kontrollere den tilkoblede enheten mens du er på en løpetur, tur eller sykkeltur.

edifier-comfo-run2 Matthew Miller/ZDNET

Det er tre knapper på toppen av høyre side, plassert bak øret. Disse knappene styrer volum, strøm, telefonsamtaler og stemmeassistenten. Midtknappen er den primære kontrolleren med ett, to, tre og fem trykk, sammen med lange trykk og hold-handlinger, som kontrollerer ulike funksjoner. Det krever litt øvelse å lære alle funksjonene, så du bør sjekke ut brukerhåndboken for alle detaljene.

De siste årene har jeg trent med beinledningshodetelefoner, men disse nye rimelige åpne øre-alternativene er overbevisende til mindre enn halvparten av prisen. Edifier Comfo Run tilbyr alt jeg trenger i et hodesett, spesielt med lang batterilevetid og feilfri Bluetooth-ytelse.

ZDNETs kjøpsråd

Hodetelefoner kan være et dyrt tilbehør å legge til til treningssettet ditt, men Edifier tilbyr et overbevisende alternativ for $80. Hvis du er lei av å miste ørepluggene når du er aktiv, ønsker å være mer bevisst på omgivelsene dine, eller vil ha et par hodetelefoner som varer til alle treningsøktene dine i løpet av uken, kan det være lurt å vurdere Edifier Comfo Run . Jeg har ikke funnet noe som mangler og nyter sikkerheten til nakkebåndet med åpen øreform.