Adobe kunngjør generative AI-verktøy for å gjenoppfinne annonsekampanjer

0
18
Adobe-logo på Adobe Summit Sabrina Ortiz/ZDNET

Hvert år viser Adobe frem sine nyeste tilbud for profesjonelle på Adobe Summit. Ikke overraskende tok generativ kunstig intelligens i sentrum ved årets begivenhet og dominerte de nye produktkunngjøringene. 

Tirsdag avduket selskapet generative AI-verktøy som hjelper merkevarer og bedrifter med å skape og administrere eiendeler. Høydepunktet var enkelt lanseringen av GenStudio, en AI-first-applikasjon som sentraliserer alt innholdsbehovet ditt på ett sted. GenStudio-brukere kan lage innhold, få tilgang til merkevareelementer, se og spore kampanjer, måle kampanjeytelse og mer.

Også: Spare timer med arbeid med AI: Hvordan ChatGPT ble min virtuelle assistent for data project

AI er til stede i hele GenStudio for å hjelpe til med disse oppgavene. For å lette innholdsproduksjonen kan for eksempel merkevarer finne bilder og generere variasjoner ved å bruke Adobe Firefly, Adobes generative AI-pakke med verktøy.

adobe-genstudio-1 Adobe

Custom Models, et annet nytt tilbud som ble avduket på Adobe Summit, lar bedrifter trene og tilpasse modeller, inkludert finjustering av Adobe Firefly med merkevarens egne eiendeler for å sikre at alt generert innhold er på merkevaren.

&quot ;Generativ AI muliggjør et grunnleggende skifte i forholdet mellom merkevarer og deres kunder, og skaper et transformativt øyeblikk for bedriftsledere til å drive lønnsom vekst samtidig som de leverer nye digitale opplevelser," Anil Chakravarthy, Adobes president for Digital Experience Business, sa.

Også: 5 måter IT-sjefer kan håndtere virksomhetens etterspørsel etter generativ AI

Merkevarer kan også generere ulike variasjoner av markedsføringsmidler med trygghet om at det genererte innholdet er på merkevaren. Hvis det ikke er det, vil GenStudio varsle deg med forslag til hvordan du kan løse problemet.

Generativ AI kan til og med hjelpe merkevarer på analysenivå. GenStudio bruker en tilbakemeldingssløyfe for å forstå hvilke genererte eiendeler som presterte bra, med innsikt om attributtene. Adobe bruker deretter disse attributtene for å informere om generative AI-forespørsler videre.

Adobe avduket også en ny Adobe Experience Platform AI-assistent, som legger til en chatbot til Adobe Experience Platform som kan svare på tekniske spørsmål samt automatisere visse oppgaver. AI-assistenten drives av Large Language Models (LLMs) og Adobes produktkunnskap for å gi “unik innsikt basert på kundedata, kampanjer, målgrupper og forretningsmål” alt på en merkevaresikker måte og med personvern -første tankesett," sa selskapet.

Andre applikasjoner, inkludert Adobe Experience Manager (AEM) Sites, Adobes innholdsstyringssystem, fikk også en generativ AI-oppgradering. Med den nye funksjonen for generering av AEM Sites-varianter kan merkevarer ta et aktivum og generere forskjellige variasjoner for best å snakke til forskjellige målgrupper. For eksempel kan en merkevare ta en nettside og generere varianter der kopien er personlig tilpasset målgrupper, ifølge Adobe.

Også: AI endrer cybersikkerhet og bedrifter må våkne opp til trusselen< /strong>

Andre kunngjøringer inkluderte nye funksjoner i Adobe Journey Optimizer; Adobe Journey Optimizer B2B Edition, en ny bedriftsapplikasjon; og en ny enhetlig eksperimenteringsfunksjon i Adobe Experience Cloud. ZDNET er på stedet under arrangementet, så følg med for siste dekning av arrangementet.

Bekjentgjørelse: Kostnadene for Sabrina Ortiz' reise til Las Vegas for Adobe Summit ble dekket av Adobe, en vanlig bransjepraksis for langdistanseturer. Dommene og meningene til ZDNETs forfattere og redaktører er alltid uavhengige av selskapene vi dekker.