Alt du trenger for et smart kjæledyroppsett

0
10
three

Bonus: Mine tre katter nyter vårsolen. 

Kayla Solino /ZDNET

Med så mye fremskritt innen hverdagsteknologi, har vi nå verktøyene og produktene på fingertuppene våre for å hjelpe oss med å lage noen av de smarteste systemene vi har sett ennå — fra bilene våre til våre hjem. 

Og i et marked som er mettet med tonnevis av hjemmeteknologi, som Amazon Echo Show eller Googles Nest-system, kan alternativene virke uendelige for hjemmetilpasning. Hva mer er at du ikke lenger trenger å forlate den lodne vennen din utenfor smarthusplanene dine. 

Også: Hvordan gjøre din gamle Android-telefon om til et kjæledyr- eller sikkerhetskamera

Fra robotstøvsugere og mopper, til smarte kjæledyrkameraer og automatiske matere, er utvalget av innovative produkter tilgjengelig for kjæledyret ditt omfattende. Her på ZDNET elsker vi kjæledyrene våre som familie, og har eksperttestet massevis av kjæledyrsentrert teknologi som selvrensende bokser og mer. Her er vår one-stop guide for alt du trenger for å bygge et smart oppsett for kjæledyret ditt i hjemmet ditt, enten du har en hund, en katt eller til og med et eksotisk kjæledyr.

En robotstøvsuger/mopp

En robotstøvsuger er en game changer i de fleste husholdninger, men spesielt en med et kjæledyr (eller flere). Hvis du har en katt eller hund som røyter, vet du hvor mye kjæledyrhår som raskt kan samle seg på gulvene dine og hvor vanskelig det er å holde dem rene (dette er en sone uten å dømme, kjøkkengulvet mitt er strødd med kattehår). Robotstøvsugermarkedet har eksplodert de siste årene, og nå kan du til og med rydde opp gjørmete poteavtrykk med letthet takket være kombinasjonsrobotstøvsuger- og moppemodeller som gir doble rengjøringsmuligheter. 

Roomba j7+

En pålitelig robotstøvsuger for kjæledyrhår

Roomba j7+ støvsuger på flis. Beth Mauder/ZDNET

Roomba j7+ er en av ZDNETs Beth Mauders favorittrobotstøvsugere som kan brukes i hele huset, enten det er på tepper, fliser eller tepper, for etter noen innledende kjøringer kan j7+ kartlegge et hjems layout. “Noe av hvorfor den er så elsket i husstanden min, er fordi den kan håndtere alt kjæledyrhåret på gulvet mitt, enten det bare har gått en dag eller flere dager siden det sist kjørte”," Mauder sier. 

Anmeldelse: Roomba j7+ anmeldelse: A life-changing robots vacuum

hvordan? Fordi roboten tømmer seg selv så snart støvbeholderen er full i stedet for å vente til slutten av jobben, som andre robotstøvsugere. Hvis det er høysesong, sier Mauder at det er vanlig at j7+ tømmes fire eller fem ganger i løpet av en enkelt jobb, og aldri etterlater kjæledyrhår.

j7+ kommer også med P.O.O.P-garantien, et innovativt løfte fra produsenten om at robotstøvsugeren vil unngå kjæledyravfall i stedet for å lage tilfeldig utsmøring, eller at de erstatter roboten din uten ekstra kostnad. 

Se nå på AmazonView nå på Walmart View på AmazonView på Amazon

En Bluetooth-sporing eller GPS-tag

Vi har alle vært der — enten jaget den pelskledde vennen din nedover gaten eller febrilsk på jakt etter dem i hjemmene våre. Kjæledyr er morsomme på den måten, men takket være toppteknologi kan du lindre litt stress og bekymre deg mindre om kjæledyrets oppholdssted med en Bluetooth-tracker – spesielt hvis kjæledyret ditt ikke har en mikrobrikke. 

Petcube GPS Tracker

En GPS-tracker for ditt kjæledyrs halsbånd

Petcube GPS TrackerMaria Diaz/ZDNET

Petcube GPS-sporer er en lokaliseringsenhet som lar brukere holde oversikt over hundens plassering. Trackeren passer inn i et silikondeksel som går på halsbåndet til en hund, og enheten – som har et LED-lys og en pipetone som kan kontrolleres i Petcube-appen – er også vanntett. 

Denne GPS-sporeren tilbyr også aktivitetsovervåking, som sporer kjæledyrets forbrente kalorier, aktivitetstid og gått distanse, alt med historiske data. Da ZDNETs Maria Diaz testet Petcube-trackeren på sin egen pelskledde venn, elsket hun hvor innovativ den er.  

Også: Petcube er den mest avanserte GPS-hundesporeren jeg har testet 

"Jeg liker det faktum at jeg alltid kan se nøyaktig hvor hunden min er, og at jeg har ro i sinnet fra å spore skrittene hans med 'Lost Pet Mode', som er en høysensitiv sporingsmodus du kan aktivere når du tror du' har mistet hunden din," Diaz skrev i sin anmeldelse. 

Se nå på Amazon Se på Best BuyView på Amazon

En automatisk kjæledyrmater 

Enten du ikke alltid er hjemme for å mate kjæledyret ditt rett på prikken, du er borte for en kort stund, eller som meg, har du ett kjæledyr som ikke vet når de skal slutte å spise for sitt eget beste (min ene) cat er et sertifisert medlem av chunky cat club), en automatisk kjæledyrmater er en smart oppgradering som kan maksimere ditt smarte kjæledyroppsett og takle noen forskjellige problemer samtidig. 

Voluas Automatic Timed Feeder

En automatisk tørrfôrmater for katter eller hunder

voluas-cat-feeder

Du kan programmere Voluas kattemater til å dumpe uansett antall porsjoner du programmerer inn i retten fra én til fire ganger daglig. Den har også en LED-skjerm for å vise tiden og dine ønskede innstillinger. Godsakene fordeles i en bolle i rustfritt stål, og du kan koble enheten til en stikkontakt eller bruke tre D-celle-batterier for å kjøre den på et sted som ikke har strøm. 

Også: Denne automatiske materen er kattens beste venn

Den har også en annen praktisk funksjon: du kan spille inn stemmen din som ringer til kattungene dine for å være sikker på at de vet at godbitene har blitt servert. I tillegg rommer mat- (eller godbit)-beholderen i størrelsen 6L 25,2 kopper matbiter, så hvis du bruker den til en feriemater, bør den vare en stund.

Når ZDNETs Jack Wallen testet denne kjæledyrmateren i fjor, han sier at katten hans Oni ga den “to poter opp”.

Se nå på Amazon View på AmazonView på Amazon

Et kjæledyrkamera

Enten du ønsker å sjekke inn på kjæledyret ditt mens du er borte, holde et øye med kjæledyrets daglige aktiviteter, eller til og med ønsker å leke med kjæledyret ditt, er det nok av toppkameraer for kjæledyr på markedet som du kan legge til i oppsettet ditt. Noen av disse interaktive kjæledyrkameraene lar deg til og med kaste godbiter eller snakke med kjæledyret ditt mens du er borte.

Rocki Robot Interactive Pet Cam

Et interaktivt kjæledyrkamera

Rocki kjæledyr følgesvenn ved siden av en katt Beth Mauder/ZDNET

Rocki er et interaktivt kjæledyrkamera som har en laserpeker, fjærleketøy, kamera, og godbitdispenser. Du kan praktisk talt kontrollere den via gratisappen for å flytte den rundt i hjemmet og følge kjæledyret ditt, holde dem interessert og underholdt. Den beveger seg lett over forskjellige overflater, og håndterer overganger fra teppe til flis og flis-til-katt-skrapestang som et terrengkjøretøy.

 Omtale: Møt Rocki, robotens kjæledyrskamerat

Andre funksjoner inkluderer toveis lyd slik at kjæledyret ditt kan følge stemmen din, nattsynet og åtte timers kontinuerlig batterilevetid på en enkelt lading.

Da Mauder testet Rocki, elsket henne og katten hennes den. "Appen er enkel å bruke, roboten navigerer gjennom hele hjemmet mitt uten problemer, og vedleggene er morsomme og engasjerende for mine pelskledde venner," hun skrev.

Se nå på Rockirobot Se på AmazonView på Amazon

Du kan også trenge: 

Hør her, å være kjæledyrforelder er hardt arbeid, og alles smarte kjæledyroppsett kan se litt annerledes ut avhengig av dine pelskledde venner, livsstilen din og din og kjæledyrene dine' behov. Her er noen andre ting du kan trenge mens du bygger det smarte kjæledyroppsettet du drømmer om (vi har testet alle disse og vil anbefale dem også). 

Whisker Litter-Robot 4

Whisker Litter-Robot 4< /h4> Se nå på Litter-robot  Catalyst Dog Collar for AirTag

Catalyst Dog Collar for AirTag

Se nå på Catalyst Guliguli Hiibo Pet Robot

Guliguli Hiibo Pet Robot

$169,99 hos Amazon Eufy Security Indoor Motion-Tracking Cam S350

Eufy Security Indoor Motion-Tracking Cam S350

$109,99 hos Amazon Blink Outdoor 4 Floodlight Camera

Blink Outdoor 4 Floodlight Camera

$77,99 hos Amazon