De beste hodetelefontilbudene for mars 2024

0
8

Et par gode hodetelefoner er en game changer. Jeg kan ikke løpe, jobbe eller pendle uten dem. Hvis du tilbringer dagen på et travelt kontor, kan over-ear, støyreduserende hodetelefoner øke produktiviteten din med deres distraksjonsfrie lytting. Og hvis du elsker å trene, går et par gode ørepropper langt. 

Også: De beste øreproppene du kan kjøpe

Men vi vet at hodetelefoner, spesielt toppkvalitetsalternativer med høy etterspørsel som Apple AirPods eller Bose-modeller, kan være dyre. Hvis du leter etter en rabatt på hodetelefoner som vil vare i mange år framover, har vi funnet de beste tilbudene på markedet slik at du kan kjøpe et par solide, pålitelige hodetelefoner uten å tømme banken. 

Hva er den beste hodetelefontilbudet akkurat nå? 

Vår favoritt hodetelefonavtale akkurat nå er for Beats Studio Pro over-ear-hodetelefoner. De er for øyeblikket $150 i rabatt, tilbyr støyreduksjon og gjennomsiktighetsmoduser, pluss komfort hele dagen.  

De beste hodetelefontilbudene

Beats Studio Pro trådløse støyreduserende hodetelefoner

Spar $150

Beats Studio Pro-hodetelefoner i dyp brun mot et trebord Jada Jones/ZDNET

Nåværende pris: $200Originalpris: $350 strong>

En betydelig rabatt er tilgjengelig for et par Beats Studio Pro trådløse støyreduserende hodetelefoner hos Amazon.

Beats Studio Pro trådløse hodetelefoner er tilgjengelige i fire fargevalg, og tilbyr Active Noise Cancelling (ANC) og Transparency-moduser, tapsfri lyd, personlige lydprofiler, kontroller på enheten, kompatibilitet med iOS og Android og opptil 40 timers batterilevetid.

Amazon tilbyr $150 av den typiske listeprisen på $350.

Anmeldelse: Beats Studio Pro er så nærme å være drømmehodetelefonene mine

Se nå på Amazon

AirPods Pro (2. generasjon)

Spar $50

airpods-pro-2nd-gen Kayla Solino/ZDNET

Nåværende pris: $200Originalpris: $250

Vår favoritt AirPods, AirPods Pro, er til salgs for $50 mindre gjennom denne Walmart-avtalen. De tilbyr støyreduksjon og “rikere lyd”," ifølge Apple, gjennom H2-brikken – den mest oppdaterte Apple-brikken du kan få med Apples utvalg av hodetelefoner og ørepropper. 

Også: De beste AirPods du kan kjøpe

Se nå på Walmart

Apple AirPods (2. generasjon)

Spar $30

airpods-2nd-gen Jason Hiner/ZDNET

Gjeldende pris: USD 99Opprinnelig pris: USD 129

Selv om rabatten ikke er enorm, er en av favoritttilbudene våre for andregenerasjons Apple AirPods.

Tilgjengelig på Walmart, tilbyr Apples AirPod-serie – komplett med et lynladedeksel – brukere opptil fem timers batterilevetid på en enkelt lading. AirPods drives av Apples H1-brikke, og tilgang til Siri stemmeassistent er inkludert.

Se nå på Walmart

Bose QuietComfort Ultra-hodetelefoner

Bose QuietComfort Ultra i hvit røyk Jada Jones/ZDNET

Gjeldende pris: $379Opprinnelig pris: $429

Hvis du vil ha det beste paret med støyreduserende hodetelefoner, har vi funnet dem i Bose QuietComfort Ultra.  hodetelefonene leverer uovertruffen støyreduksjon for alle dine dype arbeidsbehov og er komfortable nok til å ha på seg hele dagen. “Gjennom min testing fant jeg ut at QuietComfort Ultras støyreduksjon gjør en god jobb med å dempe lavfrekvente lyder, for eksempel et kjørende kjøleskap, AC-enhet eller flymotor,”" ZDNET-hodetelefonekspert, Jada Jones, skriver i sin historie om de beste støyreduserende hodetelefonene. Få dem for $50 i rabatt med denne tidsbegrensede avtalen. 

Også: De beste støyreduserende hodetelefonene&#xA0 ;

Se nå på Amazon

Beats Studio Buds

Spar $50

En hånd som holder opp Beats Studio Buds Plus in Ivory Juni Wan/ZDNET

Nåværende pris: $100Originalpris: $150 sterk>

For et rimelige, stilige par ørepropper kan du spare $50 på et par Beats Studio Buds. Verizon tilbyr rabatt på ørepluggene, som er tilgjengelige i rødt, hvitt og svart, og gir ANC og opptil åtte timers lyttetid. 

Se nå på Walmart

Shokz OpenRun Pro

$40

Shokz OpenRun Pro Matthew Miller/ZDNET

Gjeldende pris: $140Opprinnelig pris: $180

Shokz OpenRun Pro-hodetelefonene er våre favoritter når det kommer til beinledningshodetelefoner. De er nummer én på vår beste liste for sin fantastiske lydkvalitet, lette passform og sjenerøse batterilevetid. Hvis du er en utendørs løper eller syklist, er beinledningshodetelefoner overlegne for bevisst lytting. ZDNET-bidragsyter Matthew Miller prøvde OpenRun Pro-hodesettet, og komplimenterte det “lette, komfortable og holdbare” design, og noterte hvor lite ubehag eller press han følte mens han hadde på seg og trente med headsettet. Få dem for $40 i rabatt hos Walmart akkurat nå. 

Også: De beste beinledningshodetelefonene 

Se nå på Walmart

Sennheiser Momentum 3 ørepropper

Spar $92

Sennheiser Momentum trådløse 3 ørepropperSennheiser/ZDNET

Nåværende pris: $188Original pris: $280

Et annet par ørepropper som er verdt å vurdere er Sennheiser Momentum 3-øreproppene. Tilgjengelig hos Amazon kan du spare $92 på den typiske veiledende prisen på disse trådløse øreproppene, som gir høykvalitetslyd, over en dags batterilevetid på en enkelt lading, og ANC – alt pakket inn i et stilig, kompakt etui.< /p> Se nå på Amazon

Flere hodetelefontilbud

Skullcandy Hesh on-ear trådløse hodetelefoner for $95 (spar $40)

Skullcandy Hesh på -trådløse øretelefoner for $95 (spar $40)

$95 hos Walmart Soundcore Anker Life Q20-hodetelefoner for $40 (spar $20) )

Soundcore Anker Life Q20-hodetelefoner for $40 (spar $20)

$40 hos Amazon Sennheiser Momentum 4 trådløse hodetelefoner for $297 (spar $83)

Sennheiser Momentum 4 trådløse hodetelefoner for $297 (spar $83)

$297 hos Amazon Sony WH-1000XM5 trådløse hodetelefoner for $330 (spar $70)

Sony WH-1000XM5 trådløse hodetelefoner for $330 (spar $70)

$330 hos Sony Beats Solo3 trådløse hodetelefoner for $115 (spar $85)

Beats Solo3 Wireless Hodetelefoner for $115 (spar $85)

$115 hos Amazon Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro trådløse ørepropper for $180 (spar $20)

Beats av Dr. Dre Powerbeats Pro trådløse ørepropper for $180 (spar $20)

$180 på Best Buy Beats Flex trådløse ørepropper for $40 (spar $30)

Beats Flex trådløse ørepropper for $40 (spar $30)

$40 hos Amazon Sony MDREX15LP In-Ear-hodetelefoner for $7 (spar $8)

Sony MDREX15LP In-Ear-hodetelefoner for $7 (spar $8)

$7 hos Amazon

Hvordan valgte vi disse hodetelefontilbudene?

Vi gikk på jakt etter disse tilbudene som om vi handlet for oss selv. Ved å bruke rabattkoder og utvidelser, samt se gjennom forhandlere' nettsteder, var dette de beste hodetelefontilbudene vi kunne finne for produkter hele ZDNET-teamet ville like. 

Vi fokuserte på:

Pris: Naturligvis, vi ønsket å sikre at hvert produkt er et godt tilbud, uansett budsjett.Sjeldenhet av salg: Noen produkter – for eksempel Apple-enheter – er sjelden på salg. Selv om rabattene ofte er små, bør de fremheves når de dukker opp.Funksjoner: Vi inkluderte hodetelefoner med en rekke funksjoner, inkludert aktiv støyreduksjon, støtte for stemmeassistent og forskjellige lydinnstillinger. Type: Vi ønsket å inkludere en rekke hodetelefoner som passer for ulike behov. Det kan for eksempel hende du vil ha et par robuste over-ear-hodetelefoner som passer for jobben, eller du foretrekker kanskje øreplugger for trening og den daglige pendlingen. 

Hva er bedre – over-ear- eller in-ear-hodetelefoner?

Hvis du fortsatt velger mellom over-ear og in-ear-hodetelefoner, bør du vurdere hvordan du planlegger å bruke dem. Hvis du for eksempel vil bruke hodetelefonene under trening, kan øreplugger passe deg bedre. Men hvis du ønsker å bruke dem for å blokkere støyende miljøer – for eksempel på kaffebarer eller på reise – eller du trenger dem for å ta imot jobbsamtaler, er den forbedrede støyisolasjonen fra over-ear-produkter det beste alternativet.< /p>

Høres dyre hodetelefoner bedre ut?

Dette avhenger helt av produsenten. Du bør forvente å betale mer hvis hodetelefoner inkluderer dedikerte prosessorer, aktiv støyreduksjon, Bluetooth, trådløse teknologier, håndfri samtale og andre nyttige funksjoner. Dessuten spiller stilen inn: hodetelefoner med metallbånd og skinnkopper vil få en høyere pris enn plast. 

Hvem lager de beste budsjetthodetelefonene?

Mange hodetelefonprodusenter i dag forsøker å utvikle områder for alle slags budsjetter. Selv om du neppe finner hodetelefoner laget av slike som Bose, Apple eller Sennheiser for mindre enn hundre dollar, bør du vurdere Sony, Jabra, Skullcandy og JBL.

Hva er de beste tilbudene akkurat nå?

ZDNET-eksperter deler ut de siste og beste tilbudene for deg nedenfor.

Beste tilbud fra forhandler

De beste Amazon-tilbudeneDe beste Apple-tilbudeneDe beste AT&T-tilbudene
De beste Verizon-tilbudene

De beste tilbudene etter kategori

De beste VPN-tilbudeneDe beste tilbudene for bærbare datamaskinerDe beste robotstøvsugertilbudeneDe beste telefontilbudeneDe beste iPhone-tilbudeneDe beste TV-tilbudeneDe beste tilbudene under $30