Oppgrader din Mac med denne livstidslisensen rabattert til $30

0
20
macpilot

En livstids MacPilot-lisens er $30 til og med 2. april.

StackSocial/ZDNET

Så mange av oss setter oss ned hver eneste dag og går på jobb på en Mac-datamaskin. En liten prosentandel av denne befolkningen drar nytte av alle verktøyene og funksjonene som er innebygd i disse tette delene av datateknologi. For å forbedre den daglige interaksjonen og arbeidsflyten på Mac-en, bør du vurdere å kjøpe en MacPilot-lisens, som hjelper deg å låse opp over 1200 nyttige funksjoner på datamaskinen. 

Til og med 2. april kan du spare på en MacPilot livstidslisens og få den for bare $30 (reg. $99). Funksjonene som MacPilot hjelper deg med å låse opp, er utformet for å hjelpe deg med å finpusse datamaskinen slik at den passer din smak på omtrent alle områder, og deretter forhåpentligvis forbedre din pågående opplevelse med den. 

For eksempel, med MacPilot, du kan tilpasse dokken på startskjermen din ved å legge til smarte stabler, menyer og mellomrom for å legge til mulighetene for hvilke programmer du kan få tilgang til med et lett-å-finne klikk.

MacPilot Lifetime License

MacPilot Lifetime License

$30 på StackSocial

MacPilot hjelper også brukere får tilgang til avansert systeminformasjon, den kan optimere og reparere et system ved å kjøre vanlige vedlikeholdsskript, og den kan vise brukerne en fullstendig liste over feilkoder, nøkkelkombinasjoner og nettverksporter. 

Inntil 2. april kl. 23:59 Pacific, kan du spare på en MacPilot livstidslisens og få den for bare $30 (reg. $99).