Apple vil at du skal vite hva du går glipp av ved ikke å oppgradere til en iPhone 15

0
8
Apple&apos ;s nye side lar deg sammenligne iPhone 15 med 11- og 12-modellene Apple

Apple har laget en ny sammenligningsside designet for å lokke iPhone-eiere til å oppgradere til den nyeste modellen. Siden Hvorfor oppgradere, som ble lansert tidligere denne uken, lar deg sammenligne nøkkelfunksjonene til en iPhone 15 med de fra en iPhone 11 eller en iPhone 12. Nettsiden inneholder ikke en iPhone 13 eller en iPhone 14, delvis informativ, men for det meste salgsfremmende , som tydelig viser hvilke brukere Apple retter seg mot her.

Når du surfer til nettsiden, blir du bedt om å velge en eldre iPhone-modell fra menyen til venstre. Du kan velge en iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max. Menyen til høyre begrenser valgene dine til en iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro eller iPhone 15 Pro Max. Jepp, hele poenget med denne nettsiden er å oppmuntre deg til å kjøpe fra den nyeste iPhone-serien.

Også: De beste iPhone-modellene du kan kjøpe akkurat nå (inkludert iPhone 15)

Avhengig av modellene du velger, deler nettsiden seg inn i en sammenligning av nøkkelfunksjoner mellom de to telefonene du valgte . Apple sørger for å presentere de viktigste salgsargumentene. Fra og med kameraet kan siden skryte av iPhone 15s bedre kameraoppløsning, kraftigere teleobjektiv, actionmodus, kinomodus, 4K-video og mer lagringsplass for alle bildene og videoene dine.

Nettsiden fortsetter å markedsføre iPhone 15s kraftigere Bionic-brikke, lengre batterilevetid og Dynamic Island. Når det gjelder finalen, forteller Apple deg hvor og hvordan du kan oppgradere fra din eldre iPhone til den nyeste, og beskriver innbytteprogrammet, den rentefrie månedlige avdragsavtalen, operatørtilbudene og handleopplevelsen med en spesialist.

Nettsiden fungerer som et nyttig hjelpemiddel for alle som tenker på å oppgradere til en nyere iPhone. Og jeg kan ikke utsette Apple for markedsføringstaktikkene deres. Med smarttelefonmarkedet mettet, kjøper færre nye brukere smarttelefoner for første gang. Det betyr at selskaper som Apple må lokke folk med eldre telefonmodeller til å oppgradere.

Allikevel skulle jeg ønske at nettsiden inkluderte iPhone 13 og iPhone 14-serien for en fullstendig sammenligning (som selvfølgelig ville bety en liste færre grunner til å oppgradere til en iPhone 15). Det er heller ingen måte å sammenligne modeller innenfor iPhone 15-serien, for eksempel en iPhone 15 med en iPhone 15 Pro.

Også: iPhone 15 Pro vs. iPhone 14 Pro: Hvilken modell bør du oppgradere til?

For det kan du bruke Apples standard iPhone sammenligningsside, som faktisk er mer nyttig enn den nye nettsiden. Her kan du sammenligne tre forskjellige modeller fra en hvilken som helst serie, inkludert iPhone 15, 14, 13, 12, 11, X, 8, 7, 6 og SE.

For å få en mer omfattende (og mer objektiv) sammenligning av forskjellige iPhones, sjekk ut følgende ZDNET-historier: iPhone 15 vs. Plus vs. Pro vs. Pro Max, iPhone 15 Pro vs. iPhone 14 Pro, og  xA0;iPhone 15 Pro vs iPhone 13 Pro.