Dette er det beste bildiagnoseverktøyet jeg noen gang har brukt, og det koster bare $60 akkurat nå

0
11
Topdon TopScan Bluetooth OBD-skanner høyde =

Topdon TopScan Bluetooth OBD bilskanner' xA0;

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Topdon TopScan Bluetooth OBD bilskanner er normalt priset til $80, men nå kan du få den for $60 med Amazons kupong. Pakket med funksjoner som du forventer av et avansert profesjonelt skanningsverktøy og gir muligheten til å utføre noen dypdykk diagnostikk.
Programvare kan være vanskelig å bruke, og noen funksjoner krever avansert kunnskap for å få fullt utbytte.

Få ting er mer irriterende enn den fryktede "sjekkmotoren" lys som plutselig dukker opp på bilens dashbord. Det er en av de tingene som betyr en tur til en mekaniker, å være uten bilen i en periode og store regninger.

Dessuten: De beste dash-kameraene i 2024

Hvis du i det hele tatt er teknisk og gjør-det-selv-sinnet, er det kanskje ikke utenfor ferdighetene dine å takle bilreparasjoner. Her er problemet: Biler er kompliserte ting, og krever datamaskiner for å utføre diagnostikk og reparasjoner. Uten en av disse "bildatamaskinene" du kommer ikke langt.

Vel, dette er kraften som Topdon TopScan Bluetooth OBD-bilskanneren gir deg. 

Se på Amazon

Topdon TopScan-funksjonene

Full systemdiagnostikk Mulighet til å lese/slette feilkoder, få tilgang til ECU (motorkontrollenhet) informasjon, lese kjøretøyets VIN, se sanntidsdata og kjøre aktive tester. #xA0;tilbakestilling, tilbakestilling av styrevinkel, regenerering av DPF (dieselpartikkelfilter), ABS (antiblokkeringssystem) blødning, tilbakestilling av BMS (batteristyringssystem) og tilbakestilling av kollisjonsputer. Toveis skanneverktøy lar deg sende kommandoer fra smarttelefonen din direkte til kjøretøyets ECU for aktive test- og kontrollfunksjoner som dashbord, vinduer, dører, soltak, lys osv. Støtter 70+ forskjellige kjøretøymerker på tvers av amerikanske, asiatiske og europeiske markeder
Fungerer med iOS og AndroidEtter at første året med gratis oppdateringer, er abonnementsavgiften for det andre året $49,99/år for alle aktuelle kjøretøymodeller og alle funksjoner 

Topdon TopScan koblet til et kjøretøys OBD (diagnostikk ombord) port.

Topdon TopScan koblet til et kjøretøy. ;s OBD (on-board diagnostics) port.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Hvis du har brukt de billige OBD-skanneverktøyene tidligere, så forbered deg på å bli imponert over hva TopScan kan gjøre. Selv om det er enkelt å finne et billig og muntert skanneverktøy for å lese og tømme koder, og noen som vil håndtere mer avanserte oppgaver, er TopScan best for dem alle, slik at du kan utføre seriøst avanserte diagnostikk- og reparasjonsoppgaver, for eksempel injektorkoding, initialisering av soltak, dørlåstester og dashborddiagnostikk.

Også: Kjører du fort eller bremser hardt? Din tilkoblede bil kan fortelle forsikringsselskapet ditt

Koble verktøyet til kjøretøyets OBD-port — å finne dette kan til tider være litt av en utfordring, og et internettsøk er ofte nødvendig — fyr opp appen, og så er du i gang!

Identifisering av kjøretøyet... dette kan være gjøres automatisk for mange kjøretøy.

Identifiserer kjøretøyet… dette kan gjøres automatisk for mange kjøretøy.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Et utvalg av dataene Topdon TopScan gir du får tilgang til.

Et utvalg av dataene Topdon TopScan gir deg tilgang til.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Og hvis alt dette høres komplisert ut, frykt ikke, for du får tilgang til Topdons reparasjonsdatabibliotek. Dette er en omfattende kunnskapsbase og et fantastisk verktøy for de som ønsker å spare penger og løse mindre kjøretøyproblemer. 

ZDNETs kjøpsråd

Topdon TopScan er den beste smarttelefonen- basert OBD bildiagnoseverktøy jeg noen gang har brukt. Overfloden av funksjoner den gir tilgang til er fantastisk – og alt for under $80. Og akkurat nå kan du kjøpe dette for $60 på Amazon.

En utrolig verdi!

Som med de fleste ting, kommer det med en læringskurve å bruke noe slikt, fordi ingenting kan forvandle deg til en mekaniker over natten, men med dette verktøyet i verktøykassen din vil du kunne takle noen alvorlige bilfeilsøkingsjobber.