Microsoft avduker syv nye AI-funksjoner for å øke nivåene dine på møtene

0
19
Microsoft Teams og Copilot Microsoft

Kommunikasjon på arbeidsplassen, som f.eks. meldinger og videosamtaler, er avgjørende for en profesjonell hverdag, men tar også tid. For å effektivisere samarbeidet på arbeidsplassen oppgraderer Microsoft sin Copilot in Teams-opplevelse. 

På tirsdag kunngjorde Microsoft at det forbedrer Copilot in Teams-opplevelsen med nye funksjoner for kunstig intelligens (AI) tilgjengelig for brukere i løpet av de kommende månedene. Funksjonene søker å forbedre nettbaserte og hybride interaksjoner. 

Også: Adobe kunngjør generative AI-verktøy for å gjenoppfinne annonsekampanjer

Fra og med mai vil Copilot-møter gi brukerne mer omfattende møteinnsikt basert på tilbakemeldinger fra kunder. For eksempel vil Copilot i møter gi brukerne innsikt og informasjon fra chatten i tillegg til en møteutskrift.

Fra og med april kan brukere bruke Copilot i Teams chat-skrivingsboksen for å be Copilot om å justere meldingen og gi en ny, omskrevet versjon av teksten som bedre formidler det de prøver å si. Demoen, som vist nedenfor, viser en bruker som ber Copilot om å “legge til en vits om webdesign” til en forhåndsskrevet melding, og klikk på Erstatt-knappen for å bruke den nylig genererte teksten i stedet. 

Microsoft

Microsoft sier også at brukere vil "snart"e; være i stand til å generere en helt ny melding i Teams-chatten med en kort melding, slik at brukerne slipper å bruke tid på å lage en melding. I juni kan brukere bruke Intelligent Call Recap for å få AI-drevet innsikt i VoIP- og offentlige telefonnettverksamtaler i Teams.

Også: Apple bekrefter WWDC 2024 for 10. juni – vil AI stjele showet?

For å forbedre hybridarbeidsopplevelser gjør Microsoft automatisk kamerabytte for IntelliFrame tilgjengelig senere i år. Funksjonen vil bruke AI for å bestemme den beste utsikten for hver person i et møterom. 

Funksjonen vil sammenligne flere videotjenester, for eksempel et bærbart kamera versus et romkamera, og velge kameraet som gir eksterne deltakere den beste utsikten. IntelliFrame vil velge et annet kamera hvis visningen blir hindret og gi eksterne deltakere en bedre sikt. 

Microsoft fornyer også lyden for en bedre hybridopplevelse, med nye funksjoner som kommer til brukere i april 2024.  

Også: Microsofts Copilot kan være et nyttig AI-verktøy, men det prøver å selge deg ting også

Med stemmeisolering , generelt tilgjengelig i april, vil en AI-basert støydempingsfunksjon isolere stemmen din og eliminere bakgrunnslyder, inkludert andres stemmer, når du blir med i en samtale på et støyende sted.

Høyttalergjenkjenning, i offentlig forhåndsvisning i april 2024, vil forbedre transkripsjonsnøyaktigheten og Copilot-innsikt for enhver mikrofon. 

Microsoft kunngjorde også nye ikke-AI-relaterte funksjoner, for eksempel Windows Autopilot for Teams Rooms, som hjelper IT administratorer distribuerer Teams-rom på mye kortere tid, delt visningsmodus, som ble gjort allment tilgjengelig, støtte for intelligente høyttalere i ta med-din-egen-enhet-rom og mer.