Adobe deler sniktitt på hvordan deres fremtidige generative AI-produkter kan se ut

0
23
Sniker på Adobe Summit Sabrina Ortiz/ZDNET

På Adobe Summit denne uken holdt selskapet sin årlige Sneaks-sesjon, hvor selskapet gir publikum en sniktitt på sine siste eksperimenter. Årets Sneaks handlet naturlig nok om  generativ AI.

Sneaks kommer direkte fra Adobe-ansatte. Mange av dem ender senere opp med å bli Adobe-produkter og funksjoner. Alle sju av årets Sneaks bruker generativ AI for å optimalisere Customer Experience Management (CXM) og hjelpe team med å bli mer effektive og produktive.

Også: Dette nye AI-verktøyet fra Adobe gjør det mulig å generere bildene du trenger enda enklere

Sniken som skilte seg mest ut for meg var Project Brand Slam, som utnytter AI for å sikre at alt merkevaremateriale i markedsføringskampanjer, inkludert logoer, bilder, tekst og formatering, overholder merkevarens nyeste retningslinjer.< /p>

Hvis noen av eiendelene bryter en merkevares retningslinjer, kan Project Brand Slam automatisk korrigere bruddene, noe som sparer tid for alle i teamet, fra designere til tekstforfattere.

I demoen analyserte Project Brand Slam et stykke innhold og scoret dets forskjellige komponenter, inkludert logo, farger, tonefall, typografi, bilder og layout, basert på hvor godt hver av dem fulgte merkevaren.

< p>Siden logoen i eksemplet ble plassert i midten av dokumentets overskrift, fikk den 70 %, som vist på bildet nedenfor.

project-brand-slam-on-brand-analysis-screenshot .png Sabrina Ortiz/ZDNET

Project Brand Slam ga to forslag for å fikse problemet. Alt brukeren trengte å gjøre var å velge en og klikke på "bruk" forlater modellen for å gjøre endringene.  

En annen snike som skilte seg ut for meg var Project Infograph, som bruker AI til å generere infografikk. I stedet for å måtte finne en måte å formidle data til overbevisende visuelle elementer, lar Project Infograph brukeren utnytte AI og Adobe Firefly for å få designelementanbefalinger. Brukeren legger til et datasett og korte tekstbeskrivelser av de viktigste meldingene de vil at teksten skal formidle, og Project Infograph returnerer med fargepaletter, grafikk, diagrammer og mer, som vist nedenfor.

Project Get Personal var også bemerkelsesverdig gitt hvor mye det forenkler for markedsførere prosessen med å lage hyper-personlig tilpasset innhold for forskjellige målgrupper. Som vist i demoen nedenfor, lar Project Get Personal markedsførere utnytte AI for å lage varianter av bilder og levere dem i stor skala. 

Dessuten: Adobe kunngjør generative AI-verktøy for å gjenoppfinne annonsekampanjer

De andre Sneaks inkluderte Project Perfect Plays, som bruker AI for å akselerere å lage markedsføringsbøker; Project Ready Click Go, som bruker AI for å la merkevarer generere en full digital opplevelse i Adobe Experience Cloud på bare minutter; Project Promo Mojo, en markedsplass som matcher markedsførere med influenserinnhold som er klart til bruk; og Project Mighty Micro, som hjelper B2B-markedsførings- og salgsteam med å bruke generativ AI til å bygge personlige mikronettsteder for individuelle kjøpsgrupper.

Hvis du er spesielt glad i en funksjon, oppfordrer selskapet deg til å dele dine favoritt-Sneaks på sosiale medier, som forhåpentligvis motiverer Adobe til å legge til funksjonen i produktveikartet. 

Offentliggjøring: Kostnaden for Sabrina Ortiz' reise til Las Vegas for Adobe Summit var dekket av Adobe, en vanlig bransjepraksis for langdistanseturer. Dommene og meningene til ZDNETs forfattere og redaktører er alltid uavhengige av selskapene vi dekker.