De beste iPad-tastaturdekslene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
27

iPads har vist seg å fungere som dyktige underholdningsnettbrett, e-lesere og til og med erstatningsbærbare datamaskiner siden starten i 2010. Uansett hvordan du bruker iPad, er det å beskytte investeringen din og få mest mulig ut av kjøpet. nøkkel. Og omtrent som det allsidige utvalget til en iPad – tastaturdeksler tilbyr en alt-i-ett-løsning for maksimal beskyttelse og funksjonalitet. 

Også: De beste iPadene fra 2024: Ekspert testet

Hva er det beste iPad-tastaturdekselet akkurat nå? 

Basert på våre eksperttester, anmeldelser og omfattende forskning, har vi rundet opp de beste iPad-tastaturdekslene du kan kjøpe. Vårt valg for det beste iPad-tastaturdekselet er Logitechs Combo Touch-tastaturdeksel for funksjonalitet og rimelig pris. Ta en titt på de andre anbefalte valgene våre og se hvordan vårt beste valg er sammenlignet med andre velprøvde alternativer. 

Også: De beste iPad-skjermbeskytterne du kan kjøpe

De beste iPad-tastaturdekslene fra 2024

Logitech Combo Touch

Beste iPad-tastaturdeksel generelt

Logitech Combo Touch-tastatur med Logitech Crayon og Pixel 7 ved siden av.June Wan/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Avtakbart tastatur Styreflate Stylus-lagring Bakgrunnsbelyste taster Rimeligere enn Apples Magic Keyboard Folio < strong class="c-prosCons_title u-text-lowercase g-outer-spacing-bottom-xsmall u-block">Cons Litt tung Fortsatt kostbar Begrensede fargealternativer Flere detaljer

Logitech Combo Touch< /strong> spesifikasjoner: Dimensjoner: 0,89 x 7,68 x 10,12 tommer (per 10,2 tommers skjerm) | Tilkobling: iPad 7., 8., 9., 10. generasjon (10,2 tommer, 10,9 tommer) ) | 4 moduser (type, visning, skisse, les) | Avtakbart tastatur | Bakgrunnsbelyste taster | Stylus oppbevaring | Full rad med snarveistaster for iPad OS | 1 års begrenset garanti | To visningsvinkler

Logitech Combo Touch er vårt valg for det beste iPad-tastaturdekselet, takket være toppfunksjonene og rimeligere pris. Combo touch er fullpakket med funksjoner takket være et avtakbart tastatur, bakgrunnsbelyste taster, innebygd stylus-lagring, iPad OS-snarveistaster og mer. Den tilbyr fire bruksmåter: skriv, vis, skisser og les, for å passe seg selv for alle dine iPad-aktiviteter. 

Anmeldelse: Min favoritt iPad-tastatur og -penn er ikke laget av Apple

Da ZDNETs senioranmeldelserredaktør Kerry Wan testet Combo Touch og Logitech Crayon Stylus med iPad 10th Gen tilbake i 2022, roste han den for dens evne til å “flekse på Magic Keyboard [Folio]”." 

"Logitechs Combo Touch-deksel og Crayon-penn for iPad er billigere og praktisk talt bedre enn Apples eget tilbehør. [De] er ikke perfekte, men de gir en mer funksjonsrik opplevelse enn Apples førstepartstilbehør til en brøkdel av prisen. Det er ikke en bank på Apples eget iPad-tastatur og pekepenn på noen måte; de to er like verdt din vurdering," Wan skrev i sin anmeldelse. 

Nåværende kunder på Logitech-nettstedet sa at de likte de beste funksjonene, den generelle verdien og prisen på Combo Touch-dekselet, som har over 100 5/5-stjerners anmeldelser. En kunde, som Wan, sa til og med at den slo Apples eget Magic Keyboard. "Dette produktet er akkurat det jeg håpet Apple skulle tilby. Og det var til en brøkdel av prisen," de skrev. 

Se nå på AmazonSe nå hos Logitech flere kjøpsvalg

Apple Magic Keyboard Folio

Best designet av Apple iPad-tastaturdeksel

Apple iPad Magic Keyboard med Apple Pencil og iPhone juni Wan/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsStyreflate Designet av Apple for Apple Avtakbart tastatur Justerbart stativ Ulemper Uber kostbar sammenlignet med andre alternativer Ingen bakgrunnsbelysning taster Ikke kompatible med eldre iPad-modeller Begrensede fargealternativer Flere detaljer

Apple Magic Keyboard Folio spesifikasjoner: Dimensjoner: 11,69 x 5,04 x 0,76 tommer |&# xA0;Tilkobling: iPad 10. generasjon (10,9 tommer) | Styreflate | Avtakbart tastatur | Justerbart stativ | Beskyttende bakpanel | 14-tasters funksjonsrad | 1 års begrenset garanti 

Magic Keyboard Folio er Apples flaggskip tastaturdeksel for den nyeste basemodellen iPad, 10. generasjon. Designet spesielt for iPad, har den en innebygd styreflate, en 14-tasters funksjonsrad, et justerbart stativ og avtakbart tastatur , og en allsidig todelt design. Det er det mest åpenbare valget på markedet hvis du leter etter et tastaturdeksel til din iPad, og i likhet med mange Apple-produkter, mener vårt team av eksperter at det er ganske opp til snus. Men det er dyrt, og koster over $200. 

Også: Min favoritt iPad-tastatur er ikke laget av Apple

ZDNETs Kerry Wan har gått hands-on med Apples Magic Folio og Logitech Combo Touch (vårt toppvalg), og selv om han innrømmer at denne Apple Magic Folioen er bra, sier han at den har blitt overgått når det gjelder funksjon. og verdi. 

“Combo Touch-tastaturdekselet og Apples egen Magic Keyboard Folio deler mange likheter, som deres todelte design … Men Logitech tok noen ekstra designvalg som jeg er en stor fan av”," skrev han i sin anmeldelse fra 2022. 

Nåværende Magic Folio-brukere på Best Buy sa at de likte verdien, kvaliteten og brukervennligheten til tastaturet, som har en rangering på 4,6/5 stjerner på nettet. Mange brukere sa at det var verdt den høye prislappen, men andre sa at kostnadene var litt høye, med tanke på mangel på funksjoner som bakgrunnsbelyste taster. 

Se nå på AppleView nå på Best BuySe nå på Amazon mer kjøpsalternativer

Zagg Pro Keys with Trackpad

Beste budsjett-iPad-tastaturdeksel for iPad 10,2-tommers

Zagg Pro Keys Zagg/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Styreflate Multi-paring-funksjoner Avtakbart tastatur Bakgrunnsbelyste taster 6,6 fot fallbeskyttelse Rimeligere Cons Nei 10,9-tommers modell Begrensede fargealternativer Flere detaljer

Zagg Pro Keys med Styreflate spesifikasjoner: Dimensjoner: 11,5 x 8,5 x 1,5 tommer | Tilkobling: iPad 7., 8., 9. (10,2 tommer) | Styreflate | Avtakbart tastatur | Justerbart stativ | Stylusholder | 6,6 fot fallbeskyttelse | Multi-paring evner | Bakgrunnsbelyste taster i syv farger | Gummikanter, knappedeksler og hjørnestøtfangere | Batterilevetid opptil 1 år før opplading | 1 års begrenset garanti 

Zagg Pro Keys med styreflate har mange av de samme egenskapene som dyrere alternativer på denne listen, til en rimeligere pris. Pro Keys-dekselet har et avtakbart tastatur og etui, nøkler i laptopstil, et justerbart stativ, en pekepennholder og multi-paringsmuligheter. Den er også ekstra slitesterk, laget av polykarbonat med forsterkede gummikomponenter og 6,6 fot fallbeskyttelse. 

Med bakgrunnsbelyste taster i syv farger kan du enkelt tilpasse skrivingen og arbeide under dårlige lysforhold, og veksle mellom to enheter samtidig takket være multi-paring. Zagg sier at Pro Keys-batteriet vil vare i opptil ett år med skriving før det må lades opp, og at tastaturet automatisk slås av når det foldes bakover mot nettbrettet for å bevare batterilevetiden.

Nåværende brukere er på. Zagg-nettstedet sa at de likte den generelle verdien, funksjonene og designet til Pro Keys med styreflate-deksel. Mange sa at det fungerer akkurat som et bærbart tastatur og øker nivåene deres iPad. Noen kunder sa at de ønsket at flere instruksjoner for best mulig bruk var inkludert. 

Se nå på Zagg

ESR Rebound Magnetic Keyboard Case

Beste budsjett-iPad-tastaturdeksel for iPad 10,9-tommer

esr-rebound-ipad-keyboard-case Esr/ZDNET Fordeler & Ulemper ProsRimeligere styreflate Langvarig batteri Elegant design Stylusholder Ekte bærbar følelse Cons No 10,2-tommers modell Ingen justerbar vinkel Ingen bakgrunnsbelyste taster Begrensede fargealternativer Flere detaljer

ESR Rebound Magnetic Keyboard spesifikasjoner: Dimensjoner: 10 x 6,7 x 0,5 tommer  | Tilkobling: iPad 10. generasjon (10,9 tommer) | Styreflate | Langvarig batteri | Beskyttelse foran og bak | Sikker magnetlås | Flytende stativ med vinklet visning | Laptop-stil nøkler | Stylusholder | Viser tastaturprosent belastet 

ESR Rebound Magnetic Keyboard er et annet rimelig iPad-tastaturdekselalternativ, mye nærmere priset $100 enn andre alternativer på denne listen. Den har lignende toppspesifikasjoner som en styreflate, langvarig batteri, et flytende, vinklet stativ for visning, taster i laptop-stil, en pekepennholder og beskyttelse foran og bak. 

Med et elegant, bærbart design kan ESR Rebound forvandle enhver plass til en arbeidsstasjon, perfekt for studenter, brukere på farten eller hybridarbeidere. Rebound-dekselet er også tilgjengelig i hvitt eller svart. 

Nåværende ESR-kunder sa at de likte den generelle verdien, det responsive tastaturet, den lette følelsen og den sterke magnetiske tilkoblingen til tastaturet, noe som ga det en 4,6/5 stjerner på ESR-nettstedet. Noen brukere sa imidlertid at dekselet lukkes merkelig med en pekepenn i lagringsplassen, og at talltastene noen ganger er vanskelige å nå, avhengig av en ekstern etui. 

Flere kunder sa at kvaliteten er premium og det samme er funksjonene. "Kvaliteten føles definitivt førsteklasses …  hvis Magic Keyboard er utenfor budsjettet, er dette et produkt med god verdi," sa en kunde på nettstedet. 

Se nå på Esrgear

Logitech Slim Folio Keyboard Case

Beste slanke iPad-tastaturdeksel

logitech-slim-folio-ipad-pro-case Logitech/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Slank design Tilgjengelig for iPads 5. generasjon og oppover Langvarig batteri Stylusholder IdelesIngen styreflate Begrensede fargealternativer Ingen bakgrunnsbelyste taster Ingen justerbare vinkler Flere detaljer

Logitech Slim Folio Keyboard spesifikasjoner: Dimensjoner: 7,4 x 10 x 0,8 tommer |& #xA0;Tilkobling: iPad 5., 6., 7., 8., 9., 10. generasjon (9,7 tommer, 10,2 tommer, 10,9 tommer) | 3 års batterilevetid | Slank design | Stylusholder | Beskyttelse foran og bak | Vannavvisende, lett å rengjøre stoff og slitesterkt plastmateriale | To faste synsvinkler | 3 bruksmåter (type, skisse, les) | 1 års begrenset garanti 

Logitech Slim Folio Keyboard-dekselet er designet, som det heter, for å ha en slank og stilig profil, samtidig som den leverer funksjonalitet. Dette tastaturdekselet er tilgjengelig for de fleste iPad-modeller av alle andre deksler på denne listen, og har vært en bærebjelke på markedet i flere år. 

Slim Folio har tre års batterilevetid, pekepennholder, beskyttelse foran og bak, to faste synsvinkler og tre bruksmåter (type, skisse og lesing). Den er laget av vannavvisende, lett å rengjøre stoff som er holdbart for langvarig bruk, og kommer med ett års begrenset garanti. Det er imidlertid ingen styreflate eller bakgrunnsbelyste taster. 

Nåværende Logitech Slim Folio-kunder sa at de liker den generelle verdien, funksjonen, passformen og skriveegenskapene til tastaturet, som har en samlet vurdering på 4/5 stjerner på Logitech-nettstedet.  Flere kunder sa at de var gjengangere, etter å ha kjøpt en ny Slim Folio etter å ha oppgradert iPad-modellene sine gjennom årene. "Etter år med bruk av min forrige Slim Folio innså jeg at jeg måtte bytte ut tastaturet. Tastaturet er enkelt å sette opp, bytt batterier ved behov og skriv meldinger på iPaden min. Anbefaler dette produktet på det sterkeste," en kunde skrev. 

Se nå på LogitechView nå på Best BuySe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Hva er det beste iPad-tastaturdekselet?

Vi elsker Logitech Combo Touch iPad-tastaturet for dets enkle tilkobling og lette konstruksjon. For å se hvordan den står opp mot de beste tastaturene, vurder denne oversikten over de beste iPad-tastaturdekslene. Husk prisen du er villig til å bruke, og skjermstørrelsen på din iPad. 

< td>ESR Rebound Magneitc Keyboard Case
Beste< strong> iPad-tastaturdeksel Kostnad Dimensjoner iPad Skjermstørrelse og kompatibilitet
Logitech Combo Touch-tastatur $150 0,89 x 7,68 x 10,12 tommer iPad 7., 8., 9., 10. generasjon (10,2 tommer, 10,9 tommer)
Apple Magic Keyboard Folio $249 11,69 x 5,04 x 0,76 tommer iPad 10th Gen (10,9 tommer)
Zagg Pro Keys with Trackpad $110 11,5 x 8,5 x 1,5 tommer iPad 7., 8., 9. (10,2 tommer)
$135 10 x 6,7 x 0,5 tommer iPad 10th Gen (10,9 tommer)
Logitech Slim Folio Keyboard $100 7,4 x 10 x 0,8 tommer iPad 5., 6., 7., 8., 9., 10. generasjon (9,7 tommer, 10,2 tommer, 10,9 tommer)< /td>

*MSRP i skrivende stund. Vær oppmerksom på at faktiske priser kan variere avhengig av tilgjengelige salg, tilbud, rabatter og kuponger.

Hvilket er det riktige iPad-tastaturdekselet for deg?

Det beste tastaturdekselet for deg avhenger av hva du leter etter og hvordan du vil bruke tastaturdekselet. Her er hvordan våre toppvalg sammenligner med hverandre og ZDNETs anbefalinger for hvilken som kan være riktig for deg. 

Velg dette beste iPad-tastaturdeksel… Hvis du vil…
Logitech Combo Touch Keyboard < /td>

Vårt valg for det beste iPad-tastaturdekselet totalt sett, som lover rikelig beskyttelse, ytelse og verdi støttet av ZDNETs egne tester.
Apple Magic Keyboard Et dyrere iPad-tastaturdeksel som fungerer sømløst med Apples integrerte økosystem.
Zagg Pro Keys with Trackpad Et budsjettvennlig iPad-tastaturdeksel vi' d anbefaler at det ikke går på bekostning av funksjoner.
ESR Rebound Magnetic Keyboard Case Et mellomklasse, men funksjonelt iPad-tastaturdeksel med toppfunksjoner.
Logitech Slim Folio-tastatur Et lett, budsjettvennlig og ultrafunksjonelt tastatur for de fleste iPad-modeller.

Faktorer du bør vurdere når du velger et iPad-tastaturdeksel:

Når du velger de beste iPad-tastaturdekslene, er det sannsynligvis greit å ha noen ting i bakhodet. Her er noen få faktorer vi anbefaler å se etter mens du legger ut på jakten på den perfekte saken. 

Størrelse: Det er viktig at et tastatur har ergonomi for å hjelpe deg å jobbe bedre. Se etter et iPad-tastaturdeksel som passer til iPad-en din, men som også har et tastatur med fin størrelse for komfortabel bruk. Beskyttelse: Et iPad-tastaturdeksel er neppe verdt det hvis det beskytter ikke iPad-en din, så se etter modeller som tilbyr ekstra beskyttelse for å sikre at enheten din forblir trygg. Et tastatur er flott, men hvis det ikke kommer til å gi beskyttelse også, er det sannsynligvis ikke verdt investeringen. Funksjoner: Ikke alle tastaturvesker er skapt like, og de tilbyr ikke alle de samme funksjonene. Vurder om du vil ha eller trenger en styreflate, pekepennholder, justerbart stativ og andre funksjoner for å begrense søket ditt og gjøre det enklere å finne de beste konkurrentene dine. Tilkobling:&# xA0;Enten den bruker Bluetooth eller en magnetisk tilkobling, vurder hvilken type tilkobling som fungerer best for din iPad, dine behov og hvordan du vil bruke den. Kostnad: Sett et budsjett du er komfortabel med før du søker i markedet. Dette vil bidra til å begrense alternativene dine og også sikre at du ikke overforbruker proporsjonalt med forventet bruk. Hvis du vet at du kommer til å bruke et tastatur hver dag, kan det være verdt å bruke mer på å finne et deksel av topp kvalitet. 

Også: De beste iPadene du kan kjøpe 

Hvordan valgte vi disse iPad-tastaturdekslene?

ZDNETs team brukte en kombinasjon av personlig erfaring og testing, dyptgående undersøkelser og vår omfattende kunnskap og testing av iPad-linjen og dets kompatible tilbehør for å vurdere de beste iPad tastaturdekslene på markedet. 

Hvis vi mener et annet produkt er verdt pengene dine, oppdaterer vi denne listen eller skriver en spotlight-anmeldelse som fremhever dets beste kvaliteter og spesifiserer hvem det er for. I tillegg leter vi rutinemessig på nettet etter nye produkter som er verdt å teste, følger nyheter om produktutrullinger og oppgraderinger, og innhenter de beste tilbudene.

Hva er iPad-skjermstørrelsene?

Grunnmodellen iPad har endret skjermstørrelser flere ganger med hver nye iterasjon. Her er en grunnleggende guide for skjermstørrelse du bør huske på mens du handler. Det er viktig å ta hensyn til iPad-modellen din for å sikre at du får riktig størrelse tastaturdeksel. 

iPad 10. generasjon: 10,9 tommer iPad 9. Gen: 10,2 tommer iPad 8th Gen: 10,2 tommeriPad 7th Gen: 10,2 tommeriPad 5. og 6. generasjon: 9,7 tommer 

4. og 5. generasjons iPad Air-modeller har også en 10,9-tommers skjerm, og de nyeste iPad Pro-modellene har enten en 11-tommers eller 12,9-tommers skjerm (iPad Pro 11-tommers 4. generasjon eller iPad Pro 12,9-tommers 6. generasjon). Du kan sammenligne størrelser og se skjerm- og modellinformasjon på Apple-nettstedet. 

Er et iPad-tastaturdeksel verdt det?

Akkurat som alle andre investeringer, er det en god idé å bruke litt tid på å tenke på hvordan du vil bruke et tastaturdeksel, hvor ofte og i hvilke innstillinger før du slipper penger på noe. Hvis du ofte jobber fra iPad-en og utfører skrivekrevende oppgaver (spesielt mens du er på farten), er et tastaturdeksel sannsynligvis verdt pengene dine. 

På den annen side, hvis du egentlig bare bruker iPad-en din til underholdning, streaming, spill eller bare ikke hver dag, trenger du kanskje ikke engang et tastaturdeksel i det hele tatt. Vær trygg på at jeg ikke vil fortelle deg hvordan du skal bruke pengene dine, og hvis du har penger å brenne – fortsett og skaff deg en. Men hvis du tror du bare trenger et tastatur i en her eller der situasjon, kan et rimeligere tastaturdeksel eller til og med et frittstående bluetooth-tastatur være bedre alternativer for deg. 

Hvordan gjør du iPad-tastaturdeksler fungerer?

Et iPad-tastaturdeksel passer tett rundt iPad-en din for å gi beskyttelse mot støt og riper. Den har vanligvis også andre funksjoner, som et justerbart stativ og en Apple Pencilholder.

Også: Har du en iPad Pro? Her er de beste tastaturdekselene for det

Hvor mye koster et iPad-tastaturdeksel?

Kostnaden for et iPad-tastaturdeksel kan variere betydelig, avhengig av faktorer som f.eks. størrelse, design, merke og funksjoner. Forvent å bruke over $100 på et iPad-tastaturdeksel av høy kvalitet, og husk at noen alternativer lett vil føre deg nærmere $200 eller mer. Apples Magic Keyboard Folio er for eksempel $249. 

Hvor kan jeg kjøpe iPad-tastaturdeksler?

Du kan finne iPad-tastaturdeksler hos mange store forhandlere og enkeltvis på firmaets nettsteder. Kjeder som Best Buy, Walmart, Target og Amazon selger ofte mange av de populære alternativene for tastaturdeksler på markedet. Du kjøper til og med utvalgte, ikke-Apple-tastaturdeksler (samt Apple-modeller) direkte fra Apple også. 

Har alle tastaturdeksler en styreflate?

Nei, alle iPad-tastaturdeksler har ikke styreflater. Ikke anta at fordi ett merkes modell tilbyr en, vil andre det heller. Hvert tastaturdeksel vil tilby forskjellige funksjoner, fra styreflater, til pekeholdere, til justerbare stativer og mer. 

Hvis du leter etter en styreflatefunksjon, må du sørge for å begrense søkeparameterne dine og følg nøye med — mange deksler, spesielt de for eldre iPad-modeller, tilbyr kun tastaturdeksler uten styreflater, selv om du alltid kan bruke en bluetooth-mus også. 

Finnes det alternative iPad-tastaturdeksler å vurdere?

Ja, det finnes mange alternativer for tastaturvesker på markedet fra forskjellige merker. Her er noen flere å sjekke ut. 

Se på AmazonView at Best BuyView at Brydge

iPad-tilbehør å vurdere

Hvis du ønsker å optimalisere iPad-en din, her er litt mer tilbehør du bør vurdere – som en skjermbeskytter og en iPad-penner – for å forbedre funksjonaliteten og beskyttelsen. 

iPad med Apple Pencil

Apple Pencil (2nd Gen)< /h4> Se nå på Amazon Apple iPad 10th Gen Apple Pencil Dongle 2

Apple Pencil (1. generasjon)

Se nå på Amazon Logitech Crayon i hånden.

Logitech Crayon Stylus

Se nå på Logitech logitech-pebble-i345-ipad-mouse

Logitech i345 bærbar trådløs mus for iPad

Se nå hos Logitech zagg-glass-elite-ipad-screen-protector

Zagg InvisibleShield Glass Elite Screen Protector

Se nå på Best Buy papirlignende-ipad-skjermbeskytter

Papirlike 2.1 iPad-skjermbeskytter

Se nå på Amazon