Denne smarte luftrenseren har ett spesielt triks som hjelper meg å sove nærme umiddelbart

0
12
Dreo MC710S Tower fan. Jack Wallen/ZDNET

ZDNETs viktige takeaways

Du kan kjøpe Dreo MC710S fra Amazon nå for $269.Dreo MC710S skyver den perfekte mengden luft og skaper en ideell hvit støy for de som trenger litt bakgrunnslyd for å sove. Denne tårnviften er ganske tung, så du vil ønsker å være strategisk med hensyn til hvor den er stasjonert.

Jeg kan ikke sove uten hvit støy. Det er ikke det at det er mye ambient eller ekstern støy som hindrer meg i å drive bort til moderne drømmelandskap. Det er tvert imot. Huset vårt er forferdelig stille, noe som er en fantastisk ting mesteparten av tiden. Men når jeg sover, kan tinnitusen min slå inn, og plutselig er stillheten søvnens verste fiende.

Samtidig trenger jeg en fin bris som blåser over meg, spesielt om våren og sommeren måneder. 

Også: De beste smarte luftrenserne: Eksperttestet og anmeldt

Her er problemet med tradisjonelle vifter: Hvis huset ditt har mange allergener — som støv og kattepels — sparker denne typen vifter dem rett og slett opp og blåser dem rett i ansiktet ditt.

Dette&apos Det er derfor en luftrenser er en fantastisk ting. I stedet for å blåse de ekle bitene over deg, suger en luftrenser luft gjennom et filter, skrubber det og blåser det ut. 

Da jeg ble kontaktet for å vurdere Dreo MC710S, en dobbel -motor purifier tårnvifte, jeg slo til.  

Se på Hexcal

Da viften kom, ble jeg sjokkert over hvor stor esken var. Etter unboxingen ble jeg fortsatt overrasket over den enorme veksten. Denne tingen er stor. Med en høyde på omtrent 46 tommer vet du at MC710S betyr business.

Og den skuffer ikke.

Spesifikasjonene

27 fot/s hastighet for opptil 40'apos; bort120-graders oscillasjon (med 30, 60, 90 og 120-graders alternativer)12-timers timerAPP-kontroll bladløs vifte25dB lavt støyFungerer med AlexaDual HEPA elektrostatisk filtrering fanger 99,97 % av luftbårne partikler ned til 0,3 kontroller med Drem&#xt3BC; (Android, iOS)Børsteløs DC-motorFjernkontroll
Berøringsskjermkontroller på toppen av enheten

Min erfaring

Vi hadde brukt en Dyson luftrenservifte i omtrent fem år og har alltid hatt to klager på den. For det første var det støyende og støyen var ikke alltid i forhold til det valgte nivået. Nivå 1 var stille. Nivå 2 var mindre stille. Nivå 3 var ganske bra, men blåste ikke nok luft. Nivå fire var nok luft, men fortsatt litt for stille. Nivå 5 var god luft, men var høylytt. Det var bare ikke konsekvent. Det andre problemet var at Dyson var kort, og selv om vi bruker en svært lavtstående plattformseng, var Dyson ikke alltid i stand til å spre luften på en slik måte at vi begge ville føle det.

Det er heller ikke noe problem med Dreo. Fordi Dreo er nesten fire fot høy, trenger du ikke å bekymre deg for at den ikke kan blåse luft over sengen din (med mindre du har et veldig høyt oppsett). Også lyden Dreo lager er perfekt: det er en fin lav lyd som er en krysning mellom summing og blåsende luft. Og fordi Dreo er så kraftig, kan du plassere den på tvers av rommet ditt og fortsatt føle den. Vi støtet aldri viften over nivå 3 fordi alt over det begynte å bli for kraftig. Og gitt at dette beistet går opp til 12, kan du bare forestille deg hvor mye luft det kan presse.

Det betyr at hvis du liker mye luft, vil du finne denne viften som det perfekte alternativet. Enda bedre er det at lydnivåene stemmer overens med lufthastighetsnivåene. Hvis du trenger et kraftig vindkast som blåser over deg om natten, vil ikke viften høres ut som en jetmotor som forbereder seg til start. 

Også: Startpakke for smarthjem: Topp 5 enheter du trenger

Min eneste klage på Dreo MC710S er at den er tung; du vil finne det perfekte stedet for det og la det være der. Den er tung nok til at kona mi slet med å flytte den rundt. Så hvis du er en som putter viften inn i et skap når den ikke er i bruk, bør du begynne å trene eller finne en fin dukke som den kan rulle på.

ZDNETs kjøpsråd

Jeg kan ikke tenke meg å finne en vifte med like mye kraft og den perfekte lyden for å sove som Dreo MC710S. Denne viften kan dekke store rom og ikke slå et øye. Hvis du trenger en vifte som kan dekke deg med den perfekte mengden luft og lyd, er dette den. Ja, det er dyrt (og filtrene vil sette deg tilbake i underkant av $50), men hvis du trenger hvit støy og en salig bris, er dette viften du vil ha.