Apples mystiske iOS 17.4.1- og iPad OS 17.4.1-oppdateringer er faktisk veldig viktige

0
10
iphone Maria Diaz/ZDNET

[OPPDATERING: 30. mars 2024: Apple la ut en sikkerhetsbulletin som viser to sikkerhetsoppdateringer i iOS 17.4.1 og iOS 17.4.1.]

I forrige uke lanserte Apple iOS 17.4. 1 og iPadOS 17.4.1, en rask oppfølging av 17.4-utgivelsen tidligere denne måneden.

Så, hva inneholder denne oppdateringen egentlig?

Konklusjonen er at vi don&apos Jeg vet ikke, siden Apple ikke sier så mye om hva som er inni. Utgivelsesnotatene tilbyr standard omtale av "feilrettinger og sikkerhetsoppdateringer," i tillegg til å oppfordre brukere til å installere den nyeste versjonen.

Også: Hvorfor jeg begrenser min iPhone 15s ladekapasitet til 80 % (og det burde du også)

Merkelig nok er til og med Apples dedikerte side for å skissere sikkerhetsinnholdet i oppdateringer merkelig nok blottet for detaljer denne gangen. Apple erter oss bare med et notat om “detaljer kommer snart.”

iOS 17.4.1-oppdatering.

iOS 17.4.1-oppdatering.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Dette minner om iOS 17.2.1-oppdateringen som Apple ga ut i slutten av 2023, en annen oppdatering med svært lite informasjon knyttet til seg.

Graver rundt, Jeg har funnet ut at denne oppdateringen løser et problem der en iPad kanskje ikke kan skanne QR-koder og den irriterende feilen der alarmen ikke går. Jeg har også lagt merke til at AirDrop ser ut til å være mye raskere og mer pålitelig, siden tilkoblingen av AirPods ser ut til å være raskere og tilkoblingen mer stabil.

Når det gjelder batterilevetid og ytelse, ser ting ut til å å være omtrent det samme som før.

Angående det uunngåelige "Skal du installere dette?" spørsmål, svaret mitt er ja. Ikke bare kan det vise seg å inneholde sikkerhetsreparasjoner, men det ser ikke ut til å være mange ulemper ved å bruke det.