Google Podcasts stenges i dag: Her er de 4 beste alternativene dine

0
13
google-podcasts-alternativer Artie Beaty/ZDNET

Om bare noen timer vil et annet produkt bli med i Plus, Play Filmer & TV, Jamboard, Reader og mange andre på Google-kirkegården.

2. april stenges Google Podcasts for godt, og de mer enn 500 millioner brukerne er på jakt etter et nytt alternativ.

Også: Google Maps vil snart vise deg populære restauranter, som lar deg lage must -se lister og mer

"Etter 2. april 2024" en kunngjøring lyder når du åpner appen, "du vil ikke lenger kunne lytte til podcaster i Google Podcasts. Overfør abonnementene dine til YouTube Music eller eksporter dem for tjenesten du ønsker." Selv om du ikke kan strømme lenger etter den datoen, har du frist til juli på deg til å flytte abonnementene dine.

Tiltaket kommer ettersom Google prøver å konsolidere alt lyd under én enkelt plattform. Og mens den offisielle anbefalingen fra Google er at brukere skal gå over til YouTube Music, har ZDNETs liste over beste podcast-apper faktisk flere andre preferanser.

Her er en titt på hva du bør bruke nå som Google Podcasts går under.

1. Pocket Cast 

Den enkle utformingen av denne appen gjorde den til vårt beste valg, med håndkuraterte forslag som gjør det enklere å finne nye podcaster å lytte til og enkel administrasjon av favorittene dine. "trim stillheten" alternativet strammer opp dødplass, og kompatibilitet med alle plattformer som Android Auto, CarPlay, Chromecast og Sonos gjør det til en vinner.

2. Spotify

Hvis du vil velge et av de største navnene i spillet, er Spotify et utmerket alternativ til Google Podcasts. Den har et ekspansivt musikkbibliotek i tillegg til podcaster, det er et premiumalternativ hvis du vil unngå å legge til og plukke opp noen ekstra funksjoner, det er offline lytting, og det er tilgjengelig for de fleste smartklokker, inkludert Pixel Watch 2 og Apple Watch Series 9.

Også: Apple Podcasts legger til automatiske transkripsjoner som fungerer som bildetekster

3. Audible

Foretrekker lydbøker fremfor musikk? Du vil sannsynligvis gjøre Audible til ditt nye hjem for podcaster. Ikke bare vil du finne alle favorittpodcastene dine, men det finnes også eksklusive og originale lydbøker. 

4. Apple Podcasts 

Hvis du er en Apple-bruker, er det en god sjanse for at du allerede bruker ditt eget økosystems podcast-alternativ. Men hvis du er en Apple-tilhenger som brukte Google Podcasts, kan det beste alternativet ditt bare komme tilbake internt. Apple Podcasts kommer med anbefalinger basert på hva du hører på, tilbyr utvalgte valg basert på interessene dine og tilbyr bonusinnhold.