De beste tilbudene under $30 for april 2024

0
17

Våren er i gang, og med den mange muligheter for shopping og gaver, enten det er til eksamen, morsdag, farsdag eller annen gave (eller bare noe til deg selv, selvfølgelig). Enhver avtale eller rabatt på et stiftprodukt kan gjøre en forskjell og spare deg for et par dollar. Men å spare penger betyr ikke alltid å ofre kvaliteten på produktene vi kjøper. Hvis du leter etter de beste teknologitilbudene under $30, har vi samlet alle de beste tilbudene fra forskjellige forhandlere med priser på opptil $18 rabatt denne måneden. 

Sjekk disse tilbudene under 30 USD som gir deg mye for pengene fra merker som Musicozy, One Beat og andre. 

Hva er de beste tilbudene under 30 USD akkurat nå? 

Vårt beste valg er denne overspenningsbeskytteren, multiplugguttaksforlengeren med nattlys på grunn av dobbel stabilitet, uttak med store avstander og 1050J overspenningsvern. Men listen vår over høykvalitetselektronikk har alt du trenger fra bærbar lading til sovehodetelefoner. Så hvis du leter etter gode tilbud på elektronikk denne våren, her er noen av de beste alternativene som er tilgjengelige for øyeblikket.

Beste tilbud under $30 

Musicozy Bluetooth-søvnhodetelefoner

Spar $16

musicozy sovemaske-hodetelefoner ZDNET

Nåværende pris: $24Originalpris: $40

Med 14 timers batterilevetid leverer disse Musicozy-søvnhodetelefonene flott lyd og får 40 % rabatt akkurat nå. En Amazon-anmelder sa: “Masken er superkomfortabel, ikke varm, etterlater ikke merker i ansiktet og blokkerer absolutt alt lys. Definitivt glad for at jeg kjøpte denne varen." Med over 11 farger å velge mellom, kan du få dem i svart, blått, lilla, grønt og mer.

Se nå på Amazon

uttaksforlenger med nattlys, overspenningsbeskytter

Spar $6

skjermbilde-2024-04-01-at-12-33-22-pm-removebg-preview .png Amazon/ZDNET

Nåværende pris: $13Original pris : $19

Med vårstormer i horisonten, beskytt elektronikken din med denne overspenningsbeskytteren for uttaksforlenger. En Amazon-anmelder bemerket: “Ganske enkel skrutrekkerinstallasjon, mange flere uttak og plugger, fint lite, mykt nattlys også og ganske billig i forhold til hvor nyttig det er.” Hold hjemmekontoret, soverommet eller stuen trygt med denne One Beat overspenningsbeskytteren som er nesten 31 % rabatt akkurat nå. 

Se nå på Amazon

Portable Halsvifte

Spar $8

skjermbilde-2024-04-01-at -12-45-31-pm-removebg-preview.png Amazon/ZDNET

Nåværende pris: $26Opprinnelig pris: $34

Jeg vet ikke om deg, men om du jobber med hage eller står i kø i en fornøyelsespark, kan du ikke slå varmen denne våren uten en personlig batteridrevet vifte som holder deg kjølig. En Amazon-anmelder sa: “Jeg reiser mye og har hetetokter. Jeg elsker at dette er oppladbart. Jeg hadde halsviften av og på (men mest på og på høy) i over 12 timer i løpet av en lang reisedag, og den gikk aldri tom for strøm. " 

Få en kjølevifte for innendørs eller utendørs reiser som tilbyr opptil 3 hastigheter, 360-graders luftstrøm og mellom 4-16 driftstimer for 24 % rabatt akkurat nå.& #xA0;

Se nå på Amazon

J-Tech Digital Ergonomic Mouse Wired

Spar $15

skjermbilde-2024-04-01-at-1-20-03-pm-removebg-preview.png Amazon/ZDNET

Gjeldende pris: $33 Opprinnelig pris: $18

Selv spillere må ta vare på sin fysiske helse. Du kan lindre eksisterende håndleddssmerter og bidra til å forhindre utvikling av karpaltunnel eller RSI med en ergonomisk mus. En Amazon-anmelder sa: “Min dominerende hånd/håndledd hadde vært i det som sannsynligvis var de tidlige stadiene av karpaltunnel (smerte og svakt grep). Å bruke denne musen løste det for meg!" Få J-Tech Digital Ergonomic Mouse til 45 % akkurat nå. 

Se nå hos Amazon

Spigen GaN III 352 35W 2-porter Kompakt sammenleggbar dobbel USB C vegglader

Spar $18

skjermbilde-2024-04-01-at -1-33-06-pm-removebg-preview.png Amazon/ZDNET

Nåværende pris: $17Opprinnelig pris: $35

Leter du etter en enkelt USB-port med dobbel lading? Denne Spigen GaN-porten gir en stabil maksimal strøm og lader raskt flere enheter. En Amazon-anmelder sa: “I en verden hvor etterspørselen etter rask og effektiv lading er stadig økende, har Spigen GaN III 352 35W 2 Ports Compact Foldable Dual USB C Wall Charger dukket opp som en livredder for teknologientusiaster som meg.” ;

I motsetning til andre produkter, sikrer Spigen sikkerheten til sine brukere og deres enheter ved å administrere en 15-punkts sikkerhetsstandard og reduserer varmespredning – ikke dårlig for under $30. 

Også: De beste GaN-laderne

Se nå på Amazon

Flere tilbud under $30 denne våren

Spigen ArcStation Pro Charger

Spigen USB C-laderblokk for $8 (spar $17)

Se nå på Amazon Desktop vannflaskedispenser for $20 (Spar $5)

Desktop vannflaskedispenser for $20 (Spar $5)

Se nå på Amazon

Hvordan valgte vi disse tilbudene?

Med tanke på hvor mye som selges og hvor ofte produkter får rabatter , ZDNET er nøye med å velge avtaler som er verdig din tid og penger. Vi leter på nettet etter produkter du kan bruke, ser etter anmeldelser og vurderinger og sørger for at rabatten er betydelig.

Hva er de beste tilbudene akkurat nå?

ZDNET har vært gjennomsøker salget for å finne de beste tilbudene etter kategori: 

De beste iPad-tilbudeneDe beste laptop-tilbudeneDe beste Apple Watch-tilbudeneDe beste Amazon-tilbudeneDe beste skjermtilbudeneDe beste Dell-tilbudeneDe beste telefontilbudeneDe beste TV-tilbudeneDe beste iPhone-tilbudeneDe beste Verizon tilbudDe beste Walmart-tilbudeneDe beste nettbretttilbudeneDe beste Airpods-tilbudeneDe beste robotstøvsugertilbudeneDe beste Apple-tilbudeneDe beste Samsung-tilbudeneDe beste smartklokketilbudeneDe beste hodetelefontilbudene