De beste hotspots i 2024

0
20

Å holde kontakten er avgjørende, enten det er å holde kontakten med familien eller logge på for arbeidsdagen. Du er ikke alltid hjemme eller ved skrivebordet ditt, så det kan hende du trenger noe som er bærbart som du kan ta med deg på farten. Det er der en hotspot kommer inn.

En hotspot er en fysisk enhet som lar deg få et trådløst internettpunkt og tilkobling uten masete ledninger eller kabler. Du har full bevegelsesfrihet med muligheten til å få tilgang til en internettforbindelse når det er tjenester i nærheten. Hotspots kan være koblet til en operatør, eller de kan være tilgjengelige på planer som er egnet for internasjonal bruk. 

Også: Beste reise-VPN-er< /strong>

Hva er det beste hotspot akkurat nå?

Vårt valg for det beste hotspotet totalt sett er Netgear Nighthawk M6, et hotspot som passer for T-Mobile, Verizon og AT&T-kunder, samtidig som den låses opp for bruk i utlandet i opptil 125 land. Det er raskt, pålitelig og enkelt å sette opp.

ZDNET har dekket mobilområdet i årevis, og mens vi vurderte valgene våre, støttet vi oss på personlig erfaring og tilbakemeldinger fra kunder. Før du tar turen til ditt neste eventyr, bør du vurdere våre anbefalinger for de beste hotspot-enhetene på markedet i 2024. 

Beste hotspots i 2024

Netgear Nighthawk M6

Beste hotspot totalt

En Netgear NightHawk M6 hotspot Netgear/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsAntenneporter Anstendig batteri Ulåst Imper Dårlig Wi-Fi-rekkevidde Dyrt Flere detaljer

Netgear Nighthawk M6 er vårt valg for det beste hotspot generelt, og er låst opp for Verizon-, T-Mobile- og AT&T-kunder. Dette dual-band hotspot gir 2,4 GHz støtte og en USB-kontakt. Dette gjør den i stand til å støtte opptil 32 enheter samtidig ved høye hastigheter. For enkelhets skyld er en USB-C-adapter inkludert i esken, og hotspotet er ulåst – noe som betyr at du kan bruke det i rundt 125 land bare ved å bytte SIM-kort og dataabonnement.

Mens det er dyrt på $700 (men ofte på salg), kunder sier at dette hotspotet gir solid tilkobling og er enkel å sette opp.

Netgear Nighthawk M6 tech-spesifikasjoner: Frekvens:&# xA0;2,4GHz | Dimensjoner: 4,14 x 4,14 x 0,85 tommer | Vekt: 1,3 pounds | Samtidige tilkoblinger: 32 | Prosessor: Qualcomm Snapdragon X62 5G

$650 på Best Buy$650 hos Amazon$650 hos B&H Photo-Video flere kjøpsalternativer < h2 class="c-shortcodeListicle_hed">Verizon Jetpack MiFi 8800L hotspot

Beste hotspot for Verizon-kunder

En Inseego-hotspot med berøringsskjerm Inseego /ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Ultrarask Pålitelig ytelse Berøringsskjerm Imdeler Dyrt laget for Verizon Flere detaljer

Verizon Jetpack MiFi 8800L hotspot er vårt valg for det beste hotspotet for Verizon-kunder, og tilbyr dual-band frekvenser med en 5Ghz eller 2,4GHz frekvens. Det er en 2,4-tommers fargeberøringsskjerm for enkel administrasjon, noe som gjør det enkelt å foreta justeringer. 

Denne hotspot er kompatibel med både den bærbare datamaskinen og smarttelefonen (USB-C inkludert!) , og den har muligheten til å koble til opptil 15 forskjellige enheter for større allsidighet. Dette hotspotet vil vare i omtrent 24 timer før det trenger en lading, noe som gir deg god tid til bruk. Kunder sier at dette er et flott alternativ for reiser og er rimelig. 

Verizon Jetpack MiFi 8800L hotspot tech spesifikasjoner: Frekvens: 5GHz | Dimensjoner: 5,35 x 3,62 x 2,24 tommer | Vekt: 9,4 unser | Samtidige tilkoblinger: 15

$200 på Best Buy

Simo Solis Lite

Beste budsjett-hotspot

En oransje personlig hotspot-enhet Skyroam/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Tilgjengelig i 135+ land Daglige planer tilgjengelig Utmerket batteri Ideles Begrenset enhetsstøtte Begrensede ladealternativer Flere detaljer

Hvis du trenger et praktisk budsjett-hotspot hjemme eller planlegger å reise internasjonalt, er Simo Solis Lite det beste hotspot-punktet for deg. 

Med en dual-band 5GHz-frekvens og 4G LTE-båndbredde, tilkoblinger er sterke, selv når du reiser utenlands til et av 135-pluss land. Dette fungerer med en rekke enheter, langt mer enn gjennomsnittlig hotspot med kompatibilitet for ditt smarthus og sikkerhetssystem. Ingen SIM-kort er nødvendig for å koble til opptil 10 enheter samtidig. Det skader heller ikke at det er veldig rimelig til $160. 

Kunder sier at de liker det faktum at ingen kontrakt er påkrevd, men har forskjellige meninger når det gjelder tilgjengelige hastigheter. 

Du kan også velge en 5G-klar modell for $400.

< p>Simo Solis Lite tech spesifikasjoner: Frekvens: 5GHz | Dimensjoner: 4,8 x 4,8 x 1,73 tommer | Vekt: 10,2 unser | Samtidige tilkoblinger: 10

$160 hos Amazon

Inseego MiFi X PRO 5G UW

Beste hotspot for T-Mobile-kunder

Inseego MiFi X PRO 5G UW Inseego

Pros & Ulemper ProsRimelig priset 4G & 5G-tilkobling Anstendig batterilevetid Imper Rapporterte strømproblemer Flere detaljer

Inseego MiFi X PRO 5G UW er et flott hotspot-alternativ for T-Mobile-kunder. Dette hotspot tilbyr 5G og 4G LTE-tilkobling, sammen med Wi-Fi 6, og du kan koble til opptil 32 enheter, inkludert bærbare datamaskiner og smarttelefoner samtidig. Det er en berøringsskjerm for rask tilgang til innstillinger, og du kan forvente opptil 13 timers batterilevetid.

Du kan hente Inseego MiFi X PRO 5G UW for $264, eller $11/måned hos T-Mobile.

Kunder liker hastighetene som tilbys, men noen rapporterer strømproblemer. 

Dette hotspot er også tilgjengelig for Verizon-abonnenter. 

Inseego MiFi X PRO 5G UW-teknologiske spesifikasjonerFrekvens: 2,4/5GHz | Dimensjoner: 5,9 x 2,91 tommer x 0,74 tommer | Vekt: 8,6 unser | Samtidige tilkoblinger: 32 | Prosessor: Qualcomm Snapdragon X62

$264 hos T-MobileView nå hos Verizon flere kjøpsvalg

GlocalMe G4 Pro 4G LTE mobil hotspot

GlocalMe G4 Pro 4G LTE mobilt hotspot GlocalMe

Fordeler & Ulemper ProsRimelig Rimelige hastigheter Kompakt Imper Dårlig kundestøtte Noen internasjonale reisedataplaner er dyre Flere detaljer

GlocalMe G4 Pro 4G LTE mobil hotspot er det beste alternativet for reiser. Dekning er tilgjengelig for rundt 150 land, med dataplaner gitt på tvers av forskjellige regioner (individuelle, regioner eller multi-land alternativer er tilgjengelige). Den kompakte berøringsskjermen krever ikke SIM eller kontrakt, og hastigheter kan nå 150 Mbps. Den kan også brukes som en powerbank, og hvis du ønsker det kan du bruke ditt eget SIM-kort.

Du kan hente denne kontraktsfrie enheten for $170 ($30 rabatt) hos Amazon. Kunder sier at de liker enhetens hastighet, brukervennlighet og dekning, men rapporterer også at kundestøtte mangler. 

GlocalMe G4 Pro 4G LTE& #xA0;Tekniske spesifikasjonerFrekvens: 2,4GHz | Dimensjoner: 5,35 x 2,84 x 0,47 tommer | Vekt: 6,3 unser | Samtidige tilkoblinger: 10 | Prosessor: Qualcomm Snapdragon X62

$170 hos Amazon

Hva er det beste hotspotet?

Vårt beste valg er Netgear Nighthawk M6, et hotspot som passer for T-Mobile, Verizon , og AT&T-kunder samtidig som de låses opp for bruk i utlandet i opptil 125 land. Det er raskt, pålitelig og enkelt å sette opp.

Beste hotspot

Kostnad< /p>

Frekvens

Samtidige tilkoblinger

Netgear Nighthawk M6

$650

2,4GHz

32

Verizon Jetpack MiFi 8800L Hotspot

$200

5GHz< /p>

15

Simo Solis Lite

< p>$160

5GHz

10

Inseego MiFi X PRO 5G UW

$264

2,4/5GHz

32

GlocalMe G4 Pro 4G LTE mobil hotspot

$170

2,4GHz

10

Hvilket er det beste hotspotet for deg?

Det trenger ikke være vanskelig å velge det beste hotspotet med disse ekspertanbefalingene.

< td>

Hvis du vil…

Velg dette beste hotspotet…

Netgear Nighthawk M6

Det beste hotspot generelt. Denne hotspoten er i stand til å levere hastigheter opptil syv ganger raskere enn gjennomsnittlig hotspot, samtidig som den støtter opptil totalt 32 enheter samtidig.

Verizon Jetpack MiFi 8800L Hotspot

Det beste generelle alternativet for Verizon-kunder. Denne hotspot tilbyr dual-band frekvenser med en 5GHz eller 2,4GHz frekvens.

Simo Solis Lite

Et rimelig hotspot å bruke lokalt eller internasjonalt. Den dekker mer enn 135 land og har utmerket batterilevetid. 

Inseego MiFi X PRO 5G UW

Et hotspot for T-Mobile. Du kan koble til opptil 32 enheter, og du kan forvente opptil 13 timers batterilevetid på en enkelt lading.

GlocalMe G4 Pro 4G LTE-mobil hotspot

Et hotspot for reiser. Du får nedlastingshastigheter som når 150 Mbps og opplastingshastigheter på opptil 50 Mbps, og du trenger ikke registrere deg for en kontrakt.

< h2>Faktorer du bør vurdere når du velger et hotspot

Når du ser etter et hotspot som appellerer til deg, bør du vurdere følgende:

Kostnad: Kostnaden for enheten din er en faktor som bør veies med hvor ofte du har tenkt å bruke den, eller om det er avgjørende å drive ditt eget personlige hotspot. Operatører: Noen produkter kan være låst til en bestemt operatør, for eksempel T-Mobile eller Verizon. Sørg for at modellen du velger er kompatibel med alle eksisterende mobilabonnementer. Bruk i utlandet: Hvis du hovedsakelig planlegger å bruke hotspotet ditt i utlandet, for eksempel når du er på reise eller på veien for å jobbe, kan det være lurt å velge en hotspot spesielt utviklet for bruk over hele verden. Tilleggsfunksjoner: Hvis du vil ha avanserte funksjoner, for eksempel en inkludert strømbank eller støtte for et stort antall enheter, sørg for at valget ditt er riktig for deg og gir mer enn grunnleggende tilkobling. 

Hvordan valgte vi disse beste hotspotene?

Det er viktige faktorer å vurdere når du velger det beste hotspotet. Mange hotspots kan være investeringsobjekter, vi vurderte følgende:

Størrelse: Fordi hotspots er bærbare enheter, vurderte vi dimensjonene til hver hotspot for å sikre at hvert alternativ er enkelt å ha med seg mens du er på farten .Batteritid: Vi ser etter hotspots som har utvidet batterilevetid for lengre bruk mellom ladingene.Visning:De fleste hotspots tilbyr et farge- eller berøringsskjermalternativ for skjermen. Se etter indikatorene for signal og batterilevetid for å sikre at de er tilgjengelige for enkel referanse.Nettverk: De beste hotspotene kan fungere på tvers av en rekke mobilnettverk, enten det er Verizon eller AT&T. Sørg for å sjekke at din foretrukne leverandør er tilgjengelig med det beste hotspotet for deg.Kostnad: Kostnaden for det beste hotspotet kan variere, avhengig av alternativet du velger. Vi ser etter rimelige modeller som passer til en rekke budsjetter, men som fortsatt ikke vil bryte banken.

Hva er et hotspot og hvordan fungerer det?

En hotspot er en bærbar enhet som lar deg opprette et personlig Wi-Fi-nettverk, slik at du kan koble telefonen, den bærbare datamaskinen og andre enheter til internett mens du er på farten. Tenk på det som en mini-Wi-Fi-ruter som du kan bære rundt i lommen.

Først må du kjøpe en hotspot-enhet (også kalt en mobil hotspot eller bærbar hotspot). Når du har en hotspot, må du aktivere mobil hotspot-funksjonen på telefonen, den bærbare datamaskinen eller annen enhet, og deretter koble enheten til hotspotet akkurat som du ville gjort med et hvilket som helst annet Wi-Fi-nettverk.

Husk at bruk av en mobil hotspot kan forbruke mye strøm og data, så det er viktig å holde øye med bruken din og slå av hotspot når du ikke bruker den. Hvis du bruker en mobil hotspot på telefonen din, må du også sørge for at du har nok batterilevetid til å støtte den.

Trenger du et mobilabonnement med en hotspot?

Nå er det store spørsmålet: Trenger du et mobilabonnement for å bruke et mobilt hotspot? Ja, du trenger et mobilabonnement. Mobile hotspots bruker mobilnettverket for å koble til internett, så du må ha et dataabonnement som inkluderer hotspot-bruk. Uten en plan vil du ikke kunne koble til internett.

Fungerer de beste hotspotene i andre land?

De beste hotspotene fungerer over hele USA og til og med i andre land, avhengig av modellen du velger. For eksempel gir Simo Solis Lite tilgang til mer enn 135 land når du reiser internasjonalt. 

Hvor mye koster de beste hotspotene?

De beste hotspotene varierer i pris fra $50 hele veien til $1000, avhengig av modellen og funksjonene du velger.

Er en 5G-hotspot verdt det?

5GHz-båndet kan støtte raskere hastigheter enn 4G-bånd kan ta imot, men dette betyr ikke at du trenger å skynde deg ut og kjøpe en 5G-kompatibel hotspot. Hastighetene vil fortsatt avhenge av tilgjengelig tilkobling og dekning, og 5G-aktiverte hotspots kan også være dyre. Men hvis du vil ha de beste hastighetene som er tilgjengelige, kan det fortsatt være verdt det. 

Kan du bruke en hotspot for hjemmeinternett?

Du kan, men du kan handle hastighet og pålitelighet ved å gjøre det. Hvis du vurderer et hotspot som en bærbar ruter, sammenlignet med en tradisjonell ruter (eller mesh-system), kan funksjonaliteten og funksjonene du er vant til hjemme være begrenset. Jeg har imidlertid funnet hotspots svært nyttige for reiser og når jeg har vært i mellom utleie, slik at jeg kan holde kontakten og jobbe mens jeg venter på at hjemmebredbåndet skal aktiveres.

Finnes det noen alternativer beste hotspots verdt å vurdere?

Selv om vi har satt sammen en liste over hva vi anser som de beste hotspots på markedet i dag, kan ikke alle verdifulle produkter vises frem. I søket vårt fant vi også disse alternative beste hotspotene som kan være verdt en ny titt. 

Se på AmazonView på B&HView på NetgearView på Verizon