Denne trådløse laderen på $20 er så nyttig at jeg kjøpte to av dem til iPhonen min

0
19
Anker MagGo Qi2 magnetisk trådløs ladepute

Anker MagGo Qi2 magnetisk trådløs ladepute

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs nøkkelalternativer

Anker MagGo Qi2 magnetiske trådløse ladepute er tilgjengelig for kun $20. Dette er en billig høyhastighets Qi2-kompatibel trådløs lader, godt bygget og med en lang ledning.Ingen lader inkludert med standardalternativet (dette settet koster ytterligere $9).

Nylig har jeg sett flere og flere kraftbanker som integrerer trådløse ladefunksjoner, for eksempel Anker MagGo Qi2. Disse enhetene er attraktive for deres evne til å festes direkte på baksiden av en iPhone (eller en hvilken som helst enhet med en magnetisk adapter), og tilbyr bekvemmeligheten av trådløs lading mens du er på farten og muligheten til å lade med hele 15 W MagSafe-hastigheter.

Disse innovative kraftbankene har imidlertid sine egne ulemper. For det første er det nødvendig å forhåndslade dem før de forlater huset. Jeg vet ikke om deg, men jeg glemmer ofte ting, og denne kombinasjonen av strømbank og trådløs lader begrenser min evne til å bytte mellom flere strømbanker, slik jeg gjorde med tradisjonelle kablede alternativer. I tillegg tilfører Anker MagGo Qi2, med sin kapasitet på 10 000 mAh, en betydelig vekt på 8,82 oz (250 g) til iPhone, noe som gjør dens tilstedeværelse ganske merkbar.

Også:  Er denne 6-i-1 nøkkelring-ladekabelen en gimmick eller et rent geni? Jeg testet det og fant ut

Kostnaden er en annen faktor å vurdere, med en enkelt MagGo Qi2 som selges for $90.

På jakt etter et alternativ som løser disse bekymringene, fant jeg en utmerket løsning: Anker MagGo Qi2 magnetiske trådløse ladepute. For bare $20 skiller den seg ut som en av de beste investeringene jeg nylig har gjort, og tilbyr en blanding av bekvemmelighet, effektivitet og rimelighet. 

Se på Amazon

Anker MagGo Qi2 magnetisk trådløs lader pad tekniske spesifikasjoner

Kompatibilitet: iPhone 15 til iPhone 12, 3. generasjons AirPods, 1. og 2. generasjons AirPods ProStrøminngang: 9V⎓2,5A< strong>Strømuttak: 15WKabellengde: 5 fotGrensesnitt: USB-CVekt: 3,3 oz/94 g 

Jeg hadde aldri forestilt meg at en trådløs ladepute kunne fange hjertet mitt, men her er vi! Med prisen på en av disse putene har jeg råd til å kjøpe tre kompakte kraftbanker – som Anker PowerCore 5000mAh – og fortsatt ha litt ekstra vekslepenger for en Cola.

Dette oppsettet gir meg fleksibiliteten til flere strømbanker til min disposisjon, uten å være bundet til en eneste festet til den trådløse laderen. I tillegg gir den muligheten til å bruke en større strømbank eller koble til en praktisk USB-uttak – for eksempel en AC-lader eller min MacBook Pro – når det trengs. Jeg er også ganske lettet over å slippe å ha en klumpete pukkelrygg av en powerbank dinglende fra iPhonen min.

Anker MagGo Qi2 magnetiske trådløse ladepute er bare 0,47 tommer/12 mm tynn

Anker MagGo Qi2 magnetiske trådløse laderpute er bare 0,47 tommer /12 mm tynn.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Men hva med å administrere kabelen? Er det en smerte?

Ikke i det hele tatt. 

Med en kabellengde på fem fot kan jeg enkelt koble puten til iPhonen min mens jeg har strømbanken i en lomme eller veske. I tillegg er det magnetiske festet langt mindre utsatt for skade fra utilsiktet frakobling enn en tradisjonell kabel koblet til iPhone.

Også: Hvorfor jeg begrenser min iPhone 15s ladekapasitet til 80 % (og det burde du også) 

Jeg liker sikkerheten og bekvemmeligheten til dette oppsettet så godt at jeg har kjøpt en separat lading pad for bruk med hvilken som helst kraftstasjon jeg tar med meg fra nettet.

Kabelen er også svært fleksibel, så den kan pakkes inn og holdes unna. Trenger du en AC-lader til ladeputen din? Anker vil selge deg et sett med en 25 W USB-C-lader for ytterligere $9, som er en stjåling. 

ZDNETs kjøpsråd

Nok en gang, Anker treffer den ut av parken med denne trådløse Qi2-laderen, med et produkt som er godt laget, holdbart og rimelig. For $20 får du en moderne, høyhastighets Qi2-sertifisert lader som er like god som noe annet laget av Apple. Jeg har sett mange ladere av dårligere kvalitet på salg for $20 (og mer!), så det er forfriskende å ha et kvalitetsalternativ til en rimelig pris.