Hold det virkelige telefonnummeret ditt privat og lag et nytt med denne tjenesten på $20

0
11
erstatt-dette-bilde.jpg StackCommerce

Kan du noen ganger ønske at du hadde en ny telefonlinje for å holde ditt faktiske telefonnummer privat? Det kan vise seg å være verdifullt når du vil sende jobbtekster, selge varer på Craigslist, bruke en datingtjeneste eller til og med opprette en ny virksomhet. På den annen side, kanskje du har følt at ekstrautgiften bare ikke var verdt det, men et annet telefonnummer er nå rimelig med et livstidsabonnement på Hushed, for øyeblikket til salgs for $20 med koden SECURE20.< /p>Dysset privat telefonlinje: livstidsabonnement

Hushed Privat telefonlinje: Livstidsabonnement

$20 hos StackSocial

Du trenger bare å laste ned Hushed-appen, og så kan du enkelt ringe med ditt andre nummer uten å kjøpe en ny, dyr telefonkontrakt. Velg et retningsnummer fra hundrevis tilgjengelig i USA og Canada, slik at du kan ringe og motta anrop eller tekstmeldinger til alle telefonnumre fra begge land uten månedlige avgifter.

Ikke bare gir dette oppsettet deg total anonymitet i all din kommunikasjon, men du har også de funksjonene du ønsker mest, for eksempel tilpasset talepost og viderekobling. I tillegg vil du enkelt kunne ringe private, sende tekstmeldinger eller bildemeldinger og administrere flere numre i én ekstremt brukervennlig app.

Med denne planen får du en kombinasjon av 1000 telefonminutter og 6000 tekstmeldinger per år. Selvfølgelig kan du alltid legge til flere telefonminutter eller SMS-kreditter til kontoen din når du vil. Ved å bruke mobildata eller WiFi til å chatte kan du også unngå servicekostnader. Du kan til og med få tilgang til Hushed fra nettleseren din, så vel som fra iOS- og Android-telefoner.

Hold telefonnummeret ditt privat. Få et livstidsabonnement for en Hushed Private Phone Line i dag for bare $20 med koden SECURE20, ned 83 % fra den vanlige abonnementsprisen på $150.