iPhone 16 rapporterer: Romlig video og ultratynne rammer kommer til alle modeller

0
15
Handlingsknappen på Nomad Modern Leather iPhone 15-dekselet.

iPhone 15 Pro og Pro Max har handlingsknappen, men nye rapporter indikerer det kan også komme til standard iPhone 16-modeller.

Max Buondonno/ZDNET

Lanseringen av iPhone 16 er måneder unna, men forventningene øker. Et sett med nye rapporter indikerer at iPhone 16 vil ha tynnere rammer, mens et lekket bilde av dummy-modeller som viser hele iPhone 16-serien gir oss en detaljert titt på endringer som kommer til iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro og 16 Pro Maks.

Også: Apple skal angivelig utforske AI-drevne hjemmeroboter, inkludert disse to produktene

På X (tidligere Twitter) delte Sonny Dickson bilder av aluminiumsstøpene til de kommende iPhone-modellene. Disse mock-modellene i solid aluminium deles med tilbehørsprodusenter som designer produkter for kommende iPhone-modeller for å sikre at de passer til dem ved lansering. 

Den bakre kameragruppen på iPhone 16 og iPhone 16 Plus går tilbake til en vertikal plassering, som minner om iPhone X-serien. Å legge til romlig videoopptak til iPhone 16-grunnmodellen er den sannsynlige grunnen til å justere disse kameraene vertikalt. 

iPhone 16 aluminiumsstøper Sonny Dickson/X & ZDNET

Foreløpig er iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max de eneste iPhone-modellene som kan ta romlig video. Apple endret konfigurasjonen av det bakre kameraet med lanseringen av iPhone 15 Pro og 15 Pro Max i 2023, og arrangerte de brede og ultravide linsene vertikalt til venstre på baksiden av iPhone, med teleobjektivet alene til høyre, noe som muliggjør romlig videoopptak.& #xA0;

iPhone 15 Pro og Pro Max tar opp romlige videoer for Apple Vision Pro ved samtidig å bruke både hoved- og ultrabrede kameraer, og skalere UW-kameraets synsfelt for å matche hovedkameraets. 

Alle fire castene til iPhone 16, iPhone 16 Pro, iPhone 16 Plus og iPhone 16 Pro Max-modeller viser frem en ny “Capture”; knapp, sannsynligvis for forbedrede bilde- og videofunksjoner, og en handlingsknapp, en funksjon introdusert i fjor som er eksklusiv for iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max-modeller. 

Også: iPhone 15 Pro vs. iPhone 13 Pro: Bør du oppgradere til Apples nyeste modell?

Selv om Apple ikke har bekreftet hvilke handlinger den nye “Capture” knappen vil utføre, rapporterte MacRumors at knappen forventes å tjene flere funksjoner relatert til fotografering og video. Disse handlingene kan omfatte snarveier for å få tilgang til kameraet, muligheten til å bytte mellom forskjellige opptaksmoduser eller kameralinser, øyeblikkelig bilde- eller videoopptak eller andre avanserte kamerakontroller. 

De nye iPhone 16 dummy-modellene ser også litt tynnere og større ut enn tidligere. Apple øker iPhones skjermstørrelser fra 6,1 til 6,3 tommer i base iPhone 16 og iPhone 16 Pro og fra 6,7 ​​til 6,9 tommer i iPhone Plus og iPhone Pro Max-modellene. 

Også: La iPhone-sidelastingen begynne! iOS 17.5 lar EU-brukere laste ned apper fra nettet

Nye rapporter fra The Elec indikerer også at iPhone 16 vil ha tynnere rammer enn noen gang. Den nye design- og produksjonsprosessen vil involvere en Border Reduction Structure (BRS)-teknikk for å minimere rammene rundt skjermen ved å maksimere skjermens eiendom uten å øke telefonens totale størrelse betydelig, et av Apples mål med å øke iPhone-en. skjermstørrelser. 

Denne BRS-teknikken involverer mer komplekse produksjonsprosesser, inkludert integrering av skjermkomponenter på trange steder og justering av skjermkretser for å passe innenfor det reduserte rammeområdet. LG Display, produsenten av iPhone OLED-skjermer, diversifiserer angivelig sin Display Driver ICs forsyningskjede for å møte Apples krav, og henter Novatech fra Taiwan og dens eksisterende leverandør, LX Semicon. 

Også: Apples mystiske iOS 17.4.1- og iPad OS 17.4.1-oppdateringer er faktisk veldig viktige

Apple skal lansere den nye iPhone 16-smarttelefonserien til høsten. Selskapet holder sin årlige WWDC 10. juni, og viser frem nye programvarefunksjoner som kan antyde noen funksjoner som kommer til iPhone 16.