Samsungs nye linje med smarte husholdningsapparater er superladet med AI

0
13

bespopriority= Samsung

Som generativ AI-utvikling fortsetter å revolusjonere verden rundt oss, teknologien blir utbredt i et bredt spekter av produkter, inkludert smarttelefoner, stemmeassistenter og til og med husholdningsapparater. 

På onsdag avduket Samsung sine 2024 Bespoke AI-husholdningsapparater på sin Bespoke AI-mediebegivenhet i Sør-Korea. Apparatene er alle utstyrt med AI- og SmartThings-funksjoner for å bringe den nyeste banebrytende teknologien til brukerne' homes. 

"Ved bruk av AI-vision, AI-stemme og AI-datateknologier vil vi tilby nye opplevelser der husholdningsapparater kan kontrolleres og kobles mer intuitivt," Jong-Hee Han, en Samsung-nestleder, sa på arrangementet. 

I motsetning til for Ballie, Samsungs hjemmeassistentrobot på størrelse med en bowlingball, fokuserer denne lanseringen på å infusjonere AI til produkter du allerede har i hjemmet ditt, som kjøleskap, mikrobølgeovn, vaskemaskiner og mer.

Også:  Samsung Galaxy Z Fold 6-lekkasje avslører to designoppgraderinger som vil få Google og OnePlus til å svette

For eksempel skreddersydd 4-dørs Flex Refrigerators AI Vision-funksjon lar deg sjekke utløpsdatoer på varer inne i kjøleskapet. Du kan også bruke teknologien til å be om tilpassede oppskriftsanbefalinger basert på hva du har i kjøleskapet ditt, uten først å måtte åpne det. 

Kjøleskapets AI Family Hub+ lar deg speile bilder og videoer fra smarttelefonskjermen ved å trykke telefonen på kjøleskapsdøren, som vist på bildet øverst i denne artikkelen. 

I mellomtiden kombinerer Bespoke AI Laundry Combo en vaskemaskin og en tørketrommel i ett apparat som utnytter AI for å anbefale optimale vaskesykluser basert på dine behov. Maskinen har også AI-drevet Bixby-stemmegjenkjenning.

Til slutt kan Samsungs nye robotstøvsuger, Bespoke Jet Bot Combo, rengjøre, støve og tørke ved hjelp av damp, samtidig som den gjenkjenner hindringer og lager rapporter for å sjekke om rengjøringen var tilfredsstillende.

skreddersydd- ai-sketch-main11 Samsung

Samsung sier at selskapet planlegger å introdusere sin 2024 Bespoke AI-produktlinje i USA og Frankrike “snart”, men avslørte ikke en eksakt lanseringsdato.

Samsung har brukt AI i hjemmet i årevis og har mange produkter å vise til det. Disse siste kunngjøringene minner oss om hvor langt foran det sørkoreanske selskapet er sammenlignet med sin amerikanske rival,  Apple, som angivelig jobber med AI-drevne hjemmeroboter, inkludert en mobil robotassistent og en avansert bordenhet med bevegelig skjerm drevet av robotikk. Apples prosjekter er fortsatt i den tidlige forskningsfasen.