De beste hodetelefonene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
19

Et par gode hodetelefoner kan bli en daglig følgesvenn. Å kjøpe de riktige hodetelefonene er en personlig opplevelse, siden alle ønsker og trenger forskjellige ting. Kanskje du vil ha hodetelefoner med støyreduksjon som er sterke nok til å dempe en gråtende baby på et fly. Kanskje du vil ha hodetelefoner som hjelper deg å sette pris på favorittsangene dine på nye måter. Eller kanskje disse tingene ikke betyr noe for deg, og du vil bare ha hodetelefoner som fungerer og som ikke vil bryte banken.

Også: De beste over-ear-hodetelefonene: Ekspert testet og vurdert

Uansett hvilke hodetelefonbehov du har, er det et par for alle, og du bør ikke ha et par hodetelefoner som ikke passer deg best. Når du har funnet den perfekte matchen, vil du ønske å holde på dem i mange år. Det er mange ting du bør vurdere før du kjøper hodetelefoner, og jeg har testet dusinvis av par for å anbefale de beste.

Hva er de beste hodetelefonene akkurat nå?

Etter omfattende testing av alle de beste hodetelefonene som er tilgjengelige i dag, er mitt valg for de beste hodetelefonene for øyeblikket Bose QuietComfort Ultra-hodetelefonene for deres beste støyreduksjon, stilige og førsteklasses design og komfort hele dagen. Disse hodetelefonene er flotte for folk som er villige til å bruke et par pålitelige, hverdagsbokser. Hvis du leter etter hodetelefoner for mer spesifikke brukstilfeller, fortsett å lese og sjekk ut mine beste forslag.

De beste hodetelefonene i 2024

Bose QuietComfort Ultra-hodetelefoner

De beste hodetelefonene totalt sett

Bose QuietComfort Ultra i White Smoke på et svart hodetelefonstativ Jada Jones/ZDNET

Pros & Ulemper ProsKlassens beste ANC Komfortabel passform Tilpassbar EQ Nedeler Batterilevetiden kan være lengre. Bærevesken er restriktiv Flere detaljer

Boses siste utgivelse topper lett konkurrentene i støyreduserende og komfortavdelingen, som navnet QuietComfort antyder. Jeg bruker disse hodetelefonene under intensive skriveøkter ved skrivebordet mitt, mens jeg reiser og slapper av. Bose forbedret QC Ultras lydbilde med denne modellen, og tilbyr en dypere, fyldigere bassrespons enn noen andre Bose-hodetelefoner jeg har testet.

De veganske øreputene i lær har perforeringer for å gi bedre pusteevne, reduserer sannsynligheten for at disse hodetelefonene får ørene dine til å føles varme. Selv etter timer med bruk er det lett å glemme at du har på deg QC Ultra på hodet – de er så komfortable.

Anmeldelse:  Bose QuietComfort Ultra 

QC Ultras støyreduksjon er det beste jeg har prøvd i noen hodetelefoner, siden ANC gir deg beskyttelse mot lave, mellomstore og høye støystøy som en gressklipper, bilmotor eller et kjøleskap som går. I motsetning til andre ANC-hodetelefoner, gjør QC Ultra en god jobb med å redusere lette samtalelyder, noe som gjør dem til en flott følgesvenn for folk som jobber i offentlige rom, som et bibliotek eller en kaffebar.

QC Ultra er imidlertid på den dyre siden, og selges til $429 og forblir over $350 selv med sesongrabatter. I tillegg er batterilevetiden deres på 24 timer, så hvis du bruker hodetelefonene mye, må du koble til et par ganger i uken.

Hvis du er klar til å kose deg med et par hverdags. hodetelefoner, jeg kan ikke anbefale disse mer. De er utstyrt med alle funksjonene du trenger og gir en hyggelig lytteopplevelse samtidig som de tilbyr en enorm mengde komfort.

Bose QuietComfort Ultra tekniske spesifikasjoner: Form faktor: Over-ear | Bluetooth: Ja (5.3) | Batterilevetid: 24 timer (ANC av) | Driverstørrelse: 35 mm dynamisk | Støy kansellering (i dB): -28 dB Kablet alternativ(er): 3.5 mm hodetelefonkontakt

Se nå på BoseView nå på Best BuySe nå på Amazon flere kjøpsvalg

Sony WH-1000XM5-hodetelefoner

Beste hodetelefoner for programvarefanatikere

h3> Nærbilde av Sony WH-1000XM5 headset Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Suveren ANC Flott for taleanrop Komfortabel Udemper Foldes ikke Dyrt Flere detaljer

Sony XM5 over-ear-hodetelefonene er noen av de mest populære på markedet, og det er med god grunn. Disse hodetelefonene har eksepsjonelle støyreduserende egenskaper, flott lyd, solid batterilevetid, komfort hele dagen og en elegant og førsteklasses design.

Da Sony ga ut disse hodetelefonene i 2022, var de fullpakket med programvarefunksjoner konkurrerende hodetelefoner manglet, som Speak-to-Chat. Denne funksjonen setter musikken din på pause når hodetelefonene oppdager at du snakker med noen og aktiverer åpenhetsmodus slik at du bedre kan høre dem.

XM5s 40-timers batterilevetid betyr at du kan bruke disse hodetelefonene hele tiden uken med minimal lading, noe som gjør dem ypperlige for pendlere, reisende og skrivebordsarbeidere. For ikke å nevne, den imponerende støyreduksjonen er noe av det beste som finnes. 

Anmeldelse: Sony WH-1000XM5

sterk>

Da ZDNETs Matthew Miller gjennomgikk XM5-hodetelefonene, sa han at den støydempende teknologien tillater “et miljø med isolasjon og fokus”," så disse hodetelefonene er flotte å bruke når du trenger å blokkere verden rundt deg. 

XM5 og Boses QC Ultra-hodetelefoner er hals-og-hals for de beste hodetelefonene. Jeg synes imidlertid QC Ultra har litt bedre støydemping og er betydelig mer komfortable. Sonys XM5 gir likevel tilgang til Sonys LDAC Bluetooth-kodek, har lengre batterilevetid og trenger ikke å være slått på for å lytte over en kablet tilkobling, i motsetning til QC Ultra.

I hovedsak er begge hodetelefonene mer enn i stand til å dempe støyende miljøer, koke beslutningen din ned til lydpreferanser og merkelojalitet.

Sony WH-1000XM5 tekniske spesifikasjoner: Formfaktor: Over-ear | Bluetooth: Ja (5.2) | Batteritid: 40 timer (ANC av) | Driverstørrelse: 30 mm dynamisk | Støyreduksjon (i dB): –27 dB | Kablet alternativ(er): 3,5 mm hodetelefonkontakt

Se nå på AmazonView nå på Best BuySe nå på Målrett mot flere kjøpsvalg

JBL Live 770NC

Beste hodetelefoner for daglig bruk

JBL Live 770NC i en kvinnehånd Jada Jones/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Maratonbatteri Lett og komfortabelt Mange programvarefunksjoner Ideles Middels ANC romlig lyd er en glipp Flere detaljer

Et par pålitelige hodetelefoner som kan bo i jobb- eller skolesekken er et must, og JBL Live 770NC er et flott alternativ. Disse hodetelefonene er de nyeste hodetelefonene for øvre mellomtoner fra JBL, slik selskapet annonserte dem i januar på CES. Live 770NC inkluderer en vaskeliste med førsteklasses programvarefunksjoner som slitasjedeteksjon, romlig lyd, adaptiv støyreduksjon og mer. 

Live 770NCs design og byggematerialer er mer premium enn konkurrentene til dette prispunktet, ettersom JBL utstyrte 770NC med store, myke øreklokker og et hodebånd dekket med mykt stoff. Da jeg testet 770NC, brukte jeg dem i omtrent fem timer før jeg opplevde tretthet i hodet eller øret. 

Anmeldelse: JBL Live 770NC< /p>

Lydmessig gjengir ikke 770NC den mest forhøyede lyden jeg har hørt, selv innenfor denne prisklassen på $200 til $250. Likevel er disse hodetelefonene mer enn egnet for tilfeldige lyttere og folk som ønsker hodetelefoner utelukkende for å beskytte dem mot eksterne støy.

770NC har adaptiv støyreduksjon, noe som betyr at støyreduksjonen justeres basert på hvor høyt miljøet ditt er. Det adaptive aspektet ved denne teknologien er veldig intuitivt og effektivt, men selve støyreduksjonen er ikke noe å skrive hjem om.

Samlet sett, hvis du vil ha hodetelefoner som er nye, høres bra ut, ha en lang batterilevetid, er komfortable og kan få jobben gjort alt for mindre enn $250, dette er veien å gå.

JBL Live 770NC tekniske spesifikasjoner: Formfaktor: Over-ear | Bluetooth: Ja (5.3) | Batteritid: 60+ timer (ANC av) | Driverstørrelse: 40mm dynamisk | Støyreduksjon (i dB): -23dB | Kablet alternativ(er): 3,5 mm hodetelefonkontakt

Se nå på AmazonView nå på Best BuySe nå på B&H Photo-Video mer kjøp valg

Monoprice BT-600ANC

Beste budsjett-støyreduserende hodetelefoner

Monoprice BT-600ANC-hodetelefonene liggende på et trebord Jada Jones/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Effektiv ANC Rimelig Slitesterk konstruksjon UlemperIngen EQ-innstillinger eller ledsager-app Ingen oppdaterte programvarefunksjoner Flere detaljer

Monoprice BT-600ANC-hodetelefonene er best for folk som ønsker sterk støyreduksjon uten å betale for mye for det. Til $100 (og noen ganger så lavt som $60 på salg), er BT-600ANC de beste budsjett-ANC-hodetelefonene. 

BT-600ANCs ANC er sterkere enn noen avanserte ANC-hodetelefoner, men det er ikke like intuitivt. Selv om disse hodetelefonene bruker store mengder støyreduksjon, sliter de med å blokkere høyere frekvenser. Da jeg testet BT-600ANC, ante jeg ingen adaptiv støyreduserende teknologi, så hvis du opplever noe som føles som flyøre (støyreduserende hodetelefoner forårsaker faktisk ikke flyøre) mens du har på deg støyreduserende hodetelefoner, du vil garantert oppleve det mens du bruker disse.

Anmeldelse: Monoprice BT-600ANC

BT-600ANC har en solid konstruksjon som ligner Sonys WH-1000XM4-hodetelefoner og har tykke, myke øreklokker i polyuretan. De tykke øreklokkene bidrar til å skape en forsegling som hjelper til med effektiviteten til støyreduksjonen. Da jeg testet BT-600ANC ble jeg overrasket over hvor mye du får for en Benjamin. Vanligvis sparer hodetelefoner i denne prisklassen på tilbehør eller byggekvalitet for å holde de interne komponentene av høyere kvalitet.

Imidlertid gir Monoprice deg en solid bæreveske og en funksjonell konstruksjon for ultimat bærbarhet. Til tross for det har ikke BT-600ANC-hodetelefonene en ledsager-app, noe som betyr at de ikke har noen innfødte EQ-innstillinger. Du sitter fast med den ferdige lyden, som er veldig fremadgående bass og litt gjørmete.

Samlet sett, hvis støyreduksjon til en lavere kostnad er hovedprioriteten din, BT -600ANC er et godt valg.

Monoprice BT-600ANC tekniske spesifikasjoner: Formfaktor: Over-ear | Bluetooth: strong> Ja (5.0) | Batteritid: 40 timer (ANC av) | Driverstørrelse:  40 mm dynamisk | Støyreduksjon (i dB): -35 dB Kablet alternativ(er): 3,5 mm hodetelefonkontakt

Se nå på AmazonView nå på Walmart flere kjøpsalternativer

Samson SR850

Beste budsjett-hodetelefoner med åpen rygg

samsonsr850.jpg Jada Jones/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Åpent lydbilde Naturlig passform Svært rimelig Imper Noen sjangere høres bedre ut enn andre Kan være ubehagelige etter noen timer Billig bygg Flere detaljer

Det finnes hodetelefoner som er bedre for å pendle, jobbe og reise, og det finnes hodetelefoner som er bedre for å kritisk undersøke musikk, enten det er å lytte for å nyte, mikse lyd eller redigere lyd. Samson SR850 faller i sistnevnte gruppe. SR850 er referansehodetelefoner, så de er optimalisert for å eksponere små detaljer (gode eller dårlige) i lyden du lytter til.

Disse hodetelefonene er utrolig rimelige og et flott inngangspunkt for spirende audiofile og studenter eller hobbyister som lærer å mikse og mestre lyd. SR850s halvåpne øreklokker gir mulighet for luftpassasje, åpner lydbildet og gir en åpen og luftig lyd. De åpne ørekoppene deres gjør dem mindre ideelle for opptak av lyd – du vil ha studiohodetelefoner med lukket bakside for det. I tillegg betyr den åpne ryggdesignen at de ikke er ideelle for pendling eller lytting i offentlige områder.

Samson SR850 har et selvjusterende pannebånd og øreputer i velur. De er ikke de mest komfortable, men det er forventet for prislappen på $50. Du får en 3,5 mm til 3,5 mm hodetelefonkontakt og en 6,3 mm adapter med skrutopp. Med en impedans på 32 ohm er disse hodetelefonene utrolig enkle å kjøre, noe som gjør dem til et flott alternativ for nybegynnere.

Da jeg testet SR850, brukte jeg dem til uformell lytting i stuen min. Jeg fant ut at lydprofilen var overdrevet i diskanten, noe som tok litt tid å venne seg til. Likevel hørte jeg mindre detaljer i favorittsangene mine som jeg aldri hadde hørt før.

Alt i alt, hvis du ikke kan eller vil bruke hundrevis, om ikke tusenvis, på hodetelefoner med åpen bakside av høyere kvalitet, er Samson SR850 noe for deg.

Tekniske spesifikasjoner for Samson SR850 : Formfaktor: Halvåpen, over-ear | Bluetooth: N/A | Batteritid: N/A | Driverstørrelse: 50 mm dynamisk | Støyreduksjon ( i dB): N/A | Kablet alternativ(er):&#xA0 ;3,5 mm hodetelefonkontakt, 3,5 mm til 6,5 mm adapter

Se nå på Amazon

Audio-Technica ATH-M50xBT2

Beste studiohodetelefoner

Audio-Technica ATH-M50xBT2 hodetelefoner i svart Jada Jones/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsMarathon batteri Retro møter moderne design Lang kabel inkludert Imper Tett klemmekraft Clunky Bluetooth kan være kresen Mer Detaljer

Studiohodetelefoner er ikke hodetelefoner du vil ha med deg på din daglige pendling eller med deg til kontoret. Men hvis du tar opp lyd profesjonelt, vil du få tak i disse. ATH-M50xBT2s lukkede design er flott for opptak, ettersom du kan lytte intensivt og unngå at lyden fra hodetelefonene strømmer inn i mikrofonen.

Lyden deres er veldig nøytral, på typisk studiohodetelefoner. Hvis du vil ha hodetelefoner med kraftig bass, kan disse ikke gi deg det. Men hvis du liker hodetelefoner med nøytral lyd, er BT2 ikke bare reservert for opptak av lyd – de er også gode å lytte til.

Anmeldelse: Audio-Technica ATH-M50xBT2

For prisen på 200 dollar gir disse hodetelefonene stor verdi og har en solid konstruksjon. Øreklokkene er dekket med vinyl øreputer og retro-utseendet deres er tro mot Audio-Technicas M-serie design.

Da jeg testet disse hodetelefonene, trodde jeg at deres nøytrale og balanserte lyd hjalp meg å sette pris på mine favorittsanger på nye måter. I tillegg, i en verden med altfor kompliserte programvarefunksjoner, er BT2 et friskt pust med sin mangel på digital fiksering. Hvis du klarer å tømme batteriet, kan du koble til disse hodetelefonene og få tilgang til opptil 24-bit/44,1 kHz samplingsfrekvens.

Hvis du er en spirende podcaster eller studerer musikkinnspilling og produksjon, er dette et flott par studiohodetelefoner. Hvis du liker lyden av studiohodetelefoner, men ikke ønsker å betale for avanserte, får du mye verdi for BT2s $200-tag.

Audio-Technica ATH- M50xBT2 tekniske spesifikasjoner: Formfaktor: Over-ear | Bluetooth: Ja (5.0) | Batteritid : 60+ timer | Driverstørrelse: 45 mm dynamisk | Støyreduksjon (i dB): N/A | Kablet alternativ(er):< /strong> 3,5 mm hodetelefonkontakt

Se nå på Amazon

Sennheiser Accentum Plus

Beste mellomtonehodetelefoner for uformell lytting

Sennheiser Accentum Plus-hodetelefoner i en kvinnes hånd Jada Jones/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Lett God lyd til prisen Maratonbatteri Ideles Tett passform Middels ANC Flere detaljer

Sennheiser er kjent for sine pro-grade lydprodukter, men de avanserte produktene passer ikke for alle. Hvis vennene dine i lydområdet anbefaler at du prøver et par Sennheiser-bokser, men du ikke vil betale over 600 dollar for å oppleve selskapets ikoniske lyd, kan du prøve Accentum Plus.

Accentum Pluss er selskapets siste mellomtonehodetelefoner som debuterte på CES 2024. Accentum Plus har en utrolig klar og oppslukende lyd for prislappen, og tilbyr detaljerte høyder og kraftig, dyp bass. 

< p>Accentum Plus kan skryte av adaptiv støyreduksjon, som jeg fant ikke var den sterkeste, men hjelper til med å holde musikken i sentrum samtidig som den holder høyere eksterne lyder i sjakk. Disse hodetelefonene er flotte for pendlere, reisende og skrivebordsarbeidere, siden de har en maraton-batterilevetid som kan vare i mer enn 50 timer.

Anmeldelse: Sennheiser Accentum Plus

Du må imidlertid ha riktig hodestørrelse for å få mest mulig ut av disse hodetelefonene. Kanskje hodet mitt var for stort, men da jeg testet Accentum Plus, klarte jeg ikke å bruke dem i mer enn en time uten at jeg fikk vondt i ørene. 

Til tross for det, hvis du foretrekker trådløse hodetelefoner men prioriter lydkvalitet og vil ha god lyd for mindre enn $250, Accentum Plus vil gjøre deg godt.

Tekniske spesifikasjoner for Sennheiser Accentum Plus: Formfaktor: Over- øre | Bluetooth: Ja (5.2) | Batteritid: 60+ timer (ANC av) |  Driverstørrelse: 40 mm dynamisk | Støyreduksjon (i dB): -25dB | Kablet alternativ(er): 3,5 mm hodetelefonkontakt

Se nå på Amazon

Hva er de beste hodetelefonene?

De beste hodetelefonene for deg er de som best tjener det tiltenkte formålet. Hvis du leter etter hodetelefoner for din daglige pendling, bør du vurdere Bose QuietComfort Ultra. Hvis du ofte tar opp lyd, prøv Audio-Technica ATH-M50xBT2. Hvis miksing av lyd er den beste bruken, er Samson SR850 best for deg.

< tr>

< td>Studiohodetelefoner med lukket rygg

Hodetelefoner Pris Batteritid Hodetelefontype
Bose QuietComfort Ultra $429 24 timer (ANC av) Lukket, trådløs, støydempende
Sony WH-1000XM5< /td>

$400 40 timer (ANC av) Lukket, trådløst, støydempende
Monoprice BT-600ANC $100 40 timer (ANC av) Lukket, trådløs, støydempende
Samson SR850 $50 N/A Halvåpen, kun kablet
Audio-Technica ATH-M50xBT2 $200 60+ timer
JBL Live 770NC $200 60+ timer (ANC av) Lukket, trådløst, støydempende
Sennheiser Accentum Plus $230 60+ timer (ANC-av) ) Lukket, trådløst, støyreduserende

Hvilke hodetelefoner passer for deg?

Selv om alle disse hodetelefonene er gode valg, avhenger det til syvende og sist av hvilken type tilkobling du foretrekker, om støyreduksjon er viktig for deg, hva du bruker, og hvor mye du er villig til å bruke.

Velg disse hodetelefonene… Hvis strong> du vil…
Bose QuietComfort Ultra De beste hodetelefonene Bose har å tilby. Eksepsjonell støyreduserende teknologi, komfort hele dagen og et stilig design gjør disse hodetelefonene til de perfekte hverdagshodetelefonene.
Sony WH-1000XM5 Imponerende støy -kansellerende teknologi, en solid konstruksjon og tilgang til Sonys høykvalitets Bluetooth-kodek.
Monoprice BT-600ANC Pålitelig og effektiv støy- kansellerer teknologi for mindre enn en tredjedel av prisen på hodetelefoner med lignende egenskaper. Hvis støyreduksjon for en lav pris er din prioritet, er disse det beste valget.
Samson SR850 Referansehodetelefoner for å mikse og mastere musikk uten å betale hundrevis av dollar. Hvis du går inn i lydverdenen, start med disse.
Audio-Technica ATH-M50xBT2 Et kapabelt og allsidig par studiohodetelefoner for en rimelig pris. Hvis du ofte tar opp lyd eller nyter den nøytrale lyden fra studiohodetelefoner, vil disse vare hele livet og mer.
JBL Live 770NC Hodetelefoner som du kan bruke hver dag i uken uten å måtte huske å lade dem. 
Sennheiser Accentum Plus Trådløse hodetelefoner med imponerende lydkvalitet for mindre enn $250. Hvis du ikke liker å lytte med ledninger, men likevel vil ha god lyd, er disse hodetelefonene noe for deg.

Faktorer du bør vurdere når du velger et par hodetelefoner< /h2>

Jeg har brukt mange timer på å teste hodetelefoner, fra store navn som Sony og Bose til mindre kjente merker, for å vise deg at du har et hav av alternativer. Hodetelefonene din beste venn elsker og anbefaler at du prøver, kan være de verste hodetelefonene du noen gang har brukt, og det er derfor det er viktig å vurdere disse faktorene før du kjøper:

Batteritid: Ingenting er verre enn å ta på seg hodetelefonene og se at de har 5 % batteri. Hvis du ofte glemmer å lade hodetelefonene dine, vil du ha et par med lang batterilevetid. Så Bose QuietComfort Ultra er kanskje ikke det beste alternativet, men JBL Live 770NC kan fungere bedre for deg.Brukstilfeller: Det finnes mange typer hodetelefoner, så du må sørge for at du kjøper den riktige typen som passer til dine spesifikke brukstilfeller. Kanskje vennen din anbefalte Audio-Technica ATH-M50xBT2-hodetelefonene for deres flotte lyd, men du var ikke klar over at de ikke hadde støyreduksjon – en funksjon du ønsket. Hvis du vil ha hodetelefoner for pendling, sørg for at hodetelefonene du ser på er egnet for det. Hvis du trenger hodetelefoner for å ta opp podcasten din, sørg for at du ikke kjøper hodetelefoner som Sony XM5 over-ears.Livsstilshodetelefoner kontra lydfokuserte hodetelefoner:Jeg liker å kategorisere hodetelefoner i disse to kategoriene. Lifestyle-hodetelefoner er hodetelefonene du ser fra merker som Bose, Apple og Sony. Imidlertid produserer merker som Sony og Sennheiser både livsstils- og lydfokuserte hodetelefoner. Livsstilshodetelefoner kan følge deg på din daglige pendling, til kontoret og til treningsstudioet – alt på samme dag. På den annen side kan lydfokuserte hodetelefoner mangle komforten, støyreduserende teknologien og portabiliteten som livsstilshodetelefoner har, siden deres primære bruksområde er å undersøke lyd kritisk.

Slik tester vi hodetelefoner

ZDNET-teamet tilbringer uker med et par hodetelefoner, og bruker dem i mange miljøer som biblioteker, kaffebarer, dagligvarebutikker, tog og kontoret. Vi gjør dette for å teste hvor godt et par hodetelefoner presterer i ulike miljøer, siden hvert miljø tilbyr en annen symfoni av lyder.

Selv om du kan teste hodetelefoner objektivt på en støyisolasjonsgraf eller et lydprofildiagram, kan du bør utføre din egen testing i de besøkte miljøene dine for å se hvordan de holder seg. På slutten av dagen er den eneste måten å vite om et par hodetelefoner fungerer for deg å prøve dem selv.

Hvordan velger jeg de riktige hodetelefonene?

Før du kjøper et par hodetelefoner, er det et par ting bortsett fra prisen du bør tenke på. Et par hodetelefoner' formfaktor, tilkobling og funksjoner er like viktige. Hvis du ser på denne listen, antar jeg at du har bestemt deg for at du ikke ser etter ørepropper. For å hjelpe deg, tenk på om du vil:

Kablet eller trådløst (Bluetooth)?:Jeg anbefaler kablede hodetelefoner for folk som ønsker å lytte kritisk til musikk av og til. Over en kablet tilkobling får du tilgang til høyoppløselig musikkavspilling. Hvis det ikke betyr noe for deg og du heller vil ha hodetelefoner som er bærbare og ledningsfrie, vil du ha trådløse hodetelefoner. Heldigvis kan mange forbrukerhodetelefoner være kablet eller trådløse, og mange trådløse hodetelefoner i denne listen kan oppnå høyoppløselig lydavspilling via en kablet tilkobling.Lukket eller åpen bakside?:Lukkede hodetelefoner omfatter de fleste alternativene på denne listen, og de er best for pendling og lytting i offentlige rom. Fordi baksiden av øreklokkene er lukket, hører andre rundt deg mindre av musikken din og du hører mindre av andre rundt deg. Hvis du vil ha støyreduksjon, vil du ha lukkede hodetelefoner. Hvis du mikser eller mestrer musikk, liker å lytte kritisk til musikk eller ønsker å investere i lydutstyr av høyere kvalitet, bør du vurdere hodetelefoner med åpen bakside.

Bør jeg kjøpe on-ear eller over-ear hodetelefoner?

Jeg foretrekker over-ear-hodetelefoner fremfor on-ear-hodetelefoner. Som et resultat anbefalte jeg bare over-ear-hodetelefoner i denne listen. On-ear-hodetelefoner sitter på ørene, mens over-ear-hodetelefoner dekker hele øret. Over-ear-hodetelefoner skaper en bedre tetning mellom ørene og omverdenen, noe som gir økt støyisolering.

Over-ear-hodetelefoner gir en mer oppslukende lytteopplevelse, og den tettere forseglingen på ørene gir økt støyreduserende ytelse.

Du kan imidlertid like on-ear-hodetelefoner hvis du vil ha hodetelefoner med en mer kompakt form. Hvis du ikke liker støyreduksjon eller foretrekker å høre omgivelsene bedre, bør du vurdere øretelefoner.

Bør jeg kjøpe øreplugger eller hodetelefoner?

Begrepet " hodetelefoner" omfatter mange typer lytteenheter, og øreplugger er en type hodetelefoner. Men for enkelhets skyld, la oss konkludere med at øreplugger er lytteenheter som går inn i ørene og hodetelefoner er lytteenheter som går over ørene.

Du bør kjøpe ørepropper hvis:

Du vil ikke ha store, klumpete hodetelefoner. Du trener ofte.

Du bør kjøpe hodetelefoner hvis:

Du vil ha lengre batterilevetid.Du vil ha bedre lydkvalitet.Du liker ikke gjenstander inne i ørene.

Finnes det alternative hodetelefoner som er verdt å vurdere?

Selv om alternativene ovenfor burde komme deg ganske langt, er du kanskje fortsatt interessert i alternative alternativer. Her er noen av våre andre høyt rangerte anbefalinger å vurdere. 

Se på AmazonView på AmazonView på Best Buy