De beste iPad Pro-dekslene fra 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
20

iPad er nå integrert i mange fasetter av hverdagen vår. De kan tjene som notatbøker, e-lesere, nettbrett og bærbare arbeidsstasjoner. Noen av oss bruker til og med iPadene mer enn mobiltelefonene våre. De fleste av oss bruker iPhone-skjermbeskyttere, og det er en god idé å ta en skjermbeskytter til iPad-en din også. Hvis du mister godt 800 USD eller mer på en iPad Pro, er det viktig å beskytte investeringen din mot alle potensielle støt, fall og farer fremover.

Også: De beste iPadene i 2024: Eksperttestet

Hva er det beste iPad Pro-dekselet akkurat nå? 

Vårt beste valg for det beste iPad Pro-dekselet er Zugu 11-tommers og 12,9-tommers iPad Pro-deksel, takket være dets mange stativkonfigurasjoner, god beskyttelse og sikkerhet, rimelig pris, holdbarhet og god garanti. Men det er en mengde iPad-deksler å velge mellom, og det er derfor vi har samlet våre andre toppvalg som du kan vurdere. De beste iPad Pro-dekslene tilbyr tilleggsfunksjoner som penneholdere og mer basert på vår praktiske testing, ekspertundersøkelser og omfattende kunnskap om iPad-serien. 

Også: De beste iPad-skjermbeskytterne du kan kjøpe: Eksperttestet

De beste iPad Pro-dekslene fra 2024 

Zugu iPad Pro-deksel

Beste iPad Pro-deksel generelt

zugu-ipad-air-case Kayla Solino/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Justerbart stativ Støtfanger og robust skall Magnetisk monteringsevne Frontdeksel Stylusholder Trådløs lading for Apple Blyant Flotte fargealternativer for 11-tommers modell Under $100 IdelesIngen morsomme mønstre eller utskrifter. Litt større Robust design Begrensede farger for 12,9-tommers modell Flere detaljer

La meg starte med å si at Zugu iPad-dekselet virkelig er et solid etui, og jeg liker det veldig godt. Den har et justerbart stativ med 8 konfigurasjoner, en støtfanger og et robust skall for ekstra fallbeskyttelse, en pennelomme, trådløse lademuligheter og mer. Zugu-dekselet kommer for tiden i 9 farger, som er mer enn mange alternativer på markedet. 

Jeg testet dette Zugu-dekselet på iPad Air (bildet over) de siste ukene sammen med flere andre deksler, det er min favoritt. Den er ekstremt funksjonell, men fortsatt praktisk, og gir ekte sikkerhet mot støt og fall (ikke bare fungerer som et lett deksel). Jeg elsket å bruke det som stativ, spesielt når jeg testet flere notatapper denne måneden også. Materialet føles premium og dyrt med et rent, tiltalende design. 

Og selv om funksjonaliteten er førsteklasses, er min favorittting med Zugu-dekselet fargen. Jeg har brukt etuiet i Desert Rose-fargen, og som en ekte Gen-Z bedriftsjente elsker jeg den. Mange selskaper henvender seg ikke til farger utenom svart, hvit, brun og brun, så de unike fargevalgene er fantastiske. Men jeg skulle fortsatt ønske det var flere morsomme utskrifter og design, og 12,9-tommers iPad Pro-dekselet mangler fargealternativer sammenlignet med iPad Air og iPad Pro 11-tommers versjon. 

Nåværende kunder på Zugu-nettstedet sa at de liker den generelle beskyttelsen, funksjonaliteten, kvaliteten og estetikken til Zugu-dekselet. Mange sa at saken er en stor verdi og har en førsteklasses følelse, og en kunde sa til og med at de skulle ønske de hadde funnet Zugu tidligere. 

Det som er enda bedre er at Zugu vil betale en' #xA0;engangs reparasjonsgebyr for AppleCare+ hvis iPad-en din blir skadet mens den er i et Zugu-deksel. Zugu-dekselet er vel verdt pengene etter min mening, og det er et solid allround-deksel for stil og beskyttelse.

Zugu iPad Pro Case-funksjoner: Justerbart stativ med 8 vinkler | Støtfanger og robust skall for fallbeskyttelse | Luftstrømningsventiler | Sikker magnetisk monteringsevne | Mikrofiber interiør | Automatisk dvale/vekke magnetisk deksel | Pekepennlomme på baksiden | Trådløs Apple Pencil-ladekompatibilitet | Tilgjengelig i 9 farger (11-tommers modell) | Gratis AppleCare+ reparasjonsgebyr

$60 ved Best Buy$60 hos Amazon flere kjøpsvalg

Casetify Impact Case

Beste grunnleggende iPad Pro-deksel

casetify-impact-case-ipad-air Kayla Solino/ZDNET

Hvis du er ny i den teknologiske tilbehørsverdenen, la meg fylle deg ut. Casetify er som din trendy Gen Z-kollega som bringer friskt design og innovative funksjoner til bordet. Casetify er ekstremt populært for iPhone-deksler, men det er lett å overse merkevarens andre beskyttelsestilbud for enheter som iPad Pro. 

Casetifys Impact Case for iPad Pro kombinerer stil og funksjon. Den har Casetifys EcoShock-teknologi og forbedrede beskyttende hjørner for ekstra sikkerhet, og er fallklassifisert opp til 4 fot. Sammen med et sikkert ytre har Impact-dekselet Apple Pencil-lading for enkel integrering. Nåværende Casetify Impact Case-brukere elsker materialet, kvaliteten, designen og holdbarheten til denne saken. De er også glade for de mange mønstrene, fargene og designene den er tilgjengelig i. 

Etuiet er laget med et antimikrobielt belegg for å bekjempe bakterier, og er delvis konstruert av resirkulerte telefondeksler via Re/Casetify-programmet, som også bidrar til å spare miljøet. 

Kanskje den beste delen av Impact-saken er at som de fleste Casetify-produkter, kommer den i en rekke design, mønstre, og farger. Den er slank, men praktisk og gir sikker beskyttelse. 

Da jeg testet Impact-dekselet på iPad Air forrige måned (bildet over), likte jeg dens lette vekt, hendige Apple Pencil-oppbevaring og mange utskrifter og design. Det er et flott basisdeksel for å beskytte mot hverdagens støt og riper, men jeg anbefaler å legge til en skjermbeskytter for ekstra sikkerhet siden det ikke er noe frontdeksel. Og hvis du leter etter en folio-stilkoffert eller en som har en stativfunksjon, kan du hoppe over denne. 

Nåværende kunder på Casetify-nettstedet sa at de liker den generelle verdien av Impact-saken, med vekt på sakens flotte materiale, design og kvalitet. Mange sa at de likte de morsomme mønstrene og fargealternativene — som overgår alle andre deksler som er nevnt på denne listen i fargeavdelingen. 

Casetify Impact iPad Pro Caset-funksjoner:&#xA0 ;4 fot fallbeskyttelse | Apple blyantlading | Utvalg av farger og stiler | Upcycled konstruksjon | Antimikrobielt belegg | Beskyttende hjørner 

Se nå på Casetify

Logitech Combo Touch Keyboard Case

Beste iPad Pro-tastaturdeksel

logitech-combo-touch-11-pro-1.jpg Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper ProsAvtakbart tastatur Styreflate Stylus-lagring Bakgrunnsbelyste taster Rimeligere enn Apples Magic Keyboard Imper Litt tungt Fortsatt kostbar Begrensede fargealternativer Flere detaljer

Logitech Combo Touch er vårt valg for det beste iPad Pro-tastaturdekselet, takket være toppfunksjonene og rimelig pris. Combo touch er fullpakket med funksjoner takket være et avtakbart tastatur, bakgrunnsbelyste taster, innebygd pennelagring, iPad OS-snarveistaster og mer. Den tilbyr fire bruksmåter (skriv, vis, skisser og les) for å passe til alle iPad-aktivitetene dine. 

Omtale: Min favoritt iPad-tastatur og -penn er ikke laget av Apple

Da ZDNETs Senior Review Editor Kerry Wan testet Combo Touch og Logitech Crayon Stylus med iPad 10th Gen tilbake i 2022, roste han dens evne til å " på Magic Keyboard [Folio]." 

“Logitechs Combo Touch-deksel og Crayon-penn for iPad er billigere og praktisk talt bedre enn Apples eget tilbehør. [De] er ikke perfekte, men de gir en mer funksjonsrik opplevelse enn Apples førstepartstilbehør til en brøkdel av prisen. Det er ikke en bank på Apples eget iPad-tastatur og pekepenn på noen måte; de to er like verdt din vurdering," Wan skrev i sin anmeldelse. 

Nåværende kunder på Logitech-nettstedet sa at de likte toppfunksjonene, generell verdi og pris på Combo Touch-dekselet, som har over 100 5/5-stjerners anmeldelser. En kunde, som Wan, sa til og med at den slo Apples eget Magic Keyboard. "Dette produktet er akkurat det jeg håpet Apple skulle tilby. Og det var til en brøkdel av prisen," de skrev. 

Logitech Combo Touch funksjoner: 4 moduser (type, visning, skisse, les) | Avtakbart tastatur | Bakgrunnsbelyste taster | Stylus oppbevaring | Full rad med snarveistaster for iPad OS | 1 års begrenset garanti | To visningsvinkler

Se nå på LogitechView nå på AmazonView nå på Amazon flere kjøpsvalg

OtterBox Defender

Beste iPad Pro-deksel for maksimal holdbarhet

otterbox-defender-series-pro-case Sean Jackson/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Holdbarhet Kantbeskyttelse Portdeksler Utmerket beskyttelse mot skitt og skitt Robust konstruksjon Ideles Dyrt Ingen fargealternativer Litt klumpete Flere detaljer

Noen bruker iPad-ene sine til å rulle på sofaen, mens andre trenger et nettbrett i felten. Enten du jobber i konstruksjon, verktøy eller en annen industri, vil du kanskje at iPad Pro skal være i stand til å dra ut med deg. Gå inn: OtterBox Defender Series Pro Case. 

Med hevede kanter gir den fallbeskyttelse for skjermen og kameraet. I tillegg kommer Defender Series Pro-dekselet med OtterBox' sølvbaserte antimikrobielle tilsetningsstoff, noe som betyr at dekselet ditt aktivt bekjemper bakterievekst. Til slutt har dekselet portdeksler for å sikre at smuss og støv du møter i felten ikke tetter igjen knektene og portene dine. 

Anmeldelse: OtterBox Defender Series-dekselet for iPad Pro

Nåværende brukere på Best Buy sa at de liker verdien, kvaliteten og den generelle brukervennligheten, og gir Defender-dekselet 4,5/5 stjerner på nettstedet . Mange brukere sa at de liker den sikre holdbarheten og beskyttelsen mot støt og riper, men noen brukere sa at de hadde problemer med å få Apple Pencil til å holde seg sikker. 

OtterBox Defender Series Pro Case-funksjoner: Forhøyede kanter for ekstra beskyttelse | Antimikrobielt tilsetningsstoff for å redusere bakterievekst | Portdeksler

$130 ved Best Buy$73 hos B&H Photo-Video flere kjøpsvalg

Moft Snap Float Folio-deksel

Beste iPad Pro-deksel for allsidige vinkler

moft-snap-flat-folio-ipad-air-case Kayla Solino/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Unike stativkonfigurasjoner Stylusholder Lett Premium følelse Ideles Begrensede farger Ikke de mest beskyttende Litt dyrt Flere detaljer

Moft Snap Float Folio-dekselet er et av de mest unike iPad-dekslene jeg har testet de siste månedene, noe som ikke kommer som en overraskelse. Moft lager noe av det mest innovative, origami-inspirerte mobil- og teknologitilbehøret jeg har sett. 

Moft Snap Float Folio-dekselet har en sterk magnetisk forbindelse med en elegant og slank design som gjør at dekselet føles opphøyet og premium. Pekepennholderen er et pluss, og dekselet kan konfigureres i tre forskjellige vinklede posisjoner. Én stående posisjon er en ultrahøy justering (som avbildet) som løfter iPad-en over mye av konkurrentene. 

Dekselet er et duosystem, slik at du kan tilpasse hvilke deler du vil bruke til enhver tid. Det er en myk ytre folio og et hardt etui for ekstra beskyttelse. De kan brukes enkeltvis eller sammen, og det er enkelt å endre. Jeg testet Moft-dekselet den siste måneden på iPad Air, og jeg likte spesielt den stående konfigurasjonen, som gjorde at den kunne være i øyehøyde. Den er perfekt for å jobbe hjemmefra eller personlige videosamtaler. Jeg likte også det førsteklasses utseendet og følelsen, som absolutt er høyere enn noen andre dekselalternativer på denne listen. 

Nåværende brukere av Moft Float Folio sa at de liker den generelle designen og kvalitetsfølelsen til dekselet, så vel som funksjonaliteten takket være de unike stativkonfigurasjonene. En kunde sa til og med at Moft-saker fortjente mer hype enn de får. “Det er den beste kofferten og holderen noensinne. Kvaliteten på materialene er flott, finishene er flotte. Du kan sette den i hvilken som helst posisjon du tenker på, og iPaden din er også veldig godt beskyttet. Rett og slett det beste. Dette produktet burde være bedre kjent," kunden skrev.

Moft Snap Float Folio Case funksjoner: Stylusholder | Tre unike stativkonfigurasjoner (en ultrahøy) | Premium konstruksjon og følelse | Slank profil | Duo etui sett | Rimelig luksusstil 

Se nå på Moft

Hva er det beste iPad Pro-dekselet?

Det beste iPad Pro-dekselet totalt sett er Zugu iPad Pro-dekselet takket være dets store garanti, toppfunksjoner og maksimal beskyttelse. Men her er et raskt blikk på våre toppvalg og hvordan de sammenligner pris og modell. 

iPad Pro-deksel< /td>

Pris (startkostnad for 11-tommers modell) Kompatible modeller Nøkkel funksjoner
Zugu iPad Pro-deksel Fra $60 11-tommers, 12,9-tommers Justerbare stativkonfigurasjoner, kvalitetskonstruksjon, stort utvalg av farger, frontdeksel
Casetify Impact-deksel Fra $82 11-tommers , 12,9-tommers 4-fots fallbeskyttelse, forbedrede hjørner for fallbeskyttelse, antimikrobielt belegg
Logitech Combo Touch Keyboard-deksel Start på $200 11-tommers, 12,9-tommers Avtakbart tastatur og etui, bakgrunnsbelyste taster, styreflate, lagring av pennen
OtterBox Defender-deksel Fra $90 11-tommers, 12,9-tommers Hevede kanter for skjermbeskyttelse, antimikrobielt tilsetningsstoff forhindrer bakterievekst
Moft Snap Float Folio-deksel Fra $120 11-tommers , 12,9-tommers Tre stativkonfigurasjoner, slank, sofistikert design og følelse

*MSRP på tidspunktet for publisering. Vær oppmerksom på at prisene kan variere basert på forhandler og tilgjengelige kampanjer, salg eller rabatter.

Hvilket er det riktige iPad Pro-dekselet for deg?

Basert på vår praktiske testing og ekspertforskning, tar Zugu iPad Pro-dekselet vår førsteplass for det beste iPad Pro-dekselet totalt sett. Men her er hvorfor et annet toppvalg kan være det beste for deg og hva vi tror hver sak er best for. 

Velg denne iPad Pro-deksel… Hvis du vil…
Zugu iPad Pro-deksel Det beste iPad Pro-dekselet vi har testet med god beskyttelse, verdi og funksjonalitet.
Casetify Impact-deksel Et trendy, men slitesterkt grunnleggende iPad Pro-deksel som tilbyr viktige funksjoner i ulike design og farger.
Logitech Combo Touch Keyboard-deksel For å konvertere iPad Pro til en brukbar bærbar datamaskin. Denne modellen kommer med et tastatur med bakgrunnsbelyste taster og en styreflate, og konverterer iPad Pro til det ultimate produktivitetsverktøyet.
OtterBox Defender-deksel Et slitesterkt iPad Pro-deksel bygget for beskyttelse. Med hevede kanter, en inkludert skjermbeskytter og portdeksler er den perfekt å ta med til jobben.
Moft Snap Float Folio-deksel Et førsteklasses, oragami-inspirert deksel som konverteres til tre unike stativkonfigurasjoner.

Faktorer du bør vurdere når du velger et iPad Pro-deksel

Hvis du er i markedet for et iPad Pro-deksel, er det noen få faktorer du bør huske på: 

Størrelse: Det er avgjørende at iPad-dekselet og dekselet ditt er kompatible med iPad Pro. Sjekk størrelsen på dekselet for å sikre at det passer til iPad-modellen din, slik at det ikke blir for lite eller for stort.

Bygg: iPad-deksler og deksler kan lages av mange forskjellige materialer. De beste iPad Pro-dekslene og -dekslene inneholder slitesterke materialer som gummi og polykarbonatplast. Noen er til og med vurdert for fallbeskyttelse, noe som gir et ekstra nivå av holdbarhet og sikkerhet for enheten din.

Funksjoner: Ikke alle tilfeller er skapt like, og de tilbyr ikke alle de samme funksjonene. Vurder om du vil ha eller trenger en styreflate eller tastatur, pekepennholder, justerbart stativ eller andre funksjoner for å begrense søket ditt og gjøre det lettere å finne de beste konkurrentene dine. Du ønsker ikke å kjøpe et etui som ikke passer dine ønsker og behov. 

Design: Hvorfor ikke legge til litt stil til iPad Pro? Mange av de beste iPad Pro-dekslene og -dekslene er tilgjengelige i en rekke forskjellige farger og mønstre, slik at du kan legge til en skvett personlighet til din daglige bære, hvis det er det du leter etter.  

Budsjett: Det er mange rimelige iPad Pro-deksler tilgjengelig, men det er også noen som koster godt over $100, avhengig av design og funksjoner . Å angi et budsjett for deg selv kan bidra til å begrense søkeparametrene dine. 

Hvordan valgte vi disse iPad Pro-dekslene?

Vi valgte disse iPad Pro-dekselalternativene etter omfattende undersøkelser av produktkategorien og ved å gå hands-on med noen av disse produktene. Vi så på kjente merker og anmeldelser (både gode og dårlige) og la merke til de topprangerte iPad Pro-dekslene for forskjellige ønsker og behov. Til syvende og sist styrte faktorer som kostnad, kompatibilitet, bruksområde, størrelse og praktiske våre toppvalg. Vi vurderer også brukervennlighet, funksjon, design og andre direkte funksjoner for å sikre at vi anbefaler det beste av det beste til deg. Vi sørget også for å se etter de beste funksjonene som er hyggelig å ha, som Apple Pencil-ladefunksjoner, tastaturer og flere stativkonfigurasjoner.

Trenger iPad Pro-en min et deksel?

< p>Hvis du setter et deksel på smarttelefonen, hvorfor ville du ikke sette et etui på iPad Pro? Deksler og deksler bidrar til å sikre at enheten du brukte penger på, er beskyttet gjennom reiser og hverdagslige støt og smell.

Å investere i et godt iPad Pro-deksel er å investere i iPad Pro. Å legge til et etui kan bare forbedre nettbrettets levetid. 

Hva er iPad Pro-størrelsene?

4. og 5. generasjons iPad Air-modeller har en 10,9-tommers skjerm, og de nyeste iPad Pro-modellene har enten en 11-tommers eller 12,9-tommers skjerm (iPad Pro 11 -tommer 4. generasjon eller iPad Pro 12,9-tommer 6. generasjon). Du kan sammenligne størrelser og se skjerm- og modellinformasjon på Apple-nettstedet. 

Hvor kan jeg finne iPad Pro-deksler?

De fleste store forhandlere som Best Buy, Walmart og Amazon har flere iPad Pro-deksler for salg i butikk og online. Men hvis du leter etter flere skreddersydde merker life Casetify, kan du se direkte på de enkelte forhandlerne' nettsteder for å se deres iPad Pro-deksler. Men ikke bekymre deg – å starte søket på ZDNET er alltid en god avgjørelse. 

Trenger jeg et iPad Pro-tastaturdeksel?

Svaret her koker ned til hvordan du vil bruke iPad Pro. Hvis du ofte bruker iPad-en din som et mini-datamaskinoppsett for å gjøre jobb, skole eller andre skrive- og pekepenndrevne aktiviteter, kan et tastaturdeksel være et flott alternativ for deg – spesielt hvis du ønsker å optimalisere iPad-en og oppgradere hvordan du kan bruke det. 

Hvis du bare bruker iPad Pro til underholdning som å følge med på favoritt-TV-programmet ditt, er et dyrt tastaturdeksel sannsynligvis ikke verdt investeringen.&#xA0 ;

Er det andre iPad Pro-deksler verdt å vurdere?

Selv om vi har gått hånd på med noen flotte deksler gjennom årene takket være vår omfattende testing av Apples iPad-linje, er det alltid flere alternativer å vurdere. Her er noen flere valg som kan passe godt for deg, selv om de ikke fanget våre toppplasseringer. 

Se på AppleView på AppleView på Amazon

Mer iPad-tilbehør å vurdere< /h2>

Hvis du ønsker å optimalisere iPad Pro-funksjonene, er det litt ekstra tilbehør du bør vurdere – som en skjermbeskytter og en iPad-penn. for å heve iPadens funksjonalitet og beskyttelse. 

iPad med Apple Pencil

Apple Pencil (2nd Gen)< /h4>Se nå på Amazon Apple iPad 10th Gen Apple Pencil Dongle 2

Apple Pencil (1st Gen)

Se nå på Amazon Logitech Crayon i hånden.

Logitech Crayon Stylus

Se nå på Logitech logitech-pebble-i345-ipad-mouse

Logitech i345 bærbar trådløs mus for iPad

Se nå hos Logitech Zagg InvisibleShield Glass Elite Screen Protector

Zagg InvisibleShield Glass Elite Screen Protector

Se nå på Best Buy Papirliknende 2.1 iPad-skjermbeskytter

Papirlike 2.1 iPad-skjermbeskytter

Se nå på Amazon