Microsoft Office for Windows eller Mac koster bare $30 akkurat nå: Begrenset tid

0
18

Du kan strømlinjeforme arbeidsflyten din med Microsoft Office 2019, nå kun $30.&#xA0 ;

StackSocial

Å drive effektivt og produktivt på ethvert kontor kan gjøres enklere med et pålitelig og kompatibelt sett med programmer som blant annet støtter tekstbehandling, oppretting av regneark, presentasjonsgenerering og e-post.

Microsoft Office har dekket disse baser i årevis, og du vil kanskje ikke sove på rabatterte, litt eldre versjoner. For eksempel, akkurat nå kan du få Microsoft Office 2019 for Windows eller Mac for bare $30 – det er 86 % avslag.

Microsoft Office Home & Business 2019 for Mac

Microsoft Office Hjem & Business 2019 for Mac

Se nå på StackSocial

Selv om disse Microsoft Office-lisensene er 2019-versjonen, kan du finne ut at de tilbyr like mye brukervennlighet og strømlinjeforming av arbeidsflyten som den nyeste versjonen av Microsofts topprangerte suite. Brukere kan også oppleve at en litt eldre versjon fungerer bedre med litt eldre enheter.

Med Microsofts store serie med produktivitetsforbedrende apper, er 2019-versjonene for Mac og Windows utviklet for å hjelpe profesjonelle med nesten alle oppgave. Hver suite kommer med følgende favoritter: Excel, Word, PowerPoint, Outlook og OneNote. 

Brukere kan enkelt lage lesbare regneark for budsjettering, robuste presentasjoner og mye mer med Microsoft Office. Mens begge versjonene av denne suiten kommer med lignende apper, vil Mac-brukere få tilgang til Teams Classic, et hendig program for virtuelt samarbeid. Windows-brukere vil score Publisher, noe som gjør det enkelt å lage nyhetsbrev og flyers, og Access, en uvurderlig databehandlingsapp.

For jevn installasjon må Windows-brukere ha oppdatert OS til Windows 10 eller 11, mens Mac-brukere bør har minst Monterrey versjon 12 eller nyere.

I tillegg til livslang tilgang til disse produktivitetsfremmende programmene, er denne avtalen enkel å nyte med umiddelbar levering og nedlasting for én kompatibel enhet ved kjøp. Brukere vil også få livstidstilgang til Microsofts respekterte kundestøtteteam uten ekstra kostnad. 

Hvis du er som de fleste brukere, trenger du kanskje ikke å betale ut ekstra penger for programvare utviklet for å forbedre arbeidsflyten din. 

Få Microsoft Office Professional Plus 2019 for Windows eller Microsoft Office Home and Business 2019 for Mac for bare $30 i en begrenset periode. Ingen kupong kreves.