Våre favoritt Nomad iPhone-deksler er kjøp en, få en 50% rabatt akkurat nå

0
16

Nomadevarer' mobiltilbehør er kjent for sin kvalitet og Apple-lignende oppmerksomhet på detaljer og design. Hos ZDNET har flere av våre eksperter testet ulike produkter fra Nomad, og vi har til og med vist dem i flere oppsummeringer av favorittproduktene våre, inkludert ladere, etuier og klokkebånd. 

< p>Men Nomads førsteklasses produkter får sjelden rabatt. Det er derfor det er en fin tid å skaffe seg disse førsteklasses iPhone-dekslene mens de kjøper en, få en gratis. Utvalgte skinnskall er også inkludert i dette BOGO-arrangementet med 50 % rabatt, og noen er til og med allerede nedsatt med 40 % takket være Nomads pågående overlagersalg. 

Også: 

xA0;Nomads nyeste iPhone-tilbehør vil gi deg lyst til å droppe dekselet ditt

Kampanjearrangementet inkluderer alle Nomads iPhone-deksler for alle modeller, inkludert Sport Case og Modern Leather Case, og vil kjøre til slutten av april. Bare bruk koden CASEOFFi kassen. (Merk: Kjøp en, få en 50 % rabatt vil bli brukt på det lavere priset dekselet av de to).

De beste Nomad iPhone-dekslene å handle under BOGO 50 % rabatt-arrangementet

Nomad Sport Case

Nomad Sport Deksel for iPhone 15 Pro MaxJason Hiner/ZDNET

Nomad's Sport-deksel er tilgjengelig for de forskjellige iPhone 13, 14 og 15-modellene. 

ZDNETs sjefredaktør Jason Hiner sier at Sport-dekselet for iPhone er beskyttende, lett å gripe, og bemerker at det har et veldig særegent utseende. 

"Oppmerksomheten på detaljer er tydelig i den lille innrykket nedover sidene av saken som gjør det lettere å holde og de hakkede linjene i metallstrømknappen som har en fantastisk taktil følelse," Hiner sier. 

Også: Ikke kjøp en av Apples FineWoven-deksler. Få en av disse i stedet

Se nå på Nomad Goods Nomad Modern Leather Case for iPhone 15 Pro Max

Moderne lærveske

Se nå på Nomad Goods The Nomad Magnetic Leather Back in Rustic Brown fjernet fra iPhone 15 Pro.

Leather iPhone Skin

Se nå på Nomad Goods

Når vil denne avtalen utløpe?

Denne Nomad BOGO 50 % rabatt-kampanjearrangementet vil vare til slutten av april.& #xA0;

Men, avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.