Det mest holdbare nettbrettet jeg noen gang har testet har også best batterilevetid

0
23
Oukitel RT8-nettbrettet. Jack Wallen/ZDNET

ZDNETs viktige ting< /h3>Oukitel RT8-nettbrettet er tilgjengelig nå for $299,99. Med en uslåelig batterilevetid, en lyssterk skjerm som kan brukes i alle lys, og anstendig ytelse, bør dette kostnadseffektive nettbrettet være på alles liste. Det er tungt, og den inneholder en rekke apper du sannsynligvis vil slette.

La meg sette scenen for dette. Jeg mottok Oukitel RT8-nettbrettet for over en måned siden. Så snart den kom, pakket jeg den ut, satte den opp, ladet den, brukte den en stund og la den til side. Fordi utgivelsesdatoen var ganske langt unna dagen jeg mottok den (og jeg hadde andre enheter å vurdere), måtte bruken av nettbrettet ha lav prioritet.

Sist helg, da jeg trakk ut RT8 av esken, antok jeg at jeg måtte lade den på nytt før jeg prøver den igjen før anmeldelsen. Tenk deg overraskelsen min da batteriet fortsatt var på 47 % — etter en måned med å ha vært i en boks.

Også: Jeg elsker alt ved dette budsjett Android-nettbrettet (spesielt prisen)

Jeg vet, jeg vet… nettbrettet var i standby-modus, så batteriforbruket var forståelig nok lavt. Men jeg har andre nettbrett som er heldige som holder en uke på standby. Et bestemt Android-nettbrett jeg bruker for teleprompteren min, klarer aldri å tømmes til 0 % hvis jeg lar det stå på standby i en uke. 

Og så er det denne Oukitel RT8 som kan gå en måned på standby og har fortsatt nesten halvparten av ladingen igjen. Hvis batterilevetid er en nøkkelfaktor for deg, bør det få deg til å legge merke til det.

Se på Oukitel

Spesifikasjonene

Oukitel handler ikke bare om batteriet. De fullstendige spesifikasjonene for dette nettbrettet er:

20 000 mAh batteri med UN38.3/MSDS/Air Freight/Maritime Transport-sertifiseringer11-tommers 2K-skjerm med Corning Gorilla Glass 5 med 500 nits lysstyrkeCPU – MediaTek Helio G99, 6 nm (Antutu-poengsum på opptil 430 000 MalGPUG – 5 ARM MalGPUG) MC26 GB fysisk RAM med 256 GB lagringsplass Quad-kameraer – 32 MP foran, 48 MP hoved, 20 MP nattsyn, 5 MP makroHardware-sertifiseringer – CE(IEC62133/ROHS/SAR)/FCC, IP68, IP69K, MIL-STD-810HIP68 opptil 1,5 m i vann i opptil 30 minutter) Vurdert for temperaturer fra -49 grader F til 167 grader F. Inkluderer et avtagbart stativ og håndstropp Vekt – 996,7 gDobbel SIM-støtte Tilkobling – Støtte WIFI 5,802.11 a/b/g /n/ac (2.4G+5G), Bluetooth BT5.1

Min erfaring

Jeg har testet andre Oukitel (som OT5-nettbrettet og WP33-telefonen) og har alltid funnet ut at de er bunnsolide enheter som er i stand til å ta alvorlig juling mens de presterer som mestere. De inkluderer kanskje ikke flaggskip-CPUer, men ytelsen imponerer aldri. RT8 faller inn i denne samme kategorien og skuffer ikke.

For meg er det store salgsargumentet selvfølgelig batterilevetiden, som er spektakulær på et nivå jeg ikke har sett fra et nettbrett. Utover batteriet, var det neste som imponerte meg med dette nettbrettet skjermen, som er lys og skarp i enhver belysning. Selv i ettermiddagssolen på en lys vårdag hadde jeg ingen problemer med å se skjermen.

Også: De beste robuste nettbrettene i 2024: Eksperttestet

For å se hvordan nettbrettet ville fungere, installerte jeg Gemini (Googles AI-drevne erstatning for Assistant), og det gikk ikke glipp av noe. Selv med en CPU som ikke er flaggskip, er RT8 perfekt i stand til å behandle tekst- og bildebaserte oppgaver. Jeg ville plassert denne prosessoren rett under Snapdragon 695, noe som betyr at den ikke skal ha noen problemer med å kjøre spill med en ganske jevn bildefrekvens. 

Det eneste forbeholdet kan være begrenset RAM (totalt 12 i form av 6 fysiske og 6 virtuelle). Ut av esken bruker RT8 bare den fysiske RAM-en, som jeg brukte de første dagene med testing. Jeg aktiverte deretter alternativet for minneutvidelse (finnes i Innstillinger) og så en merkbar forskjell i ytelse. Dette alternativet anbefales bare hvis du har rikelig med intern lagringsplass. Hvis du har brukt opp mer enn 80 % av den interne lagringen, vil jeg ikke anbefale å aktivere denne funksjonen. Men igjen, kjørelengden din kan variere.

Et annet interessant alternativ, DuraSpeed, hevder å øke ytelsen til forgrunnsapper ved å begrense bakgrunnsapper og (muligens) utsette varsler. Denne funksjonen er aktivert som standard, og du kan aktivere visse apper for å fortsette å kjøre i bakgrunnen (hvis de trenger det).

Oukitel RT8-nettbrettet står i aksjon.

Du vil ikke finne et bedre festet nettbrettstativ på markedet .

Jack Wallen/ZDNET

Til slutt, en av aspektene ved dette nettbrettet som jeg virkelig setter pris på, er det medfølgende stativet, som er seriøst kraftig. Når du står på dette, vil du føle deg trygg på at den ikke vil falle. Dette slår snøret ut av de sammenleggbare dekslene som fungerer som stativer som sjelden holder stand.

ZDNETs kjøpsråd

Av alle Android-nettbrettene jeg har testet over årene har nok Oukitel RT8 vært den mest imponerende. Ja, den er stor og tung. Nei, det er kanskje ikke det raskeste nettbrettet på markedet. Nei, den støtter ikke Android 14 (ennå). Men mellom batterilevetiden, skjermen, ytelsen over gjennomsnittet og den lave introduksjonsprisen, er Oukitel RT8 en enestående enhet som kan tjene deg godt i noen tid, spesielt hvis du bruker slike enheter på mindre enn ideelle situasjoner.