Samsung gir Google Discover skylden for One UI 6.1s berøringsskjermproblemer

0
19
Demonstrating June Wan/ZDNET

Hvis du har hatt problemer med Samsung Galaxy-telefon siden oppdateringen til One UI 6.1, er du ikke alene. Brukere har rapportert problemer siden oppdateringen, og nå legger Samsung skylden på Google Discovers siste oppdatering for i det minste noen av dem.

Etter å ha oppdatert enhetene sine, rapporterte Samsung Galaxy S23-brukere problemer med berøringsskjermer som ikke reagerer eller treg, inkludert en bruker som klaget over at skjermen deres ikke lenger reagerer på fingerberøringer og i stedet bare reagerer på S Pen.

Også : Har One UI 6.1 senket ladehastigheten til Samsung-telefonen din? Her er hva som skjer

Etter hvert som One UI 6.1 begynte å rulle ut for å legge til mange Galaxy AI-funksjoner i løpet av de siste ukene, har rapporter om feil og problemer økt. Dette skjer med programvareoppdateringer på hver enhet, og produsenter har en tendens til å løse problemene med umiddelbare over-the-air-løsninger.

9to5Google fant ut at Samsung anbefalte brukere på et sørkoreansk støtteforum for å sikre at de har det siste Oppdater Google-appen fra Play-butikken, slett eventuelle Google-appdata, og start deretter telefonen på nytt. Dette er en midlertidig løsning som Samsung håper vil lindre noen av problemene.

Også: Lekket: Samsung One UI får noen av Pixels beste funksjoner med disse AI-oppgraderingene< /p>

I det samme foruminnlegget ga Samsung skylden på kompatibilitetsproblemer med Google Discover-feeden. Google Discover-feeden er en personlig tilpasset innholdstjeneste som skreddersyr innhold basert på hva selskapet vet om interessene dine. Den er tilgjengelig på Google-hjemmesiden på mobile enheter, i Google-appen og ved å sveipe til venstre på startskjermen på enkelte Android-enheter. 

Brukere kan slette appdataene sine på Samsung Galaxy-telefoner ved å gå til Innstillinger, velge Apper og deretter Google, trykke på Lagring og til slutt trykke på Slett data.