Adobe slipper Frame.io versjon 4 beta for å ta på seg Trello, Monday og Asana

0
12
frame-io Frame.io

Adobe lanserte tirsdag den siste betaversjonen av sin Frame.io-samarbeidstjeneste. Versjon 4 beta er mer enn bare en oppdatering som legger til noen nye funksjoner. Det er en fullstendig overhaling som bringer programvaren på linje med slike som Trello, Monday og Asana.

Den nye betaversjonen av Frame.io er tilgjengelig for gratis- og pro-brukere på iPhone, iPad og nettet. Adobe planlegger å bringe den nye versjonen til team og bedriftskunder "senere i år."

Adobe sier at Frame.ios nye design støtter hvert trinn i innholdsopprettingsprosessen. Brukere kan forvente forbedringer på fire områder: et redesignet arbeidsområde, et nytt metadatarammeverk, samlinger og finjusterte tilbakemeldinger.   

Også: Hva er innholdslegitimasjon? Her er grunnen til at Adobes nye AI holder disse metadataene foran og i sentrum

Det redesignede arbeidsområdet kommer i form av et nytt panelsystem som lar brukere orientere synet sitt basert på deres preferanser. Hvis du multitasker, kan du utvide hvert panel samtidig. Hvis du trenger å fjerne distraksjoner, kan du kollapse alt. Du kan tilpasse nesten alt, inkludert høyde/bredde-forhold, metadatafelter og forhold for aktivakort.

Kaller det nye metadatarammeverket “nøkkelen til den nye Frame.io V4 betaopplevelsen”," Adobe har drastisk endret måten metadata håndteres på. I stedet for å holde deg til én struktur, kan du organisere media slik du vil og merke innhold med egendefinerte ressurser. Hvis du for eksempel er en digital skaper, kan du merke etter plattform. Hvis du håndterer en casting-samtale, kan du merke etter skuespiller eller rolle. Du kan til og med legge til forfallsdatoer eller tagger som “ferdig” eller "i revisjon."

Samlinger lar deg lage tilpassede visninger av eiendeler ved hjelp av dine egne metadata. Du kan filtrere, gruppere og sortere eiendeler etter tagger. For eksempel er det nå enkelt å se alt merket til en bestemt person, finne alt som er planlagt for en bestemt sosiale medieplattform, eller se alt merket som “ferdig”. Du kan kopiere og dele samlinger for enkelt samarbeid. Den enkleste måten å bruke samlinger på, sier Adobe, er å utforske biblioteket med 12 startprosjektmaler.

Muligheten til å gi rammenøyaktig tilbakemelding er en kjerneverdi for Frame.io, sier Adobe, så det&apos Det er ingen overraskelse at denne funksjonen også har fått en oppgradering. Du kan nå forankre kommentarer til et hvilket som helst sted i en video eller et bilde – ned til en individuell piksel. Hvis du trykker hvor som helst på en ramme, får du opp en kommentarboks som dine andre samarbeidspartnere kan se. Hashtags er tilgjengelige for å spore og organisere kommentarer, og du kan koble til en spesifikk kommentar hvis du trenger å koble noen inn i en samtale.

For mer informasjon om Frame.io versjon 4 beta, sjekk Adobes kunngjøring.