De beste Galaxy Z Fold 5-dekslene i 2024

0
14

Hvis du nettopp har kjøpt en Galaxy Z Fold 5 til deg selv, må du pynte den med et beskyttende og stilig etui. Selv om den sammenleggbare telefonen ikke er et nytt konsept, bringer sammenleggbare smarttelefoner som Samsung Galaxy Z Fold 5 og Flip 5 konseptet inn i det 21. århundre. 

Også:  Galaxy Z Fold 5 hands-on review

Samsung lager offisielle Galaxy-deksler, som garantert passer til den nye telefonen din, men som også er på den dyre siden og ikke tilbyr noen funksjoner som en innebygd skjermbeskytter. Andre merker som SupCase lager robuste deksler designet for å håndtere alt fra å miste telefonen i ansiktet mens du ruller TikTok klokken 02.00 til å bli kastet ut av et vindu i andre etasje. Utallige merker tilbyr slanke, stilige deksler som lar deg vise frem din personlige stil.

Hva er det beste Galaxy Z Fold 5-dekselet akkurat nå? 

SupCase Unicorn Beetle Pro-dekselet er mitt valg for det beste Galaxy Z Fold-telefondekselet totalt sett, takket være dets høye fallbeskyttelse, utvalg av farger og innebygd skjermbeskytter. Jeg har grundig undersøkt mange andre merker og stiler av Galaxy Z Fold 5-deksler for å hjelpe deg med å finne de beste robuste beskyttelses- og moteveskene. Du kan fortsette å lese nedenfor for å finne ut mer om Samsung slanke S-Pen-dekselet samt mine andre valg.

Beste Samsung Galaxy Z Fold 5-deksler fra 2024

SupCase Unicorn Beetle Pro

Beste Galaxy Z Fold 5-deksel generelt

En Supcase Unicorn Beetle Pro på en grå bakgrunn SupCase/ZDNET

Pros & Ulemper ProsBeskyttelse av militærkvalitet Innebygd skjermbeskytter Innebygget stativ/ringholder 1 års garanti Cons Ganske klumpete Ingen beltehylster inkludert Flere detaljer

Hvis du er som meg og telefonen din stadig blir mistet, tråkket på eller stjålet av hunden din, vil du kanskje ha Unicorn Beetle Pro fra SupCase for å beskytte din nye Galaxy Z Fold 5. Unicorn Beetle Pro har blitt testet mot MIL -STD-810G parametere for fall-, støt- og fuktmotstand. Vår søsterside CNET fikk teste iPhone X-versjonen på CES 2018, som var i stand til å overleve et fall på 16 fot – og hvis Galaxy Z Fold 5-versjonen er noe sånt, vil telefonen din være godt beskyttet mot alt du dagliglivet kan kaste på seg.

Sammen med robust beskyttelse har Unicorn Beetle Pro også en innebygd skjermbeskytter, som betyr at du ikke trenger å bruke ekstra penger på en egen vare. SPen-sporet fungerer også som en hengselbeskyttelse for å gi enda mer beskyttelse. En Amazon-anmelder sa: “Utmerket veske for Z Fold 5. Den sitter tettsittende og er en solid veske. Som hengseldekselet/SPen-holderen. Veldig smart utformet og lett å holde med telefonen foldet eller utfoldet." 

Den har også en integrert stativ/ringholder for enklere visning i liggende modus samt mer komfortabel bruk når du ruller , skrive eller skrive med pekepennen.

SupCase Unicorn Beetle Pro-funksjoner: Dekselstil: Hard etui | Farge: Sort, krem, grønn, blå, rød | Skjermbeskytter : Ja | Vannmotstand: MIL-STD-810G | Dråpebeskyttelse:& #xA0;20 fot 

Se nå på Walmart

Samsung Galaxy Z Fold 5 Slim S-Pen-deksel

Beste Galaxy Z Fold 5-deksel fra Samsung

Et Samsung Galaxy Z Fold 5 Slim S-Pen-deksel på en grå bakgrunn Samsung/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Passer garantert Galaxy Z Fold 5 Inkluderer S-Pen og ekstra nibs Hardt etui < strong class="c-prosCons_title u-text-lowercase g-outer-spacing-bottom-xsmall u-block">IdelesIngen innebygd skjermbeskytter Ikke fuktbestandig Flere detaljer

Det offisielle Samsung-merkede S-Pen-dekselet er et nesten perfekt alternativ hvis du leter etter et deksel som garantert passer til din nye Galaxy Z Fold 5. Den er laget av slitesterk, støpt TPU-plast for beskyttelse mot daglig slitasje samt mindre støt og riper.

Den leveres også pakket med en S-Pen og ekstra pennespisser slik at du kan holde pekepennen din hendig og enkelt bytte ut slitte spisser. En Best Buy-anmelder sa: “Samsung Galaxy Z Fold5 Slim S Pen Case har virkelig imponert meg med sin elegante og funksjonelle design. Den slankere kombinasjonen av S Pen og etui er en spillskifter, noe som gjør den mer bærbar enn noen gang uten at det går på bekostning av brukervennligheten. " 

Det slanke S-Pen-dekselet er tilgjengelig i tre farger, slik at du kan matche telefonens farge eller vise frem din egen personlige stil. Den eneste ulempen er at den ikke har en innebygd skjermbeskytter.

Samsung Galaxy Z Fold 5 Slim S-Pen-dekselfunksjoner: Dekselstil: Hardt etui | Farge:  Sand, Graphite, Iscy Blue | Skjermbeskytter: Nei | Vannbestandighet: N /A | Dråpebeskyttelse: NA 

Se nå på SamsungSe nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Casetify Impact-deksel

Beste gjennomsiktige Galaxy Z Fold 5-deksel

Casetify impact case for galaxy z fold mot hvitt bakteppe Casetify/ZDNET

Pros & Ulemper ProsFallbeskyttelse av militær karakter Gjennomsiktig deksel som fremhever fargen på telefonen din Ideles $72 Bare to fargemåter Flere detaljer

Hvis du vil vise frem Galaxy Z Fold 5s pene blåfarge, vil en klar eller ren veske være din beste venn. En Casetify-anmelder la merke til at saken er “godt designet, enkel å installere og fjerne telefonen, unik og lett.”Dette klare Impact-dekselet fra Casetify er ganske bra, med 4 fot med fallbeskyttelse av militærkvalitet og Casetifys proprietære EcoShock-materiale, får du akkurat nok av et sikkerhetsteppe mot mindre fall og riper. 

Etuiet er også kompatibelt med trådløs lading, slik at du kan frigjøre deg selv fra sammenfiltrede ledninger for å slå på telefonen – og ikke trenger å bekymre deg for å fjerne telefondekselet for å gjøre det. 

< p>Casetify Impact Case-funksjoner: Case-stil: Hard case | Farge:&# xA0;Klar – svart, gjennomsiktig – polarblå | Skjermbeskytter: Nei | Vannmotstand: N/A | Dråpebeskyttelse: 4 fot 

Se nå på Casetify

Spigen Thin Fit Pro

Beste lette Galaxy Z Fold 5-deksel

Et Spigen Thin Fit Pro-deksel til Galaxy Z Fold 5 på en grå bakgrunn Spigen/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Lett og lav profil Fingeravtrykk og ripebestandig matt finish Trådløs lading og strømdeling kompatibel Cons Ingen innebygd skjermbeskytter Ikke vanntett Flere detaljer

Hvis du hater tunge, klumpete telefondeksler som ofrer brukervennlighet for beskyttelse, er Spigen Thin Fit Pro et flott, lett alternativ. En Amazon-anmelder sa, “… dekselet passer som hånd i hanske, det har også en støpt buet kant rundt kameralinsene, og det er perfekt, få et beskyttelsesglass separat og det passer rett rundt det som det er ment å være."  Som Samsung Slim S-Pen-dekselet, er Thin Fit Pro laget av støpt TPU-plast for en sikker passform samt en lav profil som er lettere å skli ned i en lomme eller liten veske. 

Den matte finishen hjelper til med å holde telefonen din flott ved å motstå fingeravtrykksmerker og daglig slitasje. Den er også tynn nok til å tillate trådløs lading uten å måtte fjerne dekselet fra telefonen først. 

Den er til og med kompatibel med Samsungs Power Share-funksjon som lar deg lade dine trådløse Samsung-enheter med telefonen din.

Spigen Thin Fit Pro-funksjoner: Dekselstil: Hardveske |& #xA0;Farge: Krystalklar, Frostgrå | Skjermbeskytter: Nei | Vannmotstand: N/A | Fallbeskyttelse: NA 

Se nå på Amazon

i-Blason Cosmo

Beste Galaxy Z Fold 5-deksel for stil

Et i-Blason Cosmo-deksel til Galaxy Z Fold 5 on en grå bakgrunn i-Blason/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Unike design 10-fots fallmotstand Innebygd skjermbeskytter Ideles Dyrt Ikke fuktbestandig Flere detaljer

i-Blason Cosmo er bevis på at det å beskytte Galaxy Z Fold 5 ikke trenger å være en kjedelig, kjedelig affære. Dette iøynefallende telefondekselet kommer i tre forskjellige farger: marmorrosa, marmorlilla og havblått. 

Hvert fargeskjema integrerer enten rosa eller gult gullaksenter samt en strukturert, fasettert design på hengselbeskytteren for enten å vise frem din personlighet eller smelte sammen med dine estetiske kontorrekvisita. 

Dekselet er også støtsikkert for fall på opptil 10 fot, noe som gir deg trygghet for din nye telefon. En Amazon-anmelder bemerket: “Jeg var i tvil da jeg pakket ut kofferten, men etter å ha mistet den fra lommen på en betongoppkjørsel og den eneste skaden var en liten sprekk på beskyttelsesskjermen og ripet plast, kan jeg si at denne saken er OtterBox for Fold." Den kommer også med en innebygd skjermbeskytter samt et integrert spor for oppbevaring av S-Pen-pennen.

i-Blason Cosmo-funksjoner: Eskestil: Hardveske | Farge: Marmorrosa, marmorlilla, havblå | Skjermbeskytter: Ja | Vannbestandighet:&#xA0 ;N/A | Slippbeskyttelse: 10 fot 

Se nå på Amazon

Hva er det beste Samsung Galaxy Z Fold 5-dekselet?

Det beste dekselet til Galaxy Z Fold 5 er SupCase Unicorn Beetle Pro for sin uslåelige fallbeskyttelse på 20 fot og det brede utvalget av fargemåter. 

Beste Samsung Galaxy Z Fall 5 case Pris Case stil Skjerm beskytter
SupCase Unicorn Beetle Pro $80 Hardveske Ja
Samsung Galaxy Z Brett 5 slankt S-Pen-etui $100 Hardt etui Nei
Casetify Impact-etui< /td>

$72 Harlig sak Nei
Spigen Thin Fit Pro $50 Hardveske Nei
i-Blason Cosmo $50 Hardt deksel Ja

Hvilket er den riktige Samsung Galaxy Z Fold 5 sak for deg?

Når du kjøper et nytt telefondeksel, er det best å vurdere hvilket beskyttelsesnivå du trenger. Ikke bare vil dette bidra til å hindre deg i å overforbruke eller kjøpe noe du ikke trenger, det kan også hjelpe deg med å forutse karriere- eller livsendringer der du kan trenge mer eller mindre telefonbeskyttelse.

Hvis du jobber utendørs eller i produksjon, eller bare er beryktet for å ødelegge telefoner, er det best å velge et veldig robust telefondeksel som SupCase Unicorn Beetle Pro. Disse typene telefondeksler blir ofte testet mot militære standarder for motstand mot støt, fall og fuktighet, slik at du kan ha mer trygghet.

Men hvis du jobber hjemmefra eller bare vil forhindre at telefonen blir riper og sprekker fra daglig bruk, kan det være bedre å velge et tynnere, lettere (og ofte rimeligere) deksel. Disse har en tendens til å ha lavere profiler som er lettere å skli ned i lommen, men ofrer også beskyttelse via innebygde skjermbeskyttere og vannmotstand.

Kjøp< /strong> denne Samsung Galaxy Z Fall 5 sak… Hvis du trenger…
SupCase Unicorn Beetle Pro Det beste generelle alternativet for fallbeskyttelse og tilgjengelighet i farger. Dette dekselet er testet mot militære holdbarhetsstandarder for fall-, støt- og fuktmotstand.
Samsung Galaxy Z Fold 5 Slim S-Pen-deksel En offisiell Samsung deksel. Dette dekselet er laget av Samsung og passer garantert til Galaxy Z Fold 5.
Casetify Impact Case Det beste gjennomsiktige etuiet du kan kjøpe med militær- fallbeskyttelse.
Spigen Thin Fit Pro Et lett deksel for din Galaxy Z Fold 5. Spigen Thin Fit Pro har en lav profil som er lettere å få plass i lommen eller bag.
i-Blason Cosmo Et ultrastilig deksel til din Galaxy Z Fold 5. i-Blason Cosmo kommer i tre farger med marmor , rosegull eller gult gull.

Faktorer du bør vurdere når du velger et Galaxy Z Fold 5-deksel

Vi har brukt mange timer på å teste telefondeksler, fra store navn som Casetify og Samsung til mindre kjente merker, for å vise deg at du har mange alternativer. Telefondekselet bestemor anbefaler at du prøver, kan være det verste telefondekselet du noen gang har hatt, og det er derfor det er viktig å vurdere disse faktorene før du kjøper:

Holdbarhet: De fleste bryr seg kanskje bare om estetikken til et telefondeksel, men hvis du leter etter et deksel som er ment å beskytte telefonen mot fall, sprekker og riper, så er  SupCase Unicorn Beetle Pro-dekselet  og Casetify Impact Case er dine beste alternativer. Materiale: Telefondeksler har ingen tvil om, kommet langt. Og med tiden,  selskaper har vært i stand til å skaffe de beste materialene, inkludert silikon, lær, plast, metall til og med resirkulerbare materialer som papp eller papp (hver med fordeler og ulemper). Hvis du leter etter kvalitetsmaterialer, sjekk ut DBrand ekte skinnskall til Galaxy Z Fold 5.Funksjoner: Hvem liker ikke en praktisk pennholder, innebygd stativ eller min personlige favoritt, en lommebokholder, som en ekstra funksjon til et telefondeksel. Hvis du leter etter mer enn grunnleggende beskyttelse og stilig telefondeksel, kommer i-Blason Cosmo en med en innebygd skjermbeskytter samt et integrert spor for oppbevaring av S-Pen-pennen din.Design:< /strong> Akkurat som øynene dine spiser først når du spiser, kan du si det samme om telefondeksler. Når du velger et telefondeksel, er det også viktig å vurdere stilen og designen, tross alt har du mest sannsynlig den med deg 24/7. Våre valg i så fall vil være OCASE eller Casetify. 

Hvordan vi tester telefondekselene

ZDNET-teamet tilbringer uker med et telefondeksel, og bruker det i mange miljøer som på kontoret, utendørs, i dagligvarebutikker eller hjemme. Vi gjør det for å teste hvor godt et telefondeksel kan yte seg i ulike miljøer, ettersom hvert miljø tester holdbarheten og beskyttelsen.

Selv om du kan teste telefondeksler med bare et enkelt fall fra forskjellige høyder, bør du utføre dine egne tester i dine besøkte miljøer for å se hvordan de holder seg. På slutten av dagen er den eneste måten å vite om et telefondeksel fungerer for deg å prøve det på din egen telefon.

Hvordan velger jeg riktig Samsung Galaxy Z Fold 5-deksel?

Før du kjøper et telefondeksel, er det et par ting bortsett fra designet du bør huske på. Da vi satte sammen denne listen over Samsung Galaxy Z Fold 5-deksler, har vi disse kriteriene i bakhodet:

Kostnad: Når det kommer til telefondeksler, får du det du betaler for , spesielt når det gjelder "robust" modeller. Jeg har sørget for at hvert etui som er omtalt i denne listen har funksjoner og beskyttelsesegenskaper som er verdt prisen.Beskyttelsesnivå: Ikke alle telefondeksler er skapt like. Hvis du jobber i et fag, i produksjon eller tilbringer mye tid utendørs, er det bedre å velge en robust koffert. Mens kontorfagfolk og tilfeldige mobilbrukere kanskje bare krever minimal telefonbeskyttelse.Kompatibilitet: Det er ingen verre følelse enn å få tak i en helt ny telefon og etui for den, bare for å oppdage at saken din passer ikke. Jeg har grundig undersøkt hvert utvalgte produkt for å være sikker på at de er designet for å passe til Samsung Galaxy Z Fold 5.

Vil et Galaxy Z Fold 4-deksel passe til Galaxy Z Fold 5?

Dessverre ikke. Dette er fordi Samsung redesignet det bakre kameraarrangementet, og flyttet blitsen fra under linsene til rett ved siden av dem. Hvis du prøver å tvinge Galaxy Z Fold 5 inn i et deksel som er ment for en tidligere generasjon, kan du risikere å skade telefonen.

Følger Galaxy Z Fold 5 med en penn?

Samsung Galaxy Z Fold 5 kommer dessverre ikke pakket med en S-Pen-penn. Selv om Samsung aldri har inkludert en S-Pen med tidligere versjoner av Galaxy Z Fold, er det fortsatt litt irriterende å måtte bruke ekstra penger på et må-ha-tilbehør.

Hva er vitsen med en sammenleggbar smarttelefon?

Selv om Samsung har en hel side dedikert til å prøve å overbevise deg om å bytte til en sammenleggbar smarttelefon, er det største trekkplasteret det som gjorde flip-telefoner så allestedsnærværende på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 00-tallet: De er lettere å få plass i lommen. En sammenleggbar smarttelefon er en unik løsning på etterspørselen etter større og bedre skjermer på våre mobile enheter samtidig som den balanserer skjermstørrelse med portabilitet og praktisk.

En sammenleggbar telefon lar deg også ta selfies og gruppebilder uten å måtte forvride deg. deg selv inn i ubehagelige vinkler for det perfekte bildet eller spør fremmede om å ta familiebilder. Med den større, utfoldede skjermen kan du også multitaske i flere apper for å strømlinjeforme arbeidsflyten din. 

Og en sammenleggbar telefon gir tilbake tilfredsheten ved å lukke telefonen for å avslutte en irriterende samtale.< /p>

Flere Galaxy Z Fold 5-deksler å vurdere

Se på AmazonView på AmazonView på Dbrand