Denne nye eBay AI-funksjonen fungerer også som din personlige shopper. Slik kommer du i gang

0
15
ebay Getty Images/SOPA Images/Contributor

Tirsdag avduket eBay sin nye AI-drevne &quot ;Kjøp utseendet" funksjon som gir brukerne en karusell av moter som er skreddersydd for deres handlehistorikk, inkludert bilder og varer som er tilpasset deres preferanser. 

Også: OpenAI lager GPT-4 Turbo med Vision tilgjengelig for utviklere for å låse opp nye AI-apper

Opplevelsen er ment å utvikle seg med brukerne over tid, og ta hensyn til deres endringer i nettleservaner og vise forslag deretter. Brukere kan få tilgang til funksjonen fra eBay-hjemmesiden og motelandingssiden (se nedenfor): 

For å lage funksjonen og levere en personlig tilpasset opplevelse, brukte eBay tiår med data, kundeinnsikt og milliarder av bilder for å trene opp AI-teknologien, ifølge pressemeldingen. 

"Beyond personalization , shop-utseendet er en inngangsport til moteverdenen for våre kunder, og holder dem koblet til de nyeste trendene og gir tilgang til tidløse stykker fra vårt enorme utvalg av inventar og utvalg," sa eBay i utgivelsen. 

Funksjonen er allerede tilgjengelig i iOS for amerikanske og britiske kunder som har sett på minst 10 moteartikler i løpet av de siste 180 dagene. Selskapet planlegger å gjøre opplevelsen tilgjengelig for Android-brukere senere i år og ønsker å utvide funksjonen til flere shoppingkategorier. 

Også: Er Temu legitim? Alt du må vite før du legger inn din første bestilling

Generativ AI har gjort det mulig for mange apper å ta i bruk tilpassbare funksjoner for brukerne sine. For eksempel avduket Pinterest nylig en AI-aktivert funksjon som lar kvinner velge hvilken kroppstype de vil ha i søkeresultatene når de leter etter moteinspirasjon.